pannenkoekenrestaurant bolle jan, batboy, mamablog

Halloween pannenkoek bij Bolle Jan

Dol op pannenkoeken en poffertjes? Bij pannenkoekenrestaurant Bolle Jan in Denekamp kun je heel gezellig en knus eten. De kinderen waren enthousiast toen ze een ‘spoken’ pannenkoek bestelden, maar waren best teleurgesteld. Deze spoken pannenkoek kun jij namelijk ook maken!

Pannenkoekenrestaurant Bolle Jan

De kinderen zijn dol op pannenkoeken en poffertjes en dus gingen we gezellig naar pannenkoekenrestaurant Bolle Jan in Denekamp. De sfeer is er heel gezellig en knus. Het is een oud Hollands boeren stijl en daar houd ik van! De hanglampen zijn gemaakt van rieten mandjes met een boeren zakdoek eroverheen.

Er is een speelhoekje voor de kinderen waar ze zich prima kunnen vermaken en dan duurt het wachten ook niet zo lang.

pannenkoekenrestaurant bolle jan, mamablog, batboy

Pannenkoeken bestellen

Voor de kinderen bestelden we een spoken pannenkoek en daar waren ze erg enthousiast over, want ze houden van griezelen en aangezien het bijna Halloween is, leek ons dat wel toepasselijk. Ik twijfelde nog even tussen een zoete of een hartige pannenkoek, maar ging toch voor een hartige.

Brent zou eerst mee eten met onze pannenkoek, maar ik besloot toch om nog poffertjes voor hem te bestellen en liep nog snel even naar de serveerster.

Geen lawaai in het speelhoekje

De kinderen waren heerlijk aan het spelen in het speelhoekje en maakten (voor de verandering) eens geen ruzie met elkaar.

De serveersters vonden blijkbaar dat Sten veel kabaal maakte, want ze keken al steeds met een chagrijnige blik. Een serveerster liep op Sten af en heeft er wat van gezegd. Natuurlijk mag er best wat van gezegd worden als kinderen heel veel lawaai maken, maar ze waren gewoon aan het spelen. Als ze nu als dolle stieren door het restaurant aan het rennen waren had ik er natuurlijk wat van gezegd, maar vond dit een beetje overdreven. Ik zat er ook niet echt meer prettig en hoopte maar dat de pannenkoeken snel zouden komen.

Spoken pannenkoek

Gelukkig kwam het eten eraan en ik riep de jongens aan tafel. Brent kreeg zijn poffertjes met een dikke klont boter erboven op. Het duurde best lang voordat de rest iets te eten kreeg en dus gingen ze weer even spelen.

Brent had zijn eten op en wij moesten nog beginnen. Daar kwamen de spoken pannenkoeken aan! Ik had gedacht dat de kinderpannenkoek vrolijk versierd was met een spook van poedersuiker, maar het was gewoon een pannenkoek met poedersuiker en geen spook te zien!

pannenkoekenrestaurant Bolle Jan, mamablog, batboy

Een beetje een tegenvaller…..

De schatkist

Lekker waren de pannenkoeken wel. De kinderen hadden makkelijk één pannenkoek kunnen delen, want de kinderpannenkoek was net zo groot als die van ons.

Toen het op was wilden ze nog even spelen, maar we zijn maar naar huis gegaan, want stel je voor dat ze teveel lawaai maken 😉 . De kinderen mochten nog iets uitzoeken uit de schatkist en dat vonden ze natuurlijk erg leuk!

pannenkoekenrestaurant Bolle Jan, mamablog, batboy

Vind jij het hinderlijk wanneer kinderen veel geluid maken in het speelhoekje van een restaurant?

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 1 Comment
  1. Nog nooit geweest maar een sjabloontje op de pannenkoek voor de kinderen zou leuk zijn geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.