shoppen bij action

Shoppen bij Action

Ik had een brok in mijn keel toen we gingen shoppen bij Action. Zoiets liefs doet je hart echt smelten en het is (nog) niet eens Moederdag. 

Shoppen bij Action

Omdat we ons verveelden en toch niks nodig hadden zijn we maar gaan shoppen bij Action. Bij Action koop je namelijk altijd wel iets .

Ik gooide natuurlijk wat in de kar zoals een paar zwembandjes, een mandje (wat altijd van pas kan komen) en nog wat andere ‘dingetjes’. De kar was redelijk gevuld en ik vond dat het wel tijd was om naar de kassa te gaan.

Iets voor de wc

Deon deed al een beetje geheimzinnig. ”Nee mama het is gewoon iets voor in de wc”.  Ik keek nog of er iets verdachts te zien was (speelgoed ofzo), maar ik zag niks bijzonders.

”Jij mag zo wel vast naar de auto gaan hoor mama als je klaar bent”. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben vast naar de auto gaan lopen om alle spullen in te laden, terwijl Deon en mijn moeder nog bij de kassa stonden.

Mamadag

Alles was ingeladen toen Deon er net aan kwam lopen. ”Niks hoor mama, gewoon iets voor de wc”. Ik snapte er echt niks van en dacht dat mijn moeder iets van speelgoed voor hem had gekocht.

Ik zag een dikke bult onder zijn jas en dacht; ”nu komt het”. Onder zijn jas haalde hij een hartje vandaan.

shoppen bij action

”Dat van die wc was gewoon een grapje hoor mama”. ”Dit heb ik voor jou gekocht, omdat jij zo lief bent en vandaag is het Mamadag”. Met een brok in mijn keel omhelsde ik hem.

Zo lief

Het is zo ontzettend lief. Hij heeft het helemaal alleen bedacht en ik had echt niks in de gaten!

Hij zag het hartendoosje met chocolaatjes (chocolade is bij ons echt het ALLER lekkerste samen met ijs) pakte het doosje en fluisterde tegen oma: ”Dit is voor mama”. Ik vind het zo’n lief gebaar. Mijn Moederdag cadeautje heb ik al binnen.

En de chocolaatjes? Die zijn lekker hoor! Ze zijn gevuld met praline en iets knisperend.

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 5 Comments
 1. Leonie van Mil schreef:

  Super lief! Heel mooi cadeau zo!! En die smoes was echt geniaal! Hahaha

 2. Yvonne schreef:

  Zo schattig!

 3. Mirjam schreef:

  Aah wat lief dat hij zo aan je dacht!!

 4. Vlijtig Liesje schreef:

  Dat is zeker lief zeg! Fijn zo’n moment!

 5. Nathalie schreef:

  Wat lief van ze zo’n cadeautje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.