denksport junior, mamablog, batboy

Denksport Junior Unicorn

Ben jij dol op puzzelen en een Unicorn fan? Dan heb ik leuk nieuws, want Denksport Junior brengt voor de Unicorn fans twee nieuwe titels: Unicorn Kleurblok en Unicorn Puzzelblok. Zo wordt puzzelen wel heel erg leuk!

Denksport Junior

Puzzelen en kleuren wordt nu nog leuker samen met de eenhoorns Pixie, Lady en Joy. Van deze vrolijk uitziende puzzel- en kleurblok wordt elke unicorn fan blij!

Puzzelboeken zijn allang niet alleen maar voor volwassenen. Op een speelse manier geef je je kind(eren) met de Denksport Junior puzzelblokken een leuke vrijetijdsbesteding en tevens help je je kindje ook om zijn/haar woordenschat en denkvermogen te vergroten.

denksport junior, mamablog, batboy

Kleurblok

Het kleurblok bestaat uit maar liefst 80 kleurplaten vol met vrolijke en gezellige figuren, regenbogen en kastelen. Haal je kleurpotloden, stiften en glitters uit de kast en leef je helemaal uit!

denksport junior, mamablog, batboy

Puzzelblok

Het puzzelblok telt 72 pagina’s en komt vier keer per jaar uit. Voor kinderen van 6-8 jaar staat het boordevol puzzels waar je onder andere woordzoekers, sudoku’s, doolhoven, zoekplaatjes en legpuzzels moet oplossen. Genoeg variatie dus!

denksport junior, mamablog, batboy

Bovendien zitten er ook nog kleurrijke stickers bij!

denksport junior, mamablog, batboy

Denksport Junior is altijd leuk om te krijgen en voor een echte unicorn fan mogen ze natuurlijk niet ontbreken.

Winactie

Wij mogen 2 unicorn fans blij maken met een vrolijk kleur- en puzzelblok!Β 

  • Volg Batboy op Facebook.
  • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of onder deze post op onze Facebookpagina.

De winactie loopt van 14.12.2018 t/m 20.12.2018. Daarna worden de winnaars bekend gemaakt.Β 

Helaas, deze actie is gesloten.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

37 gedachten over “Denksport Junior Unicorn”

  1. Lekker kleuren en puzzelen om (eindelijk) deze unicorn zen te krijgen, in de kerstvakantie, na alle drukke prikkelperiodes daar zegt deze mama geen nee tegen…

  2. Ja! Unicorns hebben iets magisch en mijn doechters zijn er beide enorm fan van… De oudste wordt begin januari 7, wat een leuk cadeautje zou dit zijn☺️

  3. Dat is echt leuk voor mijn kleindochter Floor, Floor heeft een dekbedbedovertrek, pyama, pantoffels, knuffel, oorbelletjes en nachtlampje van Unicorns. Kleuren doet Floor ook graag, hoe leuk zou het zijn voor Floor, om dit te mogen winnen voor Floor.

  4. Mijn dochter had de kleurblok vorige week al bij de supermarkt in haar handen. Ze vond het heel erg leuk want ze is gek op eenhoorns. Ze moest het van mij echter terugleggen. Als ze die alsnog krijgt met nog een puzzelblok erbij, zal ze superblij zijn.

  5. Dit was zoooooo iets voor mij geweest toen ik jong was! Leuk hoor. Ik vind mezelf nu een tikkeltje te oud om mee te doen (en ik heb geen kinderen haha) dus ik gun ‘m graag iemand anders.

  6. super leuk voor mijn dochtertje Caitlyn. Ze is hier dol op. Past ook erg goed nu ze in groepje 3 zit, spelenderwijs leert ze steeds wat meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *