plakken, mamablog, batboy

Ijsjes plakken

Te koud voor ijsjes? Nee hoor, voor deze ijsjes is het nooit te koud. Helaas zijn ze niet om op te eten alhoewel Sten het wel probeert en een likje neemt. Met deze knutselset van Totum Little Creatures leert je kindje plakken en daarnaast kunnen ze ook nog eens iets heel grappigs.

Knutselen met Totum

Wij zijn dol op knutselen en met Totum is het helemaal leuk! Zo hebben we al Hamertje Tik en de bad speeltjes van Totum en dat is een groot succes. Wat hier ook een succes is, is de knutselset met ijsjes.

Plakken

Van Totum ontvingen wij een set om gezellig ijsjes te gaan plakken. Deze knutselset is geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar en Sten mocht ermee aan de slag.

De ijsjes zien er super leuk en grappig uit en Sten had er helemaal zin in!

Inhoud

 • 27 Plakvormen
 • 4 IJslollystokjes
 • Lijmstift
 • 4 Fixeer stickers
 • 4D tovertekening
 • Gebruiksaanwijzing

plakken, mamablog, batboy

Opperste concentratie

Sten begint met het plakken van de kleine ijsjes. Het is een soort puzzel waar je de ijsjes moet plakken.

plakken, mamablog, batboy

Hij doet het heel geconcentreerd en netjes. Na een paar kleine ijsjes geplakt te hebben neemt hij even pauze en gaat aan de slag om een groot ijsje te plakken.

plakken, mamablog, batboy

Sten gebruikt niet veel lijm, maar de ijsjes blijven goed plakken.

plakken, mamablog, batboy

Plakken, niet likken

Nu alle ijsjes geplakt zijn wil hij niets liever dan een likje nemen. De ijsjes zien er lekker uit, maar helaas smaken ze niet zo lekker.

plakken, mamablog, batboy

Grote ijsco

De grote ijsje bestaan uit drie delen. Je kiest een kapsel, gezicht en kleding en plakt dit op een gekleurde mal. Het stokje plak je aan de achterkant en met behulp van een sticker blijft het stokje op zijn plaats.

plakken, mamablog, batboy

Grote LOL

Sten was best wel snel klaar met het plakken, maar de grote ijsco’s kun je ook nog tot leven laten komen met een speciale app. Helaas kon ik de app niet downloaden op mijn Samsung, maar oma was er en op de IPhone kan het wel.

Je legt een ijsco op de tovertekening en scant hem met de speciale app. De ijsco komt tot leven en begint te dansen, Sten vind het hilarisch!

plakken, mamablog, batboy

Win 2 x een knutselset

Wil jij ook aan de slag met deze grappige ijsjes? Wij geven maar liefst 2 van deze sets weg! 

 • Like onze Facebookpagina.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina en vertel wat jouw favoriete ijsje is.
 • Je mag één set weggeven aan een ander. Ken jij een ijsjesmonster? Tag diegene en win een set voor jullie beiden.

De winactie loopt van 18.10.2018 t/m 25.10.2018 . Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Deze actie is gesloten.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

14 gedachten over “Ijsjes plakken”

 1. Ons meisje is gek op ijsjes. Zo wel om.ze te eten als er mee te spelen. Ze heeft van die plastic ijsjes waar ze de hele dag mee loopt te spelen. Op haar verjaardag krijgt ze ook een kleiner in het ijsco thema. Deze past daar natuurlijk perfect bij.

 2. Ons zoontje is dol op plakken en ijsje win win situatie. Hij is dol op raketjes. Hoe leuk zou het zijn als hij zijn eigen raketje kan knutselen.
  Wat een fijne review overgens, top gedaan.

 3. Ons zoontje is dol op plakken en ijsje win win situatie. Hij is dol op raketjes. Hoe leuk zou het zijn als hij zijn eigen raketje kan knutselen.
  Wat een fijne review overgens, top gedaan.

 4. Oh leuk! Mijn kindje vindt verven helemaal leuk! Plakken hebben we nog niet zo gedaan dus dat kunnen we dan mooi uitproberen

 5. Omg dit is T E leuk! Ik wil graag meedoen voor ons zoontje en de dochter van een vriendin, samen maakten we ook eens ijsjes van papier, het resultaat vind je op mijn blog

 6. Mijn dochters zijn dol op ijsjes met fruitsmaak, zoals aardbei, citroen, framboos of mango. Mijn jongste dochter is dol op knutselen, ze zal dit heel leuk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *