mamablog, batboy, militariabeurs, weerselose markt

Weerselose markt

Elke zaterdag en tweede zondag van de maand is er een gezellige markt in Weerselo. Op 8 oktober was er een Militariabeurs en dat was echt iets voor onze jongens! LVT (Legervoertuigen Vereniging Twente) kwam op bezoek met een aantal legervoertuigen en dat vonden de jongens erg interessant. Op de Weerselose markt is genoeg te zien.

Weerselose markt

De Weerselose markt is elke zaterdag van 08:30 uur tot 14:00 uur en iedere tweede zondag van de maand van 12:00 uur tot 17:00 uur (’s winters tot 16:00 uur). Wekelijks komen er duizenden bezoekers opzoek naar tweedehands, nieuwe koopjes of levensmiddelen.

Het marktterrein bestaat uit 20.000 m2 dus er is genoeg te shoppen. Ook is er aan de kinderen gedacht, want er staat buiten een springkussen en een apenkooi. Er is genoeg parkeerruimte en de entree voor volwassenen is slechts € 1,-. Ook de producten op de kraampjes zijn niet duur.

Militariabeurs

Op 8 oktober was er een leuk evenement gepland. Naast de vele kraampjes was er ook een militariabeurs. Deon is nu helemaal weg van stoere soldaten en legervoertuigen en dit was dus een mooie gelegenheid om zijn verkleedkleding aan te vullen en de legervoertuigen van dichtbij te bekijken.

Helemaal in stijl gingen we er naartoe en bij het eerste kraampje spotte Deon al veel soldaten spullen. Hij scoorde er een pukkel tas, veldfles met houder en een stoere gordel.

weerselose markt, militariabeurs, mamablog, batboy

Legervoertuigen

De legervoertuigen vonden de jongens helemaal geweldig en in sommige voertuigen mochten ze zelfs even zitten.

batboy, mamablog, weerselose markt, militariabeurs

mamablog, batboy, militariabeurs, weerselose markt

Door een echte soldaat konden de kinderen geschimkt worden en wat zagen ze er stoer uit, net echt!

batboy, mamablog, weerselose markt, militariabeurs

mamablog, batboy, militariabeurs, weerselose markt

mamablog, batboy, weerselose markt, militariabeurs

Chocolade

Deon en ik liepen nog even in de overdekte markthal terwijl Nick met Sten en Brent naar het springkussen ging. Daar scoorden we voor Deon nog een hele stoere nieuwe cap voor maar € 5,-.

mamablog, militariabeurs, batboy, weerselose markt

Deon zijn ogen lonkten nog ergens anders naar, namelijk chocolade. Een kraam van Germany Delicatessen uit Nijverdal met allemaal verschillende soorten negerzoenen.

Wat zag dat er heerlijk uit en kiezen zijn wij zó slecht in! Je had keuze uit: met of zonder alcohol. We besloten een doosje van 6 stuks te kopen zonder alcohol en Deon zijn eerste keus viel op de ‘zebra’ negerzoen. Ik koos voor een witte limoen en een bruine after eight. De overige drie waren met caramel en latte macchiato.

mamablog, batboy, weerselose markt

Moeilijk kiezen

Thuis hebben we van elk een hapje geproefd en wat zijn ze goddelijk lekker! Voor een doosje van 6 stuks betaalde ik € 5,- , maar dat was het zeker wel waard! Ik had een goede keus gemaakt, want de limoen en after eight waren echt om je vingers bij af te likken.

militariabeurs, mamablog, batboy, weerselose markt

Koop jij wel eens luxe chocolade? En ben je weleens op de Weerselose markt geweest?

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
 1. Christa schreef:

  Nog nooit van deze markt gehoord, maar dat legergebeuren had mijn zoon ook wel leuk gevonden omdat zijn papa in het leger zit.
  Super gaaf dat ze al die enorme voertuigen mochten bekijken van binnen en buiten.
  Chocola is ook hier een geliefd product maar wij houden niet zo van de luxe chocolade.

 2. Wat een gave markt en voor de jongens helemaal leuk! Die chocolade ziet er echt te lekker uit..Jummie.

 3. Roelina schreef:

  Lijkt me een enorm leuke markt! En wat een heelrijke negerzoenen! Stoere boys natuurlijk ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.