carnavalskostuum, la casa de papel

Carnavalskostuum La Casa de Papel

De Spaanse serie La Casa de Papel (Het huis van papier)  is de best bekeken niet-Engelstalige serie op Netflix. Het is ontzettend populair en jij kan tijdens carnaval verkleed gaan als één van de criminelen in dit fantastische carnavalskostuum.

La Casa de Papel

Deze spannende thriller gaat over een overval op de Koninklijke munt in Spanje. Het plan is bedacht door een man die zichzelf ‘De Professor’ noemt.

Het is niet zomaar een overval, maar een heel uitgedacht plan. De acht criminelen die het plan moeten gaan uitvoeren zijn door de Professor geselecteerd en maandenlang getraind. Ze gaan niet alleen geld stelen, maar ook eigen geld maken in de drukkerij van de bank en dit loopt natuurlijk uit de hand.

Een spannende thriller met cliffhangers die ervoor zorgen dat je moet blijven kijken.

Carnavalskostuum

Helemaal gaaf, zeker als je een fan van deze spannende serie bent, is dat deze pakken nu ook verkrijgbaar zijn als carnavalskostuum. De bekende rode overall met het masker van Dali (een Spaanse schilder) en de witte handschoenen.

Deze kostuums zijn, net zoals de serie, helemaal hot en binnen een handomdraai verkleed jij je tot een ware bankovervaller.

De rode overall heeft aan de voorkant twee ritsen en twee achterzakken. Met de handschoenen én het masker maak jij je carnavalskostuum helemaal compleet en loop jij er super origineel bij tijdens carnaval.

carnavalskostuum, la casa de papel

Het carnavalskostuum waar jij kans op kan maken bestaat uit een rode overall, hard plastic Dali masker met elastiek en luxe handschoenen.

Winactie

Wil jij tijdens carnaval er net zo uitzien als één van de criminelen uit La Casa de Papel?

 • Volg Batboy op Facebook.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina. Begin je antwoord met ‘Si’ en vertel wat jij zou doen met heel veel geld.
 • Like dit bericht.

carnavalskostuum, la casa de papel

De winactie loopt van 22.01.2019 t/m 28.01.2019. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Deze actie is gesloten.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 20 Comments
 1. Ingrid schreef:

  Si..met heel veel geld zou ik alles gaan doen waar mijn gezin van droomt….en andere mensen verrassen met dingen die zij nodig hebben.

 2. Anna wienen schreef:

  Si because I love the serie 😍😍

 3. Daphne de Waal schreef:

  Heerlijk genieten van alles om je heen van het gaafste feest genoemd carnaval

 4. Denise schreef:

  Si wat wij zouden doen is lekker op vakantie gaan. Alle dingen die aan het huis nog gedaan zouden moeten laten doen in plaats dat we het zelf doen! En wat op de spaarrekening voor de kids zetten dat ze het later ook lekker kunnen hebben.

 5. Stefan Havermans schreef:

  Si da’s een gaaf pak om 4 dagen lang mensen de stuipen op het lijf te jagen in Maastricht. Het heeft ook nog de goede kleur!
  Dat geld geef ik weg aan familie, vrienden en tijdens carnaval in dat rode pak, haha.

 6. elisabeth maria martina schreef:

  Si, een huis onder de zon als het ff kon

 7. Patricia lubbertje schreef:

  Si, met veel geld zou ik een huis kopen, zodat ik nooit meer zonder dak boven mn hoofd zal zijn.
  Verder zou een keer op vakantie, samen met mn vrouw en kinderen, me leuk lijken.
  Ik zou zorgen dat mn kinderen zonder problemen kunnen gaan studeren. Een leven zonder geldzorgen lijkt me heerlijk.
  Ik maak graag kans op dit gave pak.

 8. Helena schreef:

  Si, ik zou een crimi-“pret”park openen

 9. Regina Schut schreef:

  Si, met heel veel geld zou ik een nieuwe keuken aanschaffen, auto rijlessen nemen, voor mijn kinderen en mijzelf 4 paarden aanschaffen, 2 berghonden kopen, mijn vriend een nieuwe auto kopen. Genoeg andere wensen maar het liefst zie ik mijn gezin gewoon gelukkig met wat we al hebben en dat is een sterke familieband net wat de Italianen hebben!

