diplomamap, mamablog, batboy

Diplomamap, een handige opberger

Heb jij de diploma’s van je kindje allemaal bij elkaar? Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik dat niet had. Hoewel ik graag alles netjes wil opbergen én bij elkaar houden, wil dit nog niet altijd lukken. Nu kan het wel met deze handige diplomamap.

Diploma’s

Deon heeft al een aantal diploma’s in zijn pocket. Zo heeft hij zwemdiploma’s, een verkeersdiploma, filmdiploma en onlangs kreeg hij van Nederlandse les zijn kerstrapport.

kinderfilm, mamablog, batboy
Filmdiploma
zwemles, mamablog, batboy
Zwemdiploma

Super trots ben ik daar natuurlijk op en al die diploma’s wil ik graag bewaren, maar daar had ik nog niet echt een plek voor. Ze lagen allemaal los in een mandje en ook nog niet eens allemaal bij elkaar.

Ik geef het liever niet toe, maar een beetje chaotisch ben ik soms wel. Het is natuurlijk handig om alle diploma’s bij elkaar te hebben in een leuke map en zo raak je ook niks kwijt.

batboy, mamablog, diplomamap

Diplomamap

Van Have to Have ontving ik een leuke diplomamap waar je al je diploma’s bij elkaar kunt houden. Ze zijn er in 2 verschillende varianten: blauw en roze.

diplomamap, mamablog, batboy

De diplomamap is van stevig karton en je hebt de mogelijkheid om de map te verstellen (tot 1 cm) door middel van de vouwlijnen aan de binnenkant.

Op de achterkant is er speciaal ruimte om te schrijven welke diploma’s er allemaal in zitten, ook erg handig. Van veterstrik- tot schooldiploma, ze passen er allemaal in!

diplomamap, mamablog, batboy

Een handige opberger

Ik vind hem ideaal, want nu heb ik alles bij elkaar in een toepasselijke map en kan er ook geen diploma meer zoek raken. De diplomamap is handig om op te bergen, want neemt niet veel ruimte in beslag.

Binnenkort moet Deon afzwemmen voor Brons en ik hoop dat ik deze diplomamap dan weer mag aanvullen.

Waar bewaar jij de diploma’s van je kindje?

Wist je dat Have to Have ook hele mooie schoolfotoboeken heeft.

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Een gedachte over “Diplomamap, een handige opberger”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *