bestuurbare auto, little tikes, rc dozer racer

Bestuurbare auto voor peuters

Opzoek naar speelgoed voor je peuter? De RC Dozer Racer van Little Tikes is een unieke transformeerbare bestuurbare auto voor kinderen vanaf 3 jaar.

Bestuurbare auto voor peuters

Het kinderspeelgoed van Little Tikes wordt aangeboden in diverse categorieën voor kinderen zoals kindermeubilair, muzikaal speelgoed, speelvoertuigen, -toestellen en buitenspeelgoed waarvan Splash face één van de favorieten is van de mannen hier. Het is kleurrijk en zeer stevig speelgoed waar kinderen lang plezier van hebben.

De RC Dozer Racer is een makkelijk te besturen auto voor peuters vanaf 3 jaar. Brent kreeg hem voor zijn derde verjaardag en testte hem uit. Wat het unieke van deze bestuurbare auto is, is dat hij heel eenvoudig kan transformeren van raceauto naar bulldozer met één druk op de knop.

Lees ook wat hij van zijn Peppa Pig PlayBIG Bloxx vind.

bestuurbare auto, little tikes, rc dozer racer

Eenvoudig te bedienen

De afstandsbediening is eenvoudig in gebruik. Met de rode knoppen gaat het voertuig naar links of rechts en druk je beide knoppen tegelijk in rijd hij vooruit. Achteruit rijden kan hij niet, maar transformeer je de wagen rijd hij wel de andere kant op. Druk op de rode racewagen knop en hij veranderd in een racewagen en met de gele bulldozer knop in een bulldozer, zo eenvoudig als wat.

De afstandsbediening is makkelijk vast te houden voor kleine handjes.

bestuurbare auto, peuter

 

bestuurbare auto, peuter, rc dozer racer

peuter, bestuurbare auto

Eindeloos speelplezier

Deze gave bestuurbare auto is echt een hit voor jongens en beleven er eindeloos speelplezier mee. Niet alleen binnen, maar zeker ook ideaal om er buiten mee te racen. Voor Brent is het nog even wennen wat betreft het besturen, want hij zit telkens met zijn handen aan de wagen en tilt hem op.

Misschien is 3 jaar nog een beetje jong, maar oefening baart kunst.

bestuurbare auto, peuter, little tikes

Het is sterk materiaal wat tegen een stootje kan. Deze bestuurbare auto valt bij alle jongens hier thuis erg in de smaak, al wil Brent hem graag alleen voor zichzelf. Voor de wat oudere jongens vanaf 8 jaar is de coole bestuurbare Vaporizr 3 een echte aanrader. Hij is erg stabiel en robuust en gaat wel 15 kilometer per uur!

peuter, bestuurbare auto

Nog meer cool speelgoed voor jongens zijn de Slammin Racers.

 

Is deze bestuurbare auto ook iets voor jouw peuter?

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.