stoer

Met deze kersthangers wil jij je hele boom wel vol hangen!

Voor mij mag het nog wel even duren hoor, die Kerstdagen, maar bij tuincentra zijn ze al volop bezig met het inrichten en neerzetten van kerstdecoratie. Zie jij er tegenop om de kerstboom neer te zetten en op te tuigen? Met deze kersthangers kom jij de feestdagen wel door. 

Kersthangers voor in de boom

Onlangs waren we bij tuincentrum Oosterik in Denekamp en dan niet per se om naar de Kerstafdeling te gaan, maar voor de Halloween decoratie. Je raad vast al wel wat er als eerst in het karretje terecht kwam: een skelet met lichtgevende ogen.

We werden naar boven gelokt door een aap die een ontzettend irritant kerstliedje aan het zingen was (die we daarna de hele dag in ons hoofd hadden) en zo belandden we op de Kerstafdeling. De keuze is enorm en zoveel verschillende soorten kersthangers voor in de boom: van Peppa Big tot doodskoppen!

kerstdecoratie

De kerstboom op de foto hieronder hangt vol met doodskoppen en is de favoriet van Deon (uiteraard).

stoer, armband, kettingen

De donuts zagen er heerlijk uit en hij dacht werkelijk dat ze eetbaar waren. Deze zijn ideaal voor kinderen die niet met de handjes van de boom af kunnen blijven, want ze zijn van rubber. Van donuts tot bakjes ijs en van kauwgomballenautomaten tot lolly’s. Ideaal voor als je op dieet bent, dan kun je verlekkerd naar je boom kijken.

kerstdecoratie, oosterikkerst, decoratie

Deon vond dit schattige harige poesje voor in de kerstboom en zonder dat ik het zag gooide hij het in de kar. Hij is dus niet altijd die jongen die van dooskoppen, skeletten en andere griezelige dingen houd. Een zwak voor schattig en snoezig heeft hij ook nog 😉 . 

kerstdecoratie, kerst

We liepen verder toen ik Deon luidkeels hoorde roepen: ”Hier mama voor jou. Wijn voor in de kerstboom! Kijk dit moet je kopen dat vind je toch zo lekker?”. Jammer dat er niet zoiets is met bier voor papa”. Ik lachte een beetje schaapachtig, de mensen zullen haast denken dat we alcoholisten zijn.

De Kerstafdeling

Hoewel we nog helemaal niet in de kerstsfeer zijn hadden we toch wel hét kerstgevoel. Het is nog niet helemaal klaar, maar wel al ontzettend mooi en leuk gedaan. Ik zou bijna naar de kerstdagen verlangen met de boom vol wijn 😉 .

Het schattige poesje hebben we helaas achter moeten laten, want erg prijzig was hij wel (€ 12,95). De skelet met lichtgevende ogen én het kerstliedje in ons hoofd gingen uiteraard wel mee.

kerstafdelingkerst, decoratieoosterik, kerstafdeling

 

 

Met welke kersthangers zou jij je boom wel willen vol hangen?

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.