Het aller liefste wat ik ooit heb gehoord

batboy, mama, liefste mama, action, zo lief, mamadag, shoppen bij action

Ik had een brok in mijn keel. Zoiets liefs doet je hart echt smelten en het is (nog) niet eens Moederdag. 

Shoppen bij Action

Omdat we ons verveelden en toch niks nodig hadden zijn we maar naar Action gegaan. Bij Action koop je namelijk altijd wel iets .

Ik gooide natuurlijk wat in de kar zoals een paar zwembandjes, een mandje (wat altijd van pas kan komen) en nog wat andere ‘dingetjes’. De kar was redelijk gevuld en ik vond dat het wel tijd was om naar de kassa te gaan.

Iets voor de wc

Deon deed al een beetje geheimzinnig. ”Nee mama het is gewoon iets voor in de wc”.  Ik keek nog of er iets verdachts te zien was (speelgoed ofzo), maar ik zag niks bijzonders.

”Jij mag zo wel vast naar de auto gaan hoor mama als je klaar bent”. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben vast naar de auto gaan lopen om alle spullen in te laden, terwijl Deon en mijn moeder nog bij de kassa stonden.

Mamadag

Alles was ingeladen toen Deon er net aan kwam lopen. ”Niks hoor mama, gewoon iets voor de wc”. Ik snapte er echt niks van en dacht dat mijn moeder iets van speelgoed voor hem had gekocht.

Ik zag een dikke bult onder zijn jas en dacht; ”nu komt het”. Onder zijn jas haalde hij een hartje vandaan.

”Dat van die wc was gewoon een grapje hoor mama”. ”Dit heb ik voor jou gekocht, omdat jij zo lief bent en vandaag is het Mamadag”. Met een brok in mijn keel omhelsde ik hem.

Zo lief

Het is zo ontzettend lief. Hij heeft het helemaal alleen bedacht en ik had echt niks in de gaten!

Hij zag het hartendoosje met chocolaatjes (chocolade is bij ons echt het ALLER lekkerste samen met ijs) pakte het doosje en fluisterde tegen oma: ”Dit is voor mama”. Ik vind het zo’n lief gebaar. Mijn Moederdag cadeautje heb ik al binnen.

En de chocolaatjes? Die zijn lekker hoor! Ze zijn gevuld met praline en iets knisperend.

 

 

5 gedachten over “Het aller liefste wat ik ooit heb gehoord”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge