bioscoop, mamablog, batboy, janneman robinson

Janneman Robinson en Pooh

Toen ik de trailer van de film Janneman Robinson & Poeh zag, moest ik daar gewoon naartoe. Ik heb altijd iets met Winnie the Poeh gehad en ben een echte fan! Bij Mamaplaneet wonnen we kaartjes voor deze film en Deon ging voor de eerste keer mee. De film is voor 6 jaar en ouder, maar vinden wij dat ook? 

Winnie the Pooh

Al van kleins af aan keek ik naar Winnie the Poeh en ben er dus mee opgegroeid. Dit beertje en zijn vriendjes hebben echt mijn hart gestolen en ik spaarde er alles van! Toen ik de trailer van de film zag was ik op slag verliefd op dit schattige beertje en moest ik deze film in de bioscoop zien!

Het is zo ontzettend lang geleden dat ik naar de bioscoop ben geweest. De laatste keer voor mij is 5 jaar geleden naar Twilight ‘Breaking Dawn’.

bioscoop, mamablog, batboy

Slapen in de bioscoop

Nick zijn laatste keer was in onze verkeringstijd. We gingen naar de film ‘Vanilla Sky’ (2001) met Tom Cruise en toen is hij ook nog in slaap gevallen! Hij snurkte ontzettend en ik schaamde me kapot. Hij voelde zich na de tijd erg lullig (terecht 😉 ). De volgende dag kwam hij op de fiets naar mij toe en had voor mij een knuffel van Teigetje gekocht en ik heb hem nog altijd !

Jaren later hoorde ik van hem dat hij zo ontzettend moe was (overwerkt), maar geen nee wilde zeggen. In de pauze van de film ging hij naar het toilet om water in zijn gezicht te doen zodat hij wakker bleef, maar dit heeft helaas niks geholpen.

De eerste keer naar de bioscoop

Voor Deon was het de eerste keer dat hij naar de bioscoop ging. Eerder vond ik hem altijd wat te jong en om zo lang stil te moeten zitten is niks voor hem.

Janneman Robinson & Poeh is voor kinderen vanaf 6 jaar en Deon vond het natuurlijk super spannend. We gingen naar Kinepolis in Enschede en kochten lekkers voor bij de film.

bioscoop, mamablog, batboy

De film draait al een tijdje en ik denk dat de meesten hem al wel hebben gezien, want op 2 personen na waren wij de enigste in de zaal. Helemaal niet erg, want we hadden nu geen last van lange mensen voor ons.

bioscoop, mamablog, batboy

Janneman Robinson

De film duurt 110 minuten en alhoewel ik zelf erg enthousiast over de film was, was ik wel erg benieuwd wat Deon ervan zou vinden, want het is een echte film en geen tekenfilm.

Janneman Robinson is in deze film een volwassen man. Hij werkt in een kofferfabriek en krijgt van zijn baas een opdracht waar hij het hele weekend aan moet werken. Hierdoor kan hij niet mee om met zijn vrouw en dochtertje het weekend weg te gaan, tot grote teleurstelling.

Janneman ontmoet Pooh in London en samen keren ze terug naar het Honderd Bunderbos.

Tegenvaller?

Ik keek de film door de ogen van Deon en het eerste deel vond ik helemaal niks. De schattige knuffels waren maar even in beeld en er werd veel gepraat. Niet echt voor kinderen was mijn eerste gedachte. Nick vond het ook erg tegenvallen, maar hij was gelukkig wel wakker 😉 .

Ik hoopte dat het tweede gedeelte beter zou zijn en dat was gelukkig ook zo. Deon heeft veel gelachen en Nick niet gesnurkt.

batboy, mamablog, bioscoop

Voor Deon was het een geweldige ervaring en wilde na de film gelijk door naar een andere zaal om nog een film te kijken. Nick vond de film niks aan, maar hij heeft ook niks met Winnie the Poeh.

Zelf vind ik het (als echte Poeh-fan) een super film en de knuffels zijn zo ontzettend cute, ik zou ze zo allemaal willen meenemen! Zes jaar vind ik persoonlijk nog wel wat te jong voor deze film, maar de humor zag Deon wel.

De film zit vol mooie levenslessen, zoals het voorrang geven van je familie boven je werk en dat je het kind in je niet moet kwijtraken. Tegenwoordig zijn we allemaal zo druk en hebben weinig tijd. Ik had wel een brok in mijn keel en de wijze woorden van Poeh zijn altijd zo raak.

bioscoop, mamablog, batboy, janneman robinson

Tip:

 

Ga jij vaak met je kind(eren) naar de bioscoop? Wat was de laatste film die jullie in de bios hebben gezien?

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 1 Comment
  1. Nathalie schreef:

    Bij jullie ook al zo rustig? Ik was afgelopen vrijdag nog bij Kinepolis in Enschede bij Brandweerman Sam. Ook zowat een privézaal haha. Ik heb al vaker gehoord dat de Winnie de Pooh film tegenviel. Jammer eigenlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.