crocky, batboy, indoor speeltuin, mamablog, crockyland

Crockyland speelparadijs in Nordhorn

Koud, regen en verveling. De kinderen vervelen zich en willen graag iets doen, maar wat? Wij gingen naar indoor speeltuin Crockyland in Nordhorn en daar konden ze hun energie wel kwijt!

Indoor speeltuin

De jongens vervelen zich. Ze zijn uitgespeeld met auto’s en de lego.
Het liefst willen ze naar buiten daar kunnen ze hun energie wel kwijt, maar het is veel te koud en het regent.
Dan is het een goed idee om naar een indoor speeltuin te gaan.

Lees ook: Peppa Pig PlayBIG Bloxx .

Crockyland indoor speelparadijs

Wij zijn naar Crockyland in Nordhorn gegaan.
Ze stonden te springen voor de deur en toen ze binnen waren renden ze als een gek met jas en schoenen nog aan naar de glijbaan!

Voor volwassenen vragen ze €3,00. Kinderen van 2 tot 4 jaar €5,00 en van 5 tot 16 jaar €6,50. Het is verstandig om contant geld mee te nemen, want pinnen is daar niet mogelijk. Vind wel dat ze dit een keer mogen aanpassen, want ik pin bijna altijd.

Het is niet heel groot, maar het ziet er best gezellig uit. Genoeg tafels en stoelen en overzicht op beide gedeeltes waar de kinderen kunnen spelen.

Voor de kleintjes

Voor de kleintjes tot 5 jaar is er een gedeelte met een mini apenkooi met ballenbak, glijbaantje, trampoline, springkussen en er staat een klein speelhuisje met grote lego blokken.
Daar hebben Deon en Sten zich echt uren vermaakt en met knal rode hoofden kwamen ze even tussendoor wat drinken halen.

Het was fijn geweest als het speelgedeelte voor de kleintjes afschermt was d.m.v. een hekje of iets dergelijks, want ze rennen zo overal naartoe en er is een op-/afstapje waar ze snel kunnen vallen.

Het eten

 Voor de grotere kinderen is er aan de andere kant een hele grote apenkooi en daar kon ik mij samen met Deon ook heel goed vermaken 😊.
Gelukkig hadden de jongens nog ‘even’ tijd om wat te eten. De patat zou ik niet aanbevelen, tenzij je van heel zout houd.
Na het eten nog in de apenkooi en dan kon ik mijn aapjes meenemen naar huis.

Brent heeft trouwens de hele tijd heerlijk liggen slapen in de kinderwagen dus daar had ik ook geen kind aan! Je moet je van deze indoorspeeltuin niet te veel voorstellen, maar daar is de prijs ook naar.

Voor saaie, koude en regenachtige dagen vind ik zo’n indoor speeltuin echt ideaal!

TIP: Indoor speeltuin Cowboy en Indianen .


Gaan jullie ook weleens naar een indoor speeltuin?

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 1 Comment
  1. […] met zijn vriendjes en vriendinnetjes uit zijn klas en dan gaan we gezellig naar indoorspeeltuin Crocky in Nordhorn wat onlangs is […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.