notitieboek, correctbook, uitwisbaar, duurzaam

Ideaal: een uitwisbaar én duurzaam notitieboek

Oneindig schrijven, uitwisbaar en nog duurzaam ook, dat zijn de notitieboeken van Correctbook. Naast al deze voordelen heeft Correctbook ook een missie, want zij zetten zich in tegen analfabetisme. Per verkocht Correctbook kunnen zij een trimester schrijven beschikbaar stellen aan kinderen in Afrika. Een super mooi doel!

De strijd tegen analfabetisme

Wereldwijd zijn er 800 miljoen mensen boven de 15 jaar die niet kunnen lezen en schrijven. Daarnaast gaan er nog eens 250 miljoen kinderen iedere dag naar school zonder pen en papier. Correctbook zet zich in door de productie van oneindig uitwisbare schrijfmaterialen. Een prachtig doel en een win-win situatie, want met de aankoop van een Correctbook product kun jij oneindig schrijven én geef je kinderen in ontwikkelingslanden toegang tot dezelfde oneindige schrijfervaring.

Een duurzaam én uitwisbaar notitieboek

Oneindig schrijven in een notitieboek, wie wil dat nou niet? Ik gebruik en koop heel vaak notitieboeken, maar zodra deze vol zijn worden ze weggegooid. Met de notitieboeken van Correctbook is weggooien verleden tijd, want nadat je iets hebt geschreven kun je het heel eenvoudig weer wissen met het bijgeleverde wisdoekje of met de achterkant van de fineliner. Een fineliner gaat zo’n 3 tot 6 maanden mee, maar als hij leeg is hoef je hem niet weg te gooien, want deze kun je ook weer vullen! 

uitwisbaar, duurzaam, notitieboek

Het schrijven voelt bijna hetzelfde aan als op gewoon papier, eigenlijk nog iets fijner vind ik. Binnen een paar seconden is het droog dus je hoeft niet bang te zijn als je er met je hand overgaat dat de tekst word gewist. Grote stukken tekst wis je eenvoudig met het wisdoekje en hiervoor hoef je hem niet eens nat te maken.

notitieboek

Thuiswerk

In samenwerking met het Rode Kruis heeft Correctbook een speciaal notitieboek gelanceerd voor bestrijding tegen het COVID-19 virus. Voor elk verkocht Correctbook van deze editie gaat er maar liefst € 8,26 netto naar het Rode Kruis.

Ideaal voor Deon nu hij veel thuiswerk van school krijgt. Hier kan hij mooi in oefenen met schrijven. Dit notitieboek van A5 formaat heeft 40 bladzijden en bevat een fineliner en wisdoekje. Aan de zijkant van het notitieboek kun je de fineliner bewaren.

notitieboek, uitwisbaar

Naast de A5 notitieboeken is er ook keuze uit luxere boeken. Zo gebruik ik het Correctbook A4 hardcover premium. Deze is gemaakt met een harde kunstlederen kaft en je kunt kiezen uit gelinieerde of blanco pagina’s. Aangezien ik veel schrijf heb ik uiteraard gekozen voor gelinieerde pagina’s. Dit notieboek is prachtig en heeft een luxe uitstraling.

correctbook, notitieboeken, duurzaam

Voordelen

Over de notitieboeken van Correctbook ben ik heel enthousiast en kan eigenlijk geen nadelen bedenken.

 • Duurzaam, dus goed voor het milieu.
 • Oneindig schrijven.
 • Eenvoudig uitwisbaar.
 • Géén papier verspilling meer.
 • Met de koop van een notieboek steun je een goed doel.

Het enigste ‘nadeel’ is misschien het opbergen van de fineliner. Deze schuif je namelijk in een elastiekje wat aan de zijkant zit. Dit is een beetje een friemelwerkje om te doen en was misschien handiger geweest als je dit kan sluiten met klittenband of als er en een lipje aan de dop zou zitten zodat je hem ergens aan vast kan haken.

uitwisbaar, correctbook

Flascards

Naast notitieboeken heeft Correctbook nog meer producten zoals bijvoorbeeld Flashcards. Deze uitwisbare kaartjes zijn erg handig, want je kan ze oneindig hergebruiken. Wij gebruiken ze om de tafels te leren en dat is nog leuk ook! Maar er zijn nog tal van andere mogelijkheden waar je de Flascards voor kan gebruiken en zijn zeker een handig hulpmiddel bij het leren.

