zorgenvriendje, geheimpjes, geheimen, monster, batboy, kinderen

Wat kun je met een zorgenvriendje

Eigenlijk is dit een Zorgenvriendje, maar gelukkig heeft Deon nog geen echte zorgen. Ja hij heeft wel zorgen, bijvoorbeeld dat Sten met zijn speelgoed speelt, maar wij gebruiken het zorgenvriendje als ‘geheimenmonster’, want geheimpjes hebben kinderen wel….

Zorgenvriendje

Deon weet heel goed wat een geheimpje is, alleen kan hij het niet zo goed voor zich houden, hij is gewoon heel eerlijk. ”Een geheimpje mag je niet verklappen mama” en dan verteld hij het stiekem toch ;).

Maar als hij een geheimpje heeft zoals een cadeautje voor mijn verjaardag (want ik ben altijd heel erg nieuwsgierig) dan mag hij dat natuurlijk niet vertellen. En omdat het best wel moeilijk is om iets voor je te houden verteld Deon zijn geheimpje aan zijn ‘geheimenmonster’.

Het ritsje gaat open, hij verteld zijn geheim en doet het ritsje weer dicht. Zo kan hij zijn geheimpje toch kwijt en kan niemand het doorvertellen.

verjaardag, mama, batboy, zorgenvriendje, geheim, geheimenmonster, monster

”Weet je wat ik voor mama ga kopen?”

1X Win ENNO het zorgenvriendje

Omdat ik volgende week jarig ben is het natuurlijk leuk om te trakteren en daarom geven wij een zorgenvriendje/geheimenmonster weg. Je kan het gebruiken om je zorgen in op te schrijven of een geheimpje aan te vertellen.

zorgenvriendje, geheimpjes, geheimen, monster, batboy, kinderen

Enno

Wat moet je doen

 • Vertel ons hieronder (met een geldig email adres) of op de Facebookpagina van Batboy of jouw kindje toch stiekem iets heeft verklapt wat eigenlijk een geheimpje was?
 • Ik houd natuurlijk ook erg van cadeautjes en omdat we bijna bij de 1300 LIKES zijn zou ik het leuk vinden om op mijn verjaardag 1334 LIKES  te krijgen (aangezien ik 34 jaar word 😉 ).
 • Delen word gewaardeerd.

De actie loopt vanaf 21.12.2016. De winnaar maak ik bekend bij 1334 likes 🙂 .

Helaas, deze actie is gesloten.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 36 Comments
 1. Anna Karlijn schreef:

  Leuk voor mijn zoontje
  geheimpje verklapt wat er in mijn moederdag cadeautje zat 😉

 2. Anna schreef:

  Mijn dochter kan nog niet praten… 🤣
  Facebook: An Na

 3. Zorgenvriendjes zijn leuk hè.

  Ik wil er al lang één haken voor mijn kinderen.

 4. Volgmama schreef:

  Wat een leuk ding! Daar word vast een kindje heel erg blij mee!

 5. Shirley Pouwels schreef:

  Mijn kleine vriendje van 15 weekjes heeft nog geen geheimpjes, maar vindt hem wel onwijs stoer en leuk 😍!!

 6. Charel schreef:

  Dit is zo ontzettend leuk! Jammer dat ik geen kindjes heb haha! Ik vind dit ook echt goed voor de opvoeding van kinderen!

 7. Bianca Fenna schreef:

  Oei ja deze week nog, vertelde mijn dochter tijdens een kinderfeestje uitgebreid hoe haar (nog niet geboren) nichtje gaat heten. Dat was toch eigenlijk niet de bedoeling. Dat had haar tante haar in vertrouwen verteld. Nu weet iedereen op het kinderfeestje het, maar ik nog steeds niet (zucht).

 8. Marta schreef:

  Alvast gefeliciteerd met je verjaardag! Mijn zoontje is net 1 geworden dus hij praat maar zijn taal maar hij houdt van knuffelen en een nieuw knuffelvriendje zou hem zeker blij maken.

 9. Jan schreef:

  Het praten moet ze nog leren , wij zijn benieuwd.

