doodle buddy, mamablog, batboy

Doodle Buddy

Even voor één ding naar de Action, dat lukt meestal niet. Je komt altijd met meer thuis dan de bedoeling is. Ook voor kinderen zijn er zoveel leuke spullen te koop en echt niet duur! Ik kwam de Doodle Buddy tegen en dat leek mij echt iets voor Deon.

 

Doodle Buddy

Het was niet de bedoeling om heel veel te kopen bij de Action, maar als je daar eenmaal loopt ga je natuurlijk langs alle paden en dan kom je veel leuke dingen tegen, zoals ik de Doodle Buddy tegen kwam. Ik weet niet hoeveel verschillende soorten er zijn, maar bij de Action waar ik was lagen twee soorten: een hond en een beer. Deon koos voor de beer.

Het pakketje is voor kinderen vanaf 3 jaar. Het bevat een knuffel van ongeveer 20 cm en vier stiften met uitwasbare inkt en kost € 2,79.

doodle buddy, beer, action, uitwasbare stiften, batboy, knuffel, knuffelbeer, kleuren

Doodle Buddy beer

Kleuren

Het was heerlijk weer dus zijn we lekker buiten aan tafel gaan zitten. Normaal zou ik Deon een schort of oud T-shirt aantrekken, maar er staat op dat de inkt uitwasbaar is dus kan hij zijn shirt gewoon aan laten. Dit is de eerste keer dat Deon met stiften bezig is, omdat ik altijd bang ben dat het in de kleren komt en ik het er niet meer uit krijg.

doodle buddy, action, batboy, stiften, kleuren, buiten

Deon kleurt de Doodle Buddy

Enthousiast begint Deon met het kleuren van zijn beer. Deon vind knuffels erg leuk en helemaal als je zelf kan bepalen hoe je beer eruit ziet!

doodle buddy, action, stiften, kleuren, batboy

Heel blij!

De voorkant is ‘klaar’ nu de achterkant nog. Heel veel geduld heeft Deon er niet voor. ”Klaar mama”. ”Nou, ik zie nog heel veel wit hoor Deon, je kan nog veel meer kleuren”. ”Nee, zo hoort dat hoor mama”. Misschien is Deon er toch nog wat te klein voor. Hij heeft er niet echt het geduld voor om de beer in te kleuren of er op te tekenen, maar het was wel even leuk om te doen.

buiten, stiften, kleuren, doodle buddy, action, beer, batboy

Buiten lekker kleuren

Uitwasbaar

Opeens zie ik dat er in zijn shirt rode stift zit en niet een klein stipje, maar best grote vlekken! Ik hoop dat het eruit gaat. Er staat op de doos dat het uitwasbaar is dus dat zou moeten. Ik heb er meteen zeep op gedaan en in de wasmachine gestopt en het is eruit. Gelukkig is het uitwasbaar. Je kan de Doodle Buddy dus uitwassen en weer opnieuw beginnen!

Kennen jullie de Doodle Buddy? Is het iets voor jouw kind(eren)?

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 13 Comments
 1. Shannon Sheila schreef:

  Haha je weet dat het uitwasbaar is en toch ga je wel stressen als je opeens toch vlekken op z’n kleding ziet. Zou ik ook doen! Gelukkig is het nu weg. Ik vind het een leuk ding! Vooral leuk dat het dus ook te hergebruiken is. Stiften worden hier niet/nauwelijks gebruikt nog.

 2. Nathalie schreef:

  Dus als je het popje opnieuw wilt kleuren gooi je het popje in de was. Haha super!

 3. Birgit schreef:

  Ja ik zag ze van het weekend ook! Er is hier ook nog een uil variant.
  Ik heb getwijfeld om er één mee te nemen, maar de kinderen waren niet geïnteresseerd.

  • Batboy schreef:

   Deon wel, maar als hij niet geïnteresseerd is en ik vind het wel leuk neem ik het toch mee en dan vind hij het achteraf toch leuk!

 4. Jenny Kans schreef:

  Waarom de kinderen niet laten kleuren met stiften? Leg een groot plastic zeil over de tafel en trek hem een oud t’shirt aan. En als je het dan toch nog te ,,gevaarlijk,, vind koop dan een setje uitwasbare stiften. Kinderen mogen tegenwoordig toch al zo weinig vies worden…

 5. jet schreef:

  Met uitwasbare stiften kleurde onze jongste op 1 jarige leeftijd al gezellig mee 😊

 6. Ik heb hem ook gezien, maar heb nog kunnen weerstaan 😉

 7. […] Ook gekocht bij Action: DIY Doodle Buddy. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.