ruimtestation, ruimteschip, vtech, toet toet auto, jongens, speelgoed, batboy

Toet Toet Auto’s

Mijn jongens spelen heel erg graag met de Toet Toet Auto’s. Deon kreeg zijn eerste Toet Toet Auto toen hij één jaar werd en hij kreeg er steeds meer bij. VTech breidt de Toet Toet Auto’s collectie uit met maar liefst drie introducties; Het Super Stuntpark, Brug met Wegdelen en het Ruimtestation.

Toet Toet Auto’s

De Toet Toet Auto’s zijn speciaal ontwikkeld voor jongens en meisjes van 1 tot 5 jaar. Deon kan zich er best een tijdje mee vermaken, vooral het bouwen van de baan vind hij helemaal geweldig. Het is alleen jammer dat Sten hem dan meteen weer afbreekt. Gelukkig kan het tegen een stootje, want we hebben de auto’s al heel lang en ze zijn niet kapot te krijgen. Ideaal speelgoed voor jongens dus 😉 .

toet toet auto's, auto, jongens, batboy, speelgoed, jongensspeelgoed

toet toet auto's, batboy, jongens, speelgoed, vtech

Het leuke van de Toet Toet Auto’s vind ik dat je het helemaal kan uitbreiden. Ze zien er super leuk uit en hebben vrolijke liedjes. Al mijn jongens spelen ermee en Brent vind het nu ook al leuk. Er zijn zelfs auto’s speciaal voor meisjes ontwikkeld dus broer en zus kunnen ook gezellig samen spelen. Kijk eens hoe leuk:

auto's, meisjes, toet toet auto's, batboy
Toet Toet Auto’s speciaal voor meisjes

Het Super Stuntpark

Dit gave Stuntpark is inclusief Stefan Stuntauto. Hij maakt een looping of volgt één van de drie stuntroutes. Het Super Stuntpark heeft acht Magische Sensors die Stefan altijd herkennen. Met 70 liedjes en melodietjes zal hij zich geen moment vervelen!

toet toet auto, auto, stuntpark, jongens, speelgoed, batboy
Super Stuntpark incl. Stefan Stuntauto € 59,95

toet toet auto, vtech, batboy, jongens, speelgoed

Brug met Wegdelen

Hagelnieuw is ook de Brug met Wegdelen voor kleine bouwvakkers. Met meer dan 20 onderdelen hebben de kinderen hier uren speelplezier mee. Ook zijn deze voorzien van Magische Sensors.

toet toet auto's, vtech, batboy, jongens, speelgoed
Brug met Wegdelen € 19,95

Ruimtestation

toet toet auto, auto, vtech, batboy, jongens, speelgoed

Het Ruimtestation inclusief Ruben Ruimteschip is winnaar Speelgoed van jaar 2016. Met meer dan 40 liedjes en melodietjes, een lanceerplatform, een draaibare ster en 5 Magische Sensors komt Space tot leven!

ruimtestation, ruimteschip, vtech, toet toet auto's, jongens, speelgoed, batboy
Ruimtestation incl. Ruben Ruimteschip € 39,95

vtech, ruimteschip, batboy, jongens, speelgoed, toet toet auto, toet toet auto's

Ik weet zeker dat jongens dit helemaal geweldig vinden. Wij hebben de Toet Toet Auto’s steeds verder uitgebreid en met 3 jongens in huis is dat ook echt wel nodig. Deon vind zichzelf er nu een beetje ‘te groot’ voor (hij is ook bijna 5 😉 ), maar Sten en Brent spelen er heel veel mee.

Ook leuk om een Toet Toet Auto cadeau te doen voor een verjaardag.

Hebben jullie ook Toet Toet Auto’s?

 

3 gedachten over “Toet Toet Auto’s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *