schleich dieren

Dit zijn de populairste Schleich speelgoed dieren

Schleich dieren zijn de bekendste speelgoed dieren in Europa en zijn ook erg populair, zowel bij kinderen als volwassenen. Of je nu dol bent op boerderijdieren, wilde dieren of dinosaurussen je vind ze allemaal bij Schleich en dit zijn de populairste dieren.

Schleich speelgoed dieren zijn populair

Schleich speelgoed dieren zijn enorm populair en er is een enorme keus in het aanbod : van bosdieren tot fantasiewezens.  De speelgoed dieren worden gemaakt van kunststof en met de hand beschilderd. De huid heeft een prachtige structuur waardoor het nog realistischer wordt en overeenkomt met de werkelijkheid. Echt heel goedkoop zijn ze niet, maar ze zijn van hele goede kwaliteit en je hebt er heel lang plezier van! De details worden echt heel nauwkeurig uitgevoerd en altijd op schaal nagemaakt en zijn daarom ook zo prachtig om te zien.

De jongens spelen er graag mee en gaan er ook best ruw mee om. Zo valt de schorpioen de Duplo-stad aan en wordt de Dunkleoteus gebruikt als hamer om de schorpioen een lesje te leren. Ja, het kan allemaal en ze kunnen heel goed tegen een stoot.

schleich

dieren

Welke dieren zijn populair?

Erg populair zijn:

 • Boerderijdieren
 • Paarden
 • Dinosaurussen
 • Bayala
 • Eldrador

Ook onze jongens zijn erg enthousiast. Zo hebben we een Lava schorpioen uit de Eldrador serie. Hoe cool ziet hij eruit! De schorpioen is maar liefst 20cm lang en 17 cm hoog. De voorpoten en de staart zijn beweegbaar en kun je eraf halen. Je zet je hem eenvoudig weer terug d.m.v. een bolletjes kliksysteem. Eldrador wezens zijn er in vier verschillende werelden:

 • Lava
 • Steen
 • Water
 • IJs

Het verhaal van Eldrador gaat over een superwapen dat in de Lavawereld wordt gehouden. De andere werelden kunnen alleen overleven als zij bezit krijgen over dit wapen en daarom gaan ze de strijd aan om dit wapen in handen te krijgen. Dit verhaal maakt het nog spannender om met de dieren uit de Eldrador serie te spelen en om ze dan ook allemaal te verzamelen!

schleich, dieren, speelgoed

Dino’s blijven bij jongens ook erg populair en alhoewel we al vele dinosaurussen in allerlei soorten en maten hebben, hadden we de Dimorphodon nog niet in ons bezit. Hij is wel een stuk kleiner dan de schorpioen, maar wel net zo cool om te zien.

speelgoed

De Dunkleoteus is ook al zo gevaarlijk om te zien en kan ook echt met zijn bek bewegen. Onderzoekers hebben ontdekt dat deze vis zijn kaken kon dichtklappen met een kracht van bijna 5000 kilo! Dat is vier keer zo krachtig als een beet van een Tyrannosaurus rex. Naast dat hij zo krachtig was, was hij ook heel snel: in een vijftigste van een seconde kon hij zijn bek openen. Een heel cool speeltje voor in bad .

schleich speelgoed dieren

Schleich dieren voor jarenlang speelplezier

Omdat de kwaliteit van Schleich dieren zo goed is gaan ze jaren mee, spelen ohne ende dus 😉 . Het is ook erg leuk om de dieren te verzamelen en ze als decoratie op de slaapkamer van je kind neer te zetten. Het is een ideaal verjaardagscadeau, want het valt bij kinderen altijd in de smaak en daarnaast is het ook nog eens heel leerzaam, want je kind weet precies hoe de dieren er in het echt uit (hebben) (ge)zien. De speelgoed dieren van Schleich is fantastisch speelgoed voor kinderen (en volwassenen) en blijft zijn waarde behouden.

Ben jij ook zo enthousiast over de Schleich speelgoed dieren? Bekijk dan hier jouw favoriet en meer Schleich dieren waar je ook de nieuwe binnenkomers vind.

Winactie

Zijn de Schleich dieren bij jouw thuis ook zo populair en zou je de verzameling graag willen uitbreiden? Goed nieuws, want wij mogen een shoptegoed t.w.v. €25,- weggeven! Wil jij graag kans maken op deze geweldige prijs? Meedoen is simpel:

 • Like de Facebookpagina van Batboy of volg ons op Instagram.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of onder deze post op onze Facebookpagina. Vertel ons welke Schleich dieren bij jouw thuis populair zijn en waarmee je de verzameling zou willen uitbreiden.
 • Deel en like dit bericht.

De winactie loopt van 06.05.2021 t/m 12.05.2021 . Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Gefeliciteerd *Ineke Beernink*

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 39 Comments
 1. Lisa vd Sande schreef:

  Wauw wat is er veel keus! Je ziet wel echt dat dit speelgoed van goede kwaliteit is, en de details: geweldig! Sommige zijn misschien nog een beetje te eng maar wij gaan voor de dinosauriërs

 2. Anna Maria schreef:

  Zo leuk mijn zoontje speelt er veel mee, stallen bouwen van de Grimms regenboog en dan de dieren er in <3

 3. Prachtig speelgoed van Schleich. En kan ook nog eens tegen een stootje. Hier vallen de boerderij dieren het meeste in de smaak. Dus van het shoptegoed zou ik onze boerderijdieren uitbreiden.

