hydra v, oogcrème, ogen gel, crème, batboy, beauty, ec beauty care

Waarom oogcrème zo belangrijk is

Kraaienpootjes, fijne lijntjes, wallen onder je ogen, er is helaas geen oogcrème die ze laat verdwijnen. Daarom is het erg belangrijk om dit extra goed te behandelen, want de huid rondom je ogen is heel dun en erg gevoelig. Huidcoach en adviseuse Ester van der Zwan-Casu heeft een adviespraktijk EC Beauty Care dat benadrukt hoe je zorgvuldig(er) met je huid kan omgaan om er meer uit te halen. Niet alleen van buiten maar ook van binnen.

Oogcrème

Je gezichtshuid bevat bijna geen talgkliertjes. Door de invloeden van buitenaf zoals zon, droge lucht, voeding, maar ook door slaapgebrek (zoals bijvoorbeeld gebroken nachten) reageert je huid hier sterker op. Daarom is het belangrijk om de huid rondom je ogen extra goed te verzorgen. Je wilt graag een frisse blik en liever geen vermoeid uiterlijk, wallen en lijntjes. Door een oogcrème te gebruiken kan je rimpels voorkomen en behandelen.

EC Beauty Care bied kwaliteitsproducten en uitgebreid advies op gebied van huidverzorging én huidverbetering. Er wordt gewerkt met exclusieve en hoogwaardige huidverzorgingsproducten van Artistry Crème Luxury, Intensive Skincare, Ideal Radiance, Youth Xtend, Hydra-V en Essentials.

Missie

De missie van EC Beauty Care is voor iedereen een gezonde huid in een optimale conditie voor elk budget.

Er wordt gewerkt met een uniek huidanalyse systeem waarmee ze jou de noodzaak van een goede huidverzorging laten zien. Zo krijg je zelf inzicht hoe je op een eenvoudige en doeltreffende manier je huid zo gezond mogelijk kan houden. Persoonlijk advies, kwaliteit en aandacht staat bij EC Beauty Care op nummer 1. Er worden geen valse beloftes gedaan zoals ”wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon”. En voor alle producten geldt een 100% tevredenheidsgarantie van 90 dagen. Wil je graag weten wat voor soort huidtype je hebt door je huid te laten scannen en voor meer informatie kijk op de website van EC Beauty Care.

Oogcrème aanbrengen

 • Breng altijd oogcrème aan met je ringvinger van de binnenkant van je ooghoek naar de buitenkant met een kloppende beweging.
 • Pas op dat je niet te dicht bij je wimperrand zit, want dan kan de crème in je ogen komen en gaan irriteren.
 • Gebruik nooit gewone dag- en nacht crème voor je ogen. Hierin zitten namelijk stoffen die allergische reacties kunnen veroorzaken.

1X Win Artistry Hydra-V Refreshing Eye Gel Cream t.w.v. € 45,15

Deze oogcrème is een intens hydraterende, niet vettige gelcrème die de huid rondom de ogen verkwikt en hydrateert. Een fijne crème die kringen, lijntjes en wallen kan reduceren. Hij is licht en zijdezacht en wordt daardoor snel opgenomen en is geschikt voor alle huidtypen. Daarnaast is deze crème geformuleerd om irritatie door een tekort aan vocht te verzachten.

 • Eén keer aanbrengen is voldoende om het vochtgehalte met 67% te verhogen.

En jij maakt kans om deze oogcrème te winnen!

hydra v, oogcrème, ogen gel, crème, batboy, beauty, ec beauty care

Hydra-V refreshing eye gel cream

Wat moet je doen om kans te maken

 • Vertel ons hieronder (met een geldig e-mail adres) of op de Facebook pagina van Batboy waarom jij deze oogcrème zal moeten winnen.
 • Wij zouden het leuk vinden als je dit bericht wilt delen.

Extra kans

 • Door de Facebook pagina van EC Beauty Care te liken maak je een extra kans.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

De actie loopt van 19.12.2016 t/m 26.12.2016. Daarna zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Lees ook:

 

Helaas deze actie is gesloten.

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 8 Comments
 1. Merel schreef:

  Nu onze jongste dochter eindelijk doorslaapt, merk ik dat mijn uiterlijk weer meer prioriteit krijgt. Er is dus nog best wat plek voor goede verzorgingsproducten in de badkamer 😊

 2. Charel schreef:

  Ik vind zo’n product altijd heeerlijk om te gebruiken! Zou deze ook wel graag willen proberen!

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik doe mee, want mijn huid kan wel wat liefde gebruiken ; )

 4. Ja dat is echt heel fijn om de huid rondom de ogen goed te verzorgen.

 5. Sara schreef:

  Omdat de huid rondom mijn ogen straks na de geboorte van onze dochter, met al die slapeloze nachten, wel wat extra aandacht kan gebruiken.
  En omdat ik nog steeds op zoek ben naar een goede en fijne oogcrème en deze tot op heden nog niet heb kunnen vinden. Misschien is dit een blijvertje?

 6. MetMirjam schreef:

  Ik ben zo slecht in smeerseltjes… Ik heb van alles in de kast staan, maar vergeet het dus zó vaak! Sinds kort probeer ik mijn leven te beteren en ben ik (bijna 😉 ) elke avond trouw aan het smeren!

 7. Marian schreef:

  Sinds de geboorte van onze dochter heb ik korte, gebroken nachten en last van enorme wallen! En helaas zijn de eerste ouderdomstekenen ook zichtbaar aan het worden… Ik heb deze oogcrème dus echt nodig! 😉

 8. Charel schreef:

  Oeeeeeeh had al snel gekeken maar had dit niet verwacht dus las er helemaal overheen haha! Super leuk! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.