samen op de foto, batboy, mamablogger

Ik wil niet samen op de foto

Graag wil ik een foto van mijn drie kinderen samen, maar ze willen liever niet samen op één foto. Lukt het toch een keer dan zit er altijd wel één tussen die dan niet kijkt of met een vinger bij een ander in de ogen prikt , de foto is wazig of iemand trekt een gekke bek, maar dat hebben ze niet van een vreemde. Heel veel foto’s maken en veel geduld is er voor nodig, maar wordt dat uiteindelijk ook beloond?

Niet samen op de foto

Het is zo lastig om foto’s van kinderen te maken. Dat stilstaan en ‘poseren’ is ook niet leuk en duurt lang. Er is immers wel geduld voor nodig. De leukste foto’s vind ik de spontane, maar dan heb je niet alle kinderen samen op een foto.

Een leuke foto met het hele gezin is lastig en in selfies maken met de kinderen ben ik ook niet handig. Zoals de foto hieronder.

Ik wilde graag een leuke foto met mijn jongens, maar de heren wilden niet naast elkaar met gevolg ‘ruzie’ en Brent kijkt zo sullig dat het dus helemaal niks is geworden.

niet samen op de foto, foto's maken van je kinderen

Gekke bekken trekken

Gekke bekken trekken op een foto zijn ze altijd wel voor in, maar zoals je ziet hebben ze dat niet van een vreemde. Of je denkt een ‘leuke’ selfie te maken met één van je kinderen, steekt hij achter je rug om je de gek aan 😉 .

mamablogger jongens, batboy, niet samen op de foto, foto's maken van je kinderen

Tongen uitsteken en enge gezichten doen het altijd wel goed op een foto!

gekke bekken trekken, niet samen op de foto, batboy, foto's maken van je kinderen

En dan zitten ze eindelijk naast/bij elkaar heeft de één zijn ogen dicht. Heeft hij zijn ogen open, kijkt de ander weer de andere kant op. Nee, een foto met z’n allen is nog niet zo gemakkelijk!

niet samen op de foto, batboy

Met één kind op de foto is natuurlijk wel makkelijker, maar Deon heeft zo’n periode van ‘enge’ en ‘gemene’ gezichten.

niet samen op de foto, batboy, foto's maken van je kinderen

Geduld

Geduld is een schone zaak en wordt beloond. Uiteindelijk is het ons gelukt om een foto te maken van onze jongens samen! Deze is dan ook wel heel bijzonder, want of er ooit een tweede komt?

niet samen op de foto, batboy, foto's maken van je kinderen

Lees ook:

Zo maak je een selfie.

 

Gaat jouw kindje graag op de foto of willen ze ook niet samen op de foto?

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Nathalie schreef:

    Haha leuke blog! Vaak achter elkaar klikken dat werkt wel eens. Ik ben als hobby fotograaf zo vaak aan het fotograferen, (hun en anderen), dat ze het vanaf kleins af aan wel kennen. Ze hebben er geen probleem en doen ook wel eens gek maar dat mag toch. Foto’s van ons allen als gezin hebben we niet zo veel.

  2. Gerdi schreef:

    Haha super herkenbaar.. staat de één er leuk op, doet de ander weer gek. Maar met heeeel veeeel geduld (of een beetje omkoperij..) lukt het mij meestal wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.