mamablog, batboy, sinterklaas bellen

Dreigen met Sinterklaas bellen?

‘Wie zoet is krijgt lekkers en wie stout is de roe”. Misschien krijg je wel een zakje zout of ga je mee in de zak, maar Sten boeit het allemaal niet zoveel. Misschien helpt het als we Sinterklaas bellen? Heb jij al eens ‘gedreigd’ met Sinterklaas? Een telefoontje is namelijk zo geregeld 😉 . 

Sinterklaas bellen

Nu Sinterklaas bijna in het land is, is het natuurlijk extra belangrijk om lief te zijn anders kan je dat weleens een cadeautje gaan kosten.

Dat lief zijn (vooral tegen je broertjes) is soms best lastig en dan wil ik weleens dreigen met Sinterklaas. ”Dan ga ik dat ook tegen Sinterklaas zeggen”, krijg ik als antwoord. Ik zeg weleens dat ik Sinterklaas ga bellen, maar echt indruk maakt dat bij Sten niet.

Sinterklaas aan de telefoon

Totdat ik een app had gedownload (Bellen met Sinterklaas) dat je Sinterklaas ook daadwerkelijk aan de telefoon krijgt, maar maakt dat indruk? Het is het proberen waard.

De app is gratis en je kan kiezen tussen:

  • Voicemail van Sinterklaas
  • Sinterklaas belt op
  • Stuur Sint een sms

Ik ging natuurlijk voor het bellen 🙂 .

Hierbij kun je het geslacht en de leeftijd invullen (helaas niet de naam). Waar hij/zij van houdt (hiervoor moet je helaas betalen) en de reden van het gesprek (bepaalde onderwerpen zijn gratis). Tot slot kies je wanneer Sinterklaas moet bellen.

Jij bent stout geweest

De telefoon gaat en er speelt een Sinterklaas melodietje. Wanneer je de telefoon opneemt zie je een stilstaand plaatje van de Sint. Met een ‘echte’ Sinterklaas stem zegt hij: ”Hallo je spreekt met de Sint” en Sinterklaas gaat opzoek in het grote boek. Sinterklaas kan ook bellen om te zeggen dat hij blij is, omdat hij/zij zo lief is geweest, dat is toch super leuk!

Het telefoon gesprek duurt niet té lang, maar toch leuk om hem even gesproken te hebben.

Deon was erg onder de indruk, maar van Sten weet ik het nog niet zo. ”Doeg Sinterklaas” en hij speelde weer vrolijk verder. Ik denk dat als ik tegen Deon zeg: ”Ik ga Sinterklaas bellen” dat dat zeker wel werkt!

Het is een super leuke app, alleen jammer dat hij niet helemaal gratis is. Ik heb de gratis versie gedaan. Hij is erg leuk én geloofwaardig 😉 .

Ken jij de app en ‘dreig’ je weleens met Sinterklaas?

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 4 Comments
  1. Kirsten schreef:

    Haha ja ik heb hem vorige week al een keer ingezet 😂 Heerlijke app!

  2. Charel schreef:

    Ja echt een topper haha!

  3. Nog nooit van gehoord haha. Maar wel een goeie tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.