playbig bloxx, peppa pig

Peppa Pig PlayBIG Bloxx

Met LEGO en Duplo wordt hier dagelijks gespeeld. Brent kreeg voor zijn verjaardag een treintje en het speelhuis van Peppa Pig van PlayBIG Bloxx, een leuke aanvulling op zijn verzameling en ook nog compatibel met Duplo. 

Peppa Pig

Je vind ze leuk of niet: Peppa Pig en haar familie. Brent is helemaal fan en kan de hele dag wel kijken naar de avonturen van Peppa. George laat om het minste geringste zijn lip hangen en barst in huilen uit, maar het eindigt altijd met gelach.

Zelf vind ik de tekenfilmpjes ook erg leuk, al moet ik zeggen dat ik na een jaar elke dag Peppa kijken het wel een beetje zat ben.

PlayBIG Bloxx

Met LEGO en Duplo wordt hier elke dag gespeeld en de jongens bouwen de mooiste dingen. Brent kreeg voor zijn derde verjaardag het speelhuisje en een treintje van Peppa Pig van het merk PlayBIG Bloxx, een soort Duplo bouwstenen.

Deze bouwstenen zijn heel goed te combineren met Duplo en zijn dan ook een super leuke aanvulling.

Het 75-delige speelhuis is inclusief 2 figuurtjes: Peppa en George, een glijbaan, wip, schommel en stickers. Jammer dat Papa en Mama Pig er niet bij zitten, want nu hebben we maar liefst 6 Peppa’s en George’s, want uiteraard had hij al PlayBIG Bloxx van Peppa.

peppa pig, playbig bloxx

De figuurtjes zijn super leuk.

peppa, duplo

Het speelhuis

Het enigste nadeel van deze bouwstenen is dat je zelf de stickers er op moet plakken en deze worden er soms nog wel eens afgepeuterd. Na lang en intensief gebruik worden de stickers wel valer en beginnen de randen iets te slijten, dat is wel jammer.

Niet alleen Brent vind het speelhuis geweldig, ook Sten helpt graag mee bouwen.

peppa pig, playbig bloxx

playpig bloxx, peppa pig

Bouwen en afbreken

Brent is nogal van het afbreken en dat kan de schommel helaas niet hebben. Deze is geknapt, maar gelukkig kan Peppa nog wel schommelen.

playbig bloxx, peppa pig

Verder ben ik over de kwaliteit van PlayBIG Bloxx erg tevreden. De figuurtjes zien er leuk uit, het materiaal is stevig en het is compatibel met andere bouwstenen.

playbig bloxx, peppa pig

Heb jij thuis PlayBIG Bloxx?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 1 Comment
  1. Angelique schreef:

    Ik vind het zo leuk dat duplo met steeds meer sets komt. Helaas is mijn zoon alweer te groot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.