sukhi, batboy, bolletjes kleden, handgemaakt

Bolletjes kleden van Sukhi

 Sukhi betekend ‘blij’ in Nepal. En dat wordt je er ook zeker van als je deze prachtige kleden ziet. Ik vind een kleed in de woonkamer altijd zo knus en warm aandoen. Ben jij nog opzoek naar een uniek kleed in de kleuren die je helemaal zelf kan bepalen? Dan zijn de bolletjes kleden echt iets voor jou!

Bolletjes kleden

De bolletjes kleden worden met de hand gemaakt door echte vakmensen in Nepal. Elk kleed bestaat uit duizenden bolletjes en daarmee kan je eindeloos variëren. Als je een bolletjes kleed koopt bij Sukhi dan weet je zeker dat je rechtstreeks van deze mensen koopt. Ze werken in ateliers tegen een goede en eerlijke betaling. Ze verdienen ongeveer twee tot drie keer meer dan het gemiddelde salaris in die regio. Een kwestie van fair trade geloven ze bij Sukhi heilig in.

Bolletjes onderzetters

Ik ontving twee bolletjes onderzetters en kon daarbij zelf bepalen hoe ze eruit zouden zien; rond of rechthoekig. Ik koos voor ronde onderzetters. Maar toen werd het lastig, want welke kleur(en) moest ik kiezen? Ik heb uiteindelijk 3 verschillende kleuren van de kleurenkaart gekozen en toen mijn bestelling doorgegeven.

sukhi, batboy, bolletjes kleden

Moeilijk kiezen

 

Geduld

Natuurlijk had ik ze niet de volgende dag in huis. Nee, ik moest wel even geduld hebben, want deze werden speciaal voor mij gemaakt . En toen ik ze dan eindelijk mocht ontvangen, was ik ook echt blij, want wat zijn ze mooi! Ik kon mij er natuurlijk nog niet echt een voorstelling van maken hoe ze eruit zouden zien, want kleuren kiezen zonder dat je ze ook daadwerkelijk naast elkaar ziet is best lastig.

sukhi, batboy, bolletjes kleden, handgemaakt

Er zat nog een kaartje bij van de vrouw die mijn onderzetters heeft gemaakt. Ik vind zoiets echt bijzonder, want het is speciaal voor mij met de hand gemaakt. En ik ben de enige met deze onderzetters, want ik heb ze zelf samengesteld 🙂 en daar houd ik van!

sukhi, batboy, bolletjeskleed

Handgemaakt door Yashoda Parajuli

De onderzetters zijn gemaakt van 100% nieuwe en pure wol rechtstreeks uit Nieuw-Zeeland.

bolletjes kleden, sukhi, batboy

Enthousiast

Ik ben er echt blij mee en ze passen ook goed in mijn interieur. En aangezien ik nogal eens van interieur verander passen deze echt altijd en overal bij, want het is mooi neutraal.

bolletjes kleden, sukhi, nepal, handgemaakt, fair trade, batboybolletjes kleden, sukhi, fair trade, batboy, nepal, handgemaakt

Ben jij ook helemaal enthousiast geworden van deze bolletjes kleden of zoek je liever iets anders? Bij Sukhi verkopen ze heel veel verschillende soorten kleden zoals: vilten blaadjes kleden, stenen kleden, wollen lus kleden en nog veel meer.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Heb jij een kleed in de woonkamer? Wat vind jij van de bolletjes kleden?

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 7 Comments
 1. Volgmama schreef:

  Ik vind de stenenlook kleden erg mooi! Maar ook genoeg andere leuke gezien..

 2. Leonie van Mil schreef:

  Die onderzetters zijn ook heel leuk!

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik vind die met de knalkleurtjes altijd erg leuk. Maar ze lijken me onmogelijk om schoon te houden moet ik bekennen.

 4. Yvonne schreef:

  Ik vind roze/paars erg mooi. Al heel veel mooie bij ze gezien…

 5. Super mooie kleurtjes heb je gekozen! 🙂

 6. Ooohh, wat leuk! Dat ziet er echt vet gezellig uit!

 7. Nikki - Sukhi.nl schreef:

  Super leuk!!! Hele mooie foto’s ook.

  Harstikke bedankt 🙂

  Gr, Nikki
  http://www.Sukhi.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.