ruimtestation, ruimteschip, vtech, toet toet auto, jongens, speelgoed, batboy

Toet Toet Auto’s

Mijn jongens spelen heel erg graag met de Toet Toet Auto’s. Deon kreeg zijn eerste Toet Toet Auto toen hij één jaar werd en hij kreeg er steeds meer bij. VTech breidt de Toet Toet Auto’s collectie uit met maar liefst drie introducties; Het Super Stuntpark, Brug met Wegdelen en het Ruimtestation.

Toet Toet Auto’s

De Toet Toet Auto’s zijn speciaal ontwikkeld voor jongens en meisjes van 1 tot 5 jaar. Deon kan zich er best een tijdje mee vermaken, vooral het bouwen van de baan vind hij helemaal geweldig. Het is alleen jammer dat Sten hem dan meteen weer afbreekt. Gelukkig kan het tegen een stootje, want we hebben de auto’s al heel lang en ze zijn niet kapot te krijgen. Ideaal speelgoed voor jongens dus 😉 .

toet toet auto's, auto, jongens, batboy, speelgoed, jongensspeelgoed

toet toet auto's, batboy, jongens, speelgoed, vtech

Het leuke van de Toet Toet Auto’s vind ik dat je het helemaal kan uitbreiden. Ze zien er super leuk uit en hebben vrolijke liedjes. Al mijn jongens spelen ermee en Brent vind het nu ook al leuk. Er zijn zelfs auto’s speciaal voor meisjes ontwikkeld dus broer en zus kunnen ook gezellig samen spelen. Kijk eens hoe leuk:

auto's, meisjes, toet toet auto's, batboy

Toet Toet Auto’s speciaal voor meisjes

Het Super Stuntpark

Dit gave Stuntpark is inclusief Stefan Stuntauto. Hij maakt een looping of volgt één van de drie stuntroutes. Het Super Stuntpark heeft acht Magische Sensors die Stefan altijd herkennen. Met 70 liedjes en melodietjes zal hij zich geen moment vervelen!

toet toet auto, auto, stuntpark, jongens, speelgoed, batboy

Super Stuntpark incl. Stefan Stuntauto € 59,95

toet toet auto, vtech, batboy, jongens, speelgoed

Brug met Wegdelen

Hagelnieuw is ook de Brug met Wegdelen voor kleine bouwvakkers. Met meer dan 20 onderdelen hebben de kinderen hier uren speelplezier mee. Ook zijn deze voorzien van Magische Sensors.

toet toet auto's, vtech, batboy, jongens, speelgoed

Brug met Wegdelen € 19,95

Ruimtestation

toet toet auto, auto, vtech, batboy, jongens, speelgoed

Het Ruimtestation inclusief Ruben Ruimteschip is winnaar Speelgoed van jaar 2016. Met meer dan 40 liedjes en melodietjes, een lanceerplatform, een draaibare ster en 5 Magische Sensors komt Space tot leven!

ruimtestation, ruimteschip, vtech, toet toet auto's, jongens, speelgoed, batboy

Ruimtestation incl. Ruben Ruimteschip € 39,95

vtech, ruimteschip, batboy, jongens, speelgoed, toet toet auto, toet toet auto's

Ik weet zeker dat jongens dit helemaal geweldig vinden. Wij hebben de Toet Toet Auto’s steeds verder uitgebreid en met 3 jongens in huis is dat ook echt wel nodig. Deon vind zichzelf er nu een beetje ’te groot’ voor (hij is ook bijna 5 😉 ), maar Sten en Brent spelen er heel veel mee.

Ook leuk om cadeau te doen voor een verjaardag.

Lees ook:

Zoef Zoef Avonturenjungle.

Hebben jullie ook Toet Toet Auto’s?

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
 1. Volgmama schreef:

  Wij hebben de garage en extra wegdelen. Echt superleuk!

 2. Leonie van Mil schreef:

  Toevallig kreeg ik er laatst ook één met een klein baantje erbij. Super leuk. Die kleine van mij speelt er natuurlijk nog niet mee, maar hij zal het vast fantastisch vinden.

 3. Yvonne schreef:

  Wij hebben de super stunt racebaan met stefan auto.

  Hij is erg leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.