halloween slaapkamer, slaapkamer, halloween

Een Halloween slaapkamer voor je kind. Is dat wel een goed idee?

Het inrichten van de slaapkamer van je kind is erg leuk. Als ze nog klein zijn hebben ze nog geen eigen mening over de inrichting, maar naarmate ze ouder worden vinden ze een bepaald thema misschien ook wel leuk. Denk bijvoorbeeld aan een superhelden, Cars of een onderzeewereld slaapkamer. Deon zijn thema is stoer, maar qua inrichting wisselt hij nog wel eens en dat doet hij helemaal zelf. Dit keer heeft hij zijn eigen Halloween slaapkamer. Durf jij hier te slapen?

De slaapkamer inrichten

De één wil graag een jungle slaapkamer een ander graag met het thema dino/brandweer. Deon gaat het liefst voor een griezelkamer, maar we hebben het maar bij stoer gelaten. Hij heeft de grootste slaapkamer van de drie jongens (en ook de meeste rommel 😉 ). Met een stoer bed en kast van steigerhout, houten kratten voor zijn boeken en een bureau om zijn huiswerk aan te maken en creatief bezig te zijn. Hoewel zijn slaapkamer het thema ‘stoer’ heeft wisselt hij graag qua inrichting en dit richt hij dan zelf op zijn eigen creatieve manier in.

Iedereen is welkom is zijn coole Halloween slaapkamer. Let op, wel vanaf 3 jaar staat er op de deur 😉 .

Halloween slaapkamer

Halloween slaapkamer

Nu Halloween weer bijna voor de deur staat kan de slaapkamer in stijl volgens Deon niet ontbreken. Hij tovert zijn slaapkamer vaak om en het liefst in een griezel thema. Halloween is voor hem dan ook hét coolste ‘feest’ ever. Het griezelige en enge heeft hem altijd al geboeid.

Bij Action kocht hij een aantal Halloween accessoires. Als het aan hem had gelegen had hij alle Halloween dingen bij Action gekocht, maar er zijn natuurlijk grenzen 😉 . In de loop der jaren heeft hij ook al het één het ander verzamelt dus voor de inrichting heeft hij genoeg (al vind hij zelf dat er nog wel meer bij kan).

Lees ook: Tips voor een opgeruimde slaapkamer

halloween slaapkamer

Opruimen en inrichten

Hij begint met het opruimen van de spullen die niet bij het thema horen zoals zijn smurfen en Snoopy verzameling. Daarna richt hij zijn slaapkamer in met kleurplaten, skeletten, tekeningen, spinnen en andere griezelige accessoires. Sommige decoratie maakt hij zelf zoals van een lege toiletrol waar nog enkele reepjes papier aanzitten een mummie, of een schilderij met een enge clown. Hier is hij dagelijks mee bezig en zo komt er steeds meer bij.

Lees ook: De griezeligste Halloween outfits voor jongens

Thema

Creatief bezig

Na Halloween komt er weer een ander thema: Sinterklaas. Ik vind het erg leuk dat hij hier zo creatief mee bezig is en laat hem lekker zijn gang gaan. Of het wel een goed idee is om in zo’n slaapkamer te slapen? Is het niet te eng? Niet voor deze jongen zo lang hij maar niet hoeft te overnachten in een echt spookhuis 😉 . 

Hier kan hij heerlijk slapen.

Heeft jouw kindje een thema kamer?

Nog meer Halloween? Maak dan deze griezelige Halloween decoratie.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 1 Comment
  1. Nathalie schreef:

    Wat stoer en creatief bedacht! Ben benieuwd hoe hij het volgende thema uitwerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.