 10. Brit schreef:

  De beste wensen en felicitaties . Nog niets verklapt maar dat gaat ongetwijfeld nog wel eens gebeuren.

 11. Joycevdv schreef:

  Ik vind het zorgen vriendje een mooi concept.
  Heb er wel eens aan gedacht om het op mijn werk te introduceren bij de kleintjes die veel hebben meegemaakt.
  ik volg je op Facebook 😉

 12. Bas schreef:

  Jammer dat ik niet mee kan doen want onze kinderen verklappen nooit iets!

 13. Myrthe schreef:

  Ja een geheimpje verklappen gebeurt hier ook nog wel eens. Het is zo ontzettend moeilijk om verjaardagscadeautjes voor mama geheim te houden! En ik reageer natuurlijk het liefste héél verrast als ik wat krijg. Dus een zorgenvriendje zou hier goed gebruikt kunnen worden 🙂 Ik doe graag mee met je winactie.

 14. Oma Will schreef:

  Vast van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag gewenst. Wat ik nu vertel is al van lang geleden.
  Mijn zoon was er in de winkel bij toen ik heel zachtjes vertelde aan een vriendin wat mijn dochter kreeg voor haar verjaardag.
  Ik had daar eventjes niet aan gedacht dat zijn oortjes alles horen. Hij was nog klein, dus, daar denk je zo gauw niet aan. Heb hem toen verteld dat hij het aan niemand mocht vertellen, dat dat ons kleine geheimpje was.
  Maar toen we later thuis waren en hij in een speelgoedboek ( van een bekende winkel) datgene zag wat mijn dochter zou krijgen, riep hij dat hardop. “Kijk mama dit is het wat ze krijgt ” Mijn dochtertje zat ook in de kamer en hoorde dat. Ik wist niet zo gauw hoe ik mij hier uit zou redden en zij maar niets. Hij kon er niets aan doen, hij was nog klein. Kwaad worden heeft dan ook geen zin. Ik begreep direct dat iets geheim houden nog veel te moeilijk voor hem was.

 15. Oma Will schreef:

  Wat ik nog even wil zeggen: Ik doe hieraan mee voor mijn kleinzoon van 4 jaar. Of die een geheimpje kan bewaren, dat weet ik niet. Misschien helpt dit geheimenmonstertje hem daarbij.

 16. Nina Mol schreef:

  Voor Jordan omdat hij verklapt heeft dat hij een broertje krijgt!!

 17. Sven Heijns schreef:

  Voor mijn dochter Suze. Vond het heel lastig om de kerstcadeau’s voor mij verborgen te houden! Het is haar gelukt met heel veel moeite… Met deze prijs zal dit een stukeenvoudiger gaan!

 18. Adriana de Ruiter schreef:

  Voor het lezen van deze blog, kende ik de zorgenvriendjes helemaal niet! Ik ben nu al fan!!

  Wij hebben sinds twee jaar een pleegzoon die nu acht jaar is. Hij blijft bij ons tot hij volwassen is, maar neemt de rest van zijn leven zijn rugtas aan ervaringen mee… En die tas is zoveel te zwaar… 🙁

  Sinds kort hebben we een pleegdochter erbij en zij is nu drie maanden. Gisteren vertelde onze pleegzoon mij per ongeluk dat hij haar zóóóó lief vind dat hij haar bijna had opgegeten!!! Hahahahaha! Hij noemt haar nu mijn schatjepatatje! <3

  Ik gun het hem enorm om een zorgenvriendje te krijgen…. Natuurlijk zijn er heel veel moeders en tantes en omas die dat voor hun kinderen zouden willen, geweldig idee!!

  Jou wens ik een enorm fijne jaarwisseling!

