tuincentrum oosterik, mamablog, batboy

Tuincentrum Oosterik

Om naar een tuincentrum te gaan is meestal niet echt leuk voor je kind(eren), maar bij tuincentrum Oosterik is er meer dan alleen maar bloemen en planten.

Tuincentrum Oosterik

Nu het mooie weer begint te komen krijg ik zin om plantjes te halen voor in de tuin. Deon vind er niks aan om naar een tuincentrum te gaan en hij vind het stiekem ook een beetje eng….

”Ik wil die boom niet zien mama, die vind ik eng”.

Eigenlijk wil Deon niet mee, omdat er bij de ingang een ‘enge’ boom staat. Het lijkt wel een beetje op de sprookjesboom van de Efteling. Dus ik vraag aan Deon waarom hij niet mee wil. ”Ik wil die boom niet zien mama, die vind ik eng”. ”Maar dat is ook een sprookjesboom hoor Deon, net als die bij de Efteling”. Maar hij wil er per se niet langs. We moeten er wel langs anders kunnen we niet naar binnen. Dus til ik hem op en met zijn ogen dicht gaan we er snel voorbij.

tuincentrum oosterik, denekamp, sprookjesboom, batboy, enge boom, praten

De pratende ‘sprookjesboom’ bij tuincentrum Oosterik.

Enge boom

Oké, ik geef het toe hij ziet er ook niet echt heel leuk uit. En de sprookjesboom van de Efteling kijkt ook veel vriendelijker. Maar deze praat ook en op zich is dat toch juist leuk voor kinderen?

Dan maar snel doorlopen en naar de afdeling buitenplanten. Daar lijkt het wel of we bij de dierentuin zijn aangekomen! Deon vind het heel interessant.

gorilla, batboy, tuincentrum oosterik, dierentuin, uitstapje, dieren, aap

Die gorilla kijkt wel boos

Hij blijft wel een beetje op afstand staan ( de held op sokken ), want die gorilla ziet er best eng uit. ”Kijk mama een aap in de boom!”.

mama, aap, boom, dieren, tuincentrum oosterik, batboy, jongens

Kijk mama!

Die gekleurde giraffen vind hij wel een beetje raar…..

dieren, wild, tijgers, apen, beren, batboy, bang, jongens, tuincentrum

Grrrr

Geen planten

We staan er al best lang en ik heb nog geen plant in mijn wagen. Ik probeer hem mee te lokken en dan gaat hij langzaam mee en kan ik wat planten uitzoeken. Op de terug weg komen we er weer langs en wil hij natuurlijk weer bij de dieren kijken. Hij maakt de ‘dieren’ zelfs nog even bang.

Onderweg naar de kassa komen we nog langs een apenkooi en van die dingen waar een euro in moet ( Lees mijn blog ). Naja, wij hadden wel zin in koffie dus kan Deon mooi spelen. Eerst natuurlijk in de ‘Cars’ auto. ”Die clown niet mama”. Deon vind clowns helemaal niks ( ik trouwens ook niet ). We hebben er niks mee en vinden ze ook niks aan. Soms zijn ze nog eng ook…..

spelen, apenkooi, batboy, tuincentrum, pauze, koffie

Lekker spelen

Toen hij was uitgespeeld en de koffie op was konden we gaan betalen. En heel snel terug langs de enge boom naar de auto. Ik denk dat Deon nu wel vaker mee wil naar Oosterik. Alleen  jammer van de boom, maar later zag ik dat er ook nog een andere ingang is dus dan pakken we die de volgende keer wel.

Wil jouw kindje ook weleens ergens niet heen, omdat daar iets ‘engs’ is? Wat vind(en) jouw kind(eren) van clowns?

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 8 Comments
 1. Shannon Sheila schreef:

  Gezellig tuincentrum zeg! Ik heb eerlijk gezegd ook niks met clowns en hoewel ik de boom juist heel leuk vind, denk ik dat mijn zoon zo’n beetje als Deon erop zou regeren. De dieren zou hij wel geweldig vinden.

 2. Mijn kindjes willen eigenlijk liever altijd mee!

  Ze hebben niet echt iets met clowns of tegen clowns.

  Behalve de jongste, die is verliefd op Bumba 😉

 3. Nathalie schreef:

  Dat is een leuk tuincentrum! Wij zijn er rond kerst eens geweest.

 4. Birgit schreef:

  Wat een leuk tuincentrum! Wij gaan eigenlijk zelden naar een tuincentrum. Alleen rond kerst wil ik er wel altijd even heen, omdat het dan zo gezellig is, hahaha.

 5. Heyhey girl! Wat een gezellige tuincentrum. Mijn zoontje wil vaak niet mee shoppen, dan blijft hij liever thuis bij papa. Hahaha maar ja,soms moet hij wel mee. Maar vaak is het: Awhhh mama ik wil niet meeee! Hahaah en dan moet ik hem soms omkopen met speelgoed of McDonald ’s en dat helpt dan wel.

  Leuke blog ik zal je blog zeker volgen.

  Liefs, Miss B.

 6. Saar schreef:

  Ik vind die boom er ook eng uitzien. Daar had ik als kind ook niet langsgegaan! Verder ziet het er cool uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.