 10. Francien Kramer schreef:

  Si een wereldreis nu wij nog geen kinderen hebben. 👍🏻

 11. Ilse Koppenhol schreef:

  Si 💶💴💵💸💰met veel geld zorg ik ervoor dat de rekeningen van de kids gespekt worden voor later 👍 koope ik een nieuw maar wel 2e hands autootje, gaan we met gezin op vakantie en als er dan nog over is los ik een deel van hypotheek af ☺️

 12. Ruud schreef:

  Si Eerst even duchtig op vakantie! En daarna een paar leuke objectieven kopen voor mijn camera! En als er dan nog geld over is, dan nog een goed feest geven voor vrienden en familie!

 13. cindy pater schreef:

  Si, wat ik zou doen met veel geld. De nodige mensen om mij heen op weg helpen naar een mooie toekomst. Daarnaast mijn droom verwezelijken een Pipowagen kopen en deze ombouwen tot Tiny House uiteraard hoort er wel een tuin bij dus moet ik tevens een huisje met een tuintje erbij haha.

 14. Ilse schreef:

  Si, ik zou met veel geld mijn moeder meenemen naar mijn zus die sinds 3 jaar in curacao woont met haar gezin.

 15. Marian B schreef:

  Si, eerst een grote gezinsvakantie. En als het echt heel veel geld is dan zou ik ook stoppen met werken, en dan vrijwilligerswerk gaan doen.

 16. Sebastiaan Troost schreef:

  Allereerst wil ik jullie complimenteren voor jullie onuitputtelijke energie die jullie overbrengen met jullie vakkundigheid.jullie mooie eigentijdse spulletjes en jullie goedlachse inzet!
  Jullie overtuigen mij en laten mijn voelsprieten kriebelen om jullie te waarderen.te liken.te delen. Het van de daken af te schreeuwen jullie in de hele buurt laten weten wie jullie zijn en wat voor spulletjes jullie verkopen of met deze actie een mooie like&deel actie op touw te zetten.
  Onze duimen gaan tegen elkaar en hopen maar!

  Renate R C Van Zijp Troost doe je ook mee?
  Nr 1

 17. Tamara V schreef:

  ‘Si’ Een heerlijk huis in het land van de ‘Si’ zeggers dat lijkt me een zeer goede besteding mocht ik ooit (droom,droom,droom) de beschikking hebben over onwijs veel euries

 18. Ingrid schreef:

  Si, mijn man is gek op deze serie. Graag trek ik dit La Casa de Papel pak aan als hij van deze serie geniet…en spring ik ineens tevoorschijn dan weet hij niet wat hij ziet:-)
  Met veel geld zou ik wat ’tijd kopen’ door minder aan het werk te gaan om meer voor mijn ouders klaar te kunnen staan.
  Heerlijk op vakantie met ze samen met mijn gezin genieten elke dag….en hopen dat dat nog heel lang duren mag!
  Geld maakt niet gelukkig maar geeft wel veel gemak…en een stukje geluk zit al in het winnen van dit pak:-) Ik weet zeker dat mijn man niet meer bijkomt als hij mij daarin ziet….zorg dat je elke dag een beetje geniet!!

 19. Anneliese de Waal schreef:

  ‘Si’…..zou een super pak zijn voor de carnaval, ik heb nog nooit zo mooi pak gehad om te dragen bij het carnaval, zou super zijn 🙂 🙂

  Groetjes Anneliese

 20. Janneke schreef:

  Si 😍
  Met heel veel geld zou ik heerlijk op vakantie gaan met mijn gezin, ouders en broertje! Lijkt me geweldig om dit pak te winnen…. ben juffrouw en dit is nu echt orgineel en zouden de kinderen van mijn groep 8 fantastisch vinden! En daarnaast tijdens het feesten in ons carnavalspaleis 🙃🙃

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.