 19. Spannend hoor!
  Mijn zoon heeft toen hij kleiner was eens een chocoladereep uit de kast gehaald en na het opeten kwam hij bij me en zei:”Heb heimpje!” maar ik wist genoeg, hij had een chocolade mondje namelijk!! 😛

 20. Marian schreef:

  Alvast van harte gefeliciteerd!
  Ik doe mee voor mijn zoontje van bijna 4 want zijn zusje is nog te jong voor geheimpjes. Deze kerst heeft hij nog een geheimpje verklapt. We hadden met kerst een cadeautje voor mijn ouders voor het oppassen enzo. Wat het cadeau was had hij echter de donderdag voor kerst al aan hun verklapt. Dit wist ik dan weer niet…
  Een gezellige verjaardag gewenst en een fijn uiteinde en goed begin van 2017.

 21. Corine N schreef:

  Mijn zoontje verklapt héél vaak waar hij iets verstopt heeft

 22. lisanne bons schreef:

  Nee, mama ik ga jou niet vertellen dat je de pasta -schaal en pasta-borden van Blond Amsterdam krijgt voor je verjaardag van Eduard😂😂. Zo super grappig.

 23. anja schreef:

  erg leuk voor mijn kleine man

 24. Aniek schreef:

  Het cadeau verklapt dat ik voor mijn verjaardag zou krijgen

 25. Anneliese de Waal schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Nicky, hij heeft nog niks verklapt, een geheimpje !! 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese

 26. elly van dongen schreef:

  Voor mijn kleindochter 15 maanden, nog weinig geheimpjes, maar dat verandert snel denk ik!

 27. Femke Dekker schreef:

  Het verklappen van verstopplekjes vind ik zo leuk. Vooral nu de oudste het spel wel goed begrijpt en al roept voordat ze begint te tellen: ‘boet zeggen waar je bent Gijs, geen geluid maken.’

 28. Mieke Stam schreef:

  Ja graag! Timo wordt morgen 8 (ook op de 30e 😀 ) en hij heeft af en toe nog wel wat zorgen, dan is hij ineens sip en verdrietig maar wil er dan niet over praten. Misschien dat hij zicht beter kan uiten als hij het opschrijft en in ENNO stopt. Ik waag graag een kansje voor hem <3

 29. Fleur schreef:

  Ze zijn zo leuk! Ik doe graag mee

 30. Fam Andel schreef:

  Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag. En een fijne dag. 🎉 Ons zoontje Jesse van 9 jaar heeft helaas wel veel zorgen. Zorgen en verdriet om zijn mama die ziek is. Hij vind het heel moeilijk/lastig om erover te praten maar aan zijn gedrag merk je het dagelijks. Misschien kan hij door ENNO leren zijn verdriet van zich af te schrijven en het als hij het wilt toch erover praten! ❤

 31. Suzanne Schiffers schreef:

  Oh geweldig, dat zal mijn tweeling leuk vinden 🙂
  En morgen jarig, gefeliciteerd alvast met je 34e verjaardag!

 32. marleen schreef:

  ik doe graag mee. mijn dochter is 7 maar erg onzeker. hopelijk vertelt ze met dit vriendje wat meer wat haar bezig houd.

 33. miranda schreef:

  Wow 2017is al bijna weer begonnen, en zo iets gaafs heb ik nog nooit gewonnen. al zijn we gezond en hebben we dus eigelijk niets te klagen, toch kom ik hier snel een gokje wagen. Ik wens het beste voor iedereen, en deel deze super actie meteen . Want dit is te gek ik ben fan, en hoop dat ik deze keer de gelukkige ben

 34. Aleesha Verhoeff schreef:

  Toen mijn dochter op de peuterspeelzaal zat en met Moederdag een cadeau had gemaakt kwam ze uit schooltje rennen en riep ons tegemoet: Mama en maaaaaaam ik heb een geheim gemaakt voor jullie.
  Eigenlijk is ze altijd al heel goed geweest in geheimpjes bewaren. Zoals die ene keer dat ze haar eigen haar had afgeknipt en dat in een leeg theedoosje onder haar kast had gezet. Met het voorlezen streek ik door haar haren en ontdekte ineens dat ze wel heel erg korte plukken had aan de voorkant.

 35. Linda Post schreef:

  Super leuk!! Je bent er bijna!
  Ik denk dat de geheimpjes gaan komen zodra het vriendje in huis is!

 36. Nancy vd kamp schreef:

  Super ding ik doe mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.