 4. Stephanie Leijer schreef:

  Toen we thuisonderwijs moesten geven heb ik ze bij veel thema’s ingezet : bijvoorbeeld Noordpool, kriebelbeestjes etc. Super leuk. Onze jongens zijn ook dol op
  Dino’s dus daar willen we onze collectie nog wel mee uitbreiden !

 5. Jacqueline van de Manakker schreef:

  Ons meisje haar favoriet zijn de paarden, dus die heeft ze dan ook 2, maar ik wist niet dat er ook zulke stoere waren voor jongens, dus ik waag graag kans voor onze stoere vent, die dit echt geweldig zal vinden

 6. Mark schreef:

  De jongens zijn dol op dino’s en ze hebben zulke mooie van Schleich! Hier kunnen we zeker slagen om de nu nog kleine verzameling uit te breiden!

 7. Julian en Alyssa Steghuis schreef:

  Wat een gave actie! Mijn zoon is gek op de wilde dieren van schleich. Spinnen, slangen, tijgers, wolven enz.
  Mijn dochter vind de paarden een stuk leuker. 🍀🍀🍀

 8. Diana schreef:

  Hoi hoi, mijn dochter had het jaren geleden al over Schleich! We waren op vakantie in Oostenrijk in een speelgoedwinkel in Innsbruck. Daar hadden ze zoveel Schleich!!!! Mijn dochter werd wild; want gek van Paarden! (Maar is er helaas allergisch voor, dus paardrijles zit er niet in).
  Sinsdien is ze helemaal wild van Schleich maar we kopen het zelden omdat het vrij prijzig is. Het zou echt geweldig zijn om haar hiermee te kunnen verrassen 🤩

 9. elisabeth maria martina schreef:

  voor kleinzoon quinn zijn vooral de boerderijdieren favoriet, dat zijn de beesten waar hij het meest van geniet
  \

 10. Kristel schreef:

  De dieren van schleich zijn echt super mooi en leuk.
  Mijn zoontje van bijna 3 is ze aan het sparen, hij speelt er heel graag mee.
  Om zijn dieren collectie uit te breiden zou deze bon welkom zijn, dan kan hij nog meer leuke dieren uitzoeken voor nog meer speel plezier.
  En een extra verjaardagscadeau

 11. Mijn zoontje van bijna 3 is gek op dinosauriërs zou hier de favorite zijn

 12. Linda schreef:

  Mijn zoon Mike is dol op de enge beesten. Hij heeft laatst in de speelgoedwinkel zijn oog ook laten vallen op de stoere schorpioen. We hebben een foto gemaakt voor een verlangenlijstje. Het zou leuk zijn om hem met een bon te kunnen verrassen. Hier thuis sprken we graag met de stoere dieren. Dino’s, krokodilen en slangen.

 13. Danielle schreef:

  Superleuk, die foto van jouw zoontje met de schleich bij de duplo is zo herkenbaar. Zo wordt er bij ons thuis ook mee gespeeld. Mijn zoontje bouwt dan een jungle, hij is zelf natuurlijk Freek Vonk, en de dieren krioelen en laten mama schrikken – dat is natuurlijk het leukste. Favoriet is de spin. Hij zou zeker weten kiezen voor de Lava schorpioen als aanvulling. Die is natuurlijk mega stoer 😉

 14. Manon Toemen schreef:

  Onze Tim is dol op dino’s en bijna jarig dus deze gaan zeker op het kadolijstje! Zelf vind ik deze leuk, stoer en schattig tegelijk! Plesiosaurus – Schleich 15016

 15. Bieke schreef:

  Hier zijn vooral de oceaan dieren heel populair, omdat je deze echt in een zoo ofzo kunt waarnemen (gelukkig!) En dit ze iets bereikbaarheid maakt

 16. Lotte schreef:

  Oeh… De kinderen zijn dol op dieren en dan vooral de boerderijdieren! Wij kunnen nog wel wat paarden, koeien, kippen, schapen,… gebruiken! 😊

 17. Kim Otten schreef:

  Hier zijn de boerderijdieren favoriet, Konijn – Schleich 13827 willen we ook nog graag 🙂

 18. Rianne schreef:

  Mijn zoon van 9 heeft toevallig vorige week zijn collectie uitgebreid met de soort feniks van het element vuur. De sneeuwolf, de soort schildpadden met knotsen en megalodon(haai met extra kaken) zijn hem heilig. De Schorpioen staat het hoogst op zijn lijstje, maar de dinos kunnen ook zomaar aangeschaft worden. Mijn zoon zou je echt heeeeeeel blij met het schleich shoptegoed maken, dat weet ik wel.

 19. Wendy Van De Reyd schreef:

  Als kleine ruiter heeft dochter hier een verzameling paarden schleichs, ze mist nog enkele favoriete, dus daar waagt mama nu graag een kansje voor ..

 20. Angela schreef:

  Wat een super leuke actie. Mijn zoon is gek van dinosaurs mijn meiden van boerderij dieren en paarden. We hebben een leuke mix in huis.

 21. Francis Akerboom schreef:

  Mijn 2 dochters zijn al jaren fan van Schleich. De paarden en boerderij dieren zijn favoriet op dit moment. Alle dieren zijn zo mooi gemaakt alles klopt. Mijn meiden willen heel graag nog veulens krijgen.(Dan hebben ze eindelijk een mama paard met kind). Ik ga duimen voor mijn lieve meiden🍀

 22. Cindy Framke schreef:

  Wat gaaf! Dit is zo’n leuk en mooi speelgoed. Hier zijn de olifanten groot favoriet. Dus daar zouden wij heel graag voor kiezen. Ik doe heel graag mee.

 23. Geesje schreef:

  De dino’s daar zijn de jongens absoluut fan van.
  Ze kunnen daar uren mee spelen.
  Zou ze graag verrassen met die mooie schorpioen, wanr die zullen ze ook heel stoer gaan vinden.

 24. Cbdkl schreef:

  Leuke actie, de boerderijdieren zijn welkom om bij de verzameling te voegen.

 25. Kim padberg schreef:

  Onze kids zijn gek op schleich. Onze zoon op de wildlife en onze dochter paarden/bayala. Vooral de eenhoorns.
  Ze gebruiken playmobil om er een wereld omheen te bouwen. Geweldig! En een voordeel: het is makkelijk speelgoed om mee te nemen voor onderweg of bij een restaurant.

 26. Kelly Retel schreef:

  Wat super leuk! Mijn dochters zijn gek van dinosaurussen dus die zullen wij gaan aanschaffen🦕🦖.

 27. Mieke schreef:

  Mijn kleinzoon is helemaal weg van dinosaurus en andere dieren

 28. Patricia lubbertje schreef:

  Bij ons zijn de paarden het meest populair en daarna de zeedieren. Onze dochter is ongelofelijk dol op paarden, een echt paardenmeisje ;). Ze zou graag haar collectie wat uitbreiden.

 29. Riggie van lochem schreef:

  Jazeker favoriet in huis!! Geweldig!! Vooral boerderijdieren en dinos. Dus die wil ik nog wel uitbreiden

 30. Suzanne Knoop schreef:

  Schleich is al tijden een groot succes hier in huis!
  Inderdaad heel stevig. We hebben al wat, paarden, giraffe en de spin is bij m’n zoon favoriet!
  Ik denk dat hij bijv dino’s of de schorpioen wel helemaal geweldig zou vinden!

 31. Willem de Wal schreef:

  Mijn kleine neefje vindt de boerderijdieren helemaal geweldig, volgens mij is het een kleine boer in een notedop.
  Hij speelt dan dat hij een echte boer is, de koeien worden gevoerd en gemolken en in de wei en op stal gezet.
  Heel erg leuk om te bekijken.

 32. co schreef:

  de boerderijdieren zijn populair hier en we zouden het graag uitbreiden met de paarden

 33. Yvonne schreef:

  Dol op Schleich: zo levensecht en van mooie kwaliteit! Wij zouden de wilde dieren graag uitbreiden: leeuwen, tijgers, olifanten, giraffen,…

 34. Izzy schreef:

  Wat een ontzettend gave dieren. Hier wordt enorm veel met dino’s gespeeld, maar de dimorphodon hebben we nog niet in onze collectie! Dit zou het speelpleziee zeker compleet maken!!

 35. Jen schreef:

  Hier zijn de boerderijdieren het populairst.

 36. Lisanne Bons schreef:

  Het enige speelgoed waar hier nog dagelijks mee gespeeld wordt zijn de schleich paarden. Ze is er dol op en ze zijn bij schleich ook wel heel goed om in te spelen op alle trends. Er zijn zelfs ware trainingsparcours te krijgen voor alle schleich paarden. En ieder ras is vertegenwoordigd met papa, mama en kind. Doe dus graag mee voor mijn dochter.

 37. Noortje schreef:

  Ik hou van Schleich… en die liefde heb ik doorgegeven aan mijn kinderen 😉 … We hebben al een leuk ‘dierenpark’, maar er is nog zeker plek voor waterdieren die hoog op het verlanglijstje staan!

 38. Marian B schreef:

  Wat leuk! Mijn dochter zou heel graag een eenhoorn willen. We hebben al een paar paarden, daar past deze goed bij.

 39. Danique schreef:

  Wat een geweldige toffe foto’s van de speelgoed dieren van Schleich! Hier zijn de Schleich figuren favoriet vanwege de mooie details en ze zijn (bijna) onverwoestbaar. Wij hebben een bescheiden collectie van de Dinosaurussen en de Wild Life dieren (de big 5). Op het verlanglijstje staan nog de boerderij dieren, maar ik denk dat als we het shoptegoed winnen, mijn zoon voor die fantastische monsterlijke Dunkleoteus gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.