veranda, zomerse, tips

Update je woning met deze zomerse tips

De zomer komt er weer aan, tijd om te kijken of jouw interieur een opfrisser kan gebruiken. Met een paar nieuwe items en aanpassingen is jouw huis binnen no time klaar voor de zomer. Wil je jouw woning een zomerse opfrisbeurt geven? Pas dan de volgende tips toe en geniet van een overheerlijke zomer in eigen huis.


Ga aan de slag in de tuin

De zomer betekent voor veel mensen lange avonden met vrienden en familie in de tuin, gezellig samen buiten eten en natafelen. Als je je gasten wilt ontvangen, moet je tuin er natuurlijk piekfijn uitzien. Heb je al een mooie tuinset? Geef deze dan een update met nieuwe kussentjes met bijvoorbeeld een palmprint. Kleed dit plekje verder aan met een rotan tafeltje, leuke kaarsjes en accessoires die het helemaal afmaken.

kaarsjes, tuin, woning, buiten

Kan je tuin wel een grotere update gebruiken? Kies er dan voor om dit zo snel mogelijk te doen. Voor je het weet, is het zomerse weer namelijk al in het land. Bedenk goed of je gaat voor een groene tuin met heg of juist kiest voor het plaatsen van een hekwerk met een mooie bestrating. Ga bij welke keuze dan ook altijd uit van je eigen smaak, zodat je tuin helemaal je eigen plekje wordt.

tuin, tuinset, zomer

Geef jouw woonkamer een make-over

Naast de tuin is ook de woonkamer belangrijk voor dat zomerse gevoel. Geef je woonkamer een make-over door vrolijke kleurrijke items aan te schaffen. Kies hierbij voor een accentkleur, zodat alle items mooi bij elkaar passen. Wil je je woonkamer echt een update geven? Vervang dan de bank. Dit is een prominent onderdeel van je woonkamer, waardoor een verandering hiervan je woonkamer een hele nieuwe look geeft. Kies bijvoorbeeld voor retro look met een dieprode fluwelen bank.

In een zomerse inrichting passen lichte kleuren. Deze kleuren zijn niet alleen zomers, maar laten je woning ook groter lijken. Pas dit ook toe in de ruimte bij je voordeur. Verf je trap bijvoorbeeld beige of zalmroze en behang de muren met een lichte print. Door in het halletje al gebruik te maken van lichte kleuren, lijkt ook dit gedeelte van je woning een stuk groter en krijgt het bovendien een hele zomerse uitstraling.

zomerse, zomer, woning

Begin met een grote schoonmaak

De laatste stap voor een ultiem zomers interieur is de grote schoonmaak. Ga aan de slag met het uitzoeken van al je bezittingen. Breng kleding die je al langer dan een jaar niet hebt gedragen naar de kringloop en doe de apparaten die je nooit gebruikt eindelijk weg. Na het uitzoeken van je spullen maak je alle kastjes en planken schoon en fris, zodat je op en top aan de zomer kan beginnen.

 

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.