De kaartjes leg ik met de antwoorden naar beneden op tafel 😉 . Draai je het kaartje om dan kun je zien of het antwoord goed is en ben je natuurlijk helemaal blij als het klopt.

De Flashcards zijn ook erg handig om te gebruiken als boodschappenlijstje. Nu hoef je nooit meer opzoek te gaan naar een kladje om je boodschappen op te schrijven, want deze kun je deze steeds opnieuw gebruiken. Het zijn stevige kaartjes met een mooi formaat.

Wat zit er in het doosje

 • 144 Uitwisbare Flascards in vier verschillende kleuren van 7,5 x 11 cm.
 • Correctbook fineliner.
 • Wisdoekje.

correctbook, uitwisbaar

Winactie

Namens Correctbook mogen wij iemand blij maken met deze handige kaartjes. Wil jij kans maken op een doosje Flascards? Meedoen is simpel:

duurzaam, uitwisbaar

 • Like en volg de Facebookpagina van Correctbook en Batboy.
 • Deel dit bericht openbaar.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of onder deze post op Facebook.

De winactie loopt van 20.04.2020 t/m 27.04.2020 . Daarna word de winnaar bekend gemaakt.

Gefeliciteerd ***Galinka van Bokhorst ***

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 19 Comments
 1. Erika van koert schreef:

  Wauw die zijn handig! Ik doe graag mee

 2. Nicole Orriëns schreef:

  Ik vind ze er heel leuk uitzien! En ideaal dat je telkens opnieuw op de bladzijden kunt schrijven. Ik win er graag eentje : )

 3. Kelly Aarts schreef:

  Die flashcards zijn ideaal! Als juf heb je altijd wel flitskaartjes nodig, en elke keer maak ik ze weer opnieuw. Dit is perfect, bijvoorbeeld als woordkaarten bij de thematafel. Kun je gewoon elk thema weer uitwissen en opnieuw gebruiken! Duimen dus maar 😁

 4. Joyce schreef:

  Oh wat lijkt me dat geweldig. Mijn zoontje heeft dyslexie en helaas wordt er op school weinig aan gedaan. Hiermee zou ik hem zo makkelijk kunnen ondersteunen thuis. Duimen gaan draaien

 5. Ingrid Hopster schreef:

  Dat lijkt mij erg handig, wij verbruiken teveel notitieblaadjes.

 6. Joanne schreef:

  Vooral op van die kaartjes is het handig. Een schriftje zie ik liever nog ouderwets 😉

 7. Selena Euwes schreef:

  Super handig, het notitieboekje gebruik ik al een tijdje. De flashcards kende ik nog niet, maar zeker slim en handig voor het oefenen met de kids.

 8. Marian B schreef:

  Dat zijn echt ideale flitskaartjes! Ik doe graag mee voor mijn zoontje die ik nu thuis lesgeef. Als de scholen weer opengaan neem ik ze uiteraard mee naar school om te gebruiken in de klas. Een correctbook heb ik al eentje die ik met veel plezier gebruik, scheelt echt veel papier kan ik zeggen.

 9. rachel schreef:

  ik had hem al voorbij zien komen elders en ze zijn leuk en handig maar ik blijf toch bij mijn papiertjes 😀

 10. KoolFamily schreef:

  Ik doe heel graag mee!!!

 11. Galinka van Bokhorst schreef:

  Wat een leuke winactie is dit. Ik doe graag mee om deze flashcards te winnen. Deze kaartjes zijn erg handig en veelvuldig te gebruiken. Nu kan ik ze gebruiken voor mijn examens voor de studie logopedie, mijn eigen logopediesessies en bij het voorlezen van de kinderen van de Voorleesexpress. Straks als ik logopedist ben kan ik ze gebruiken om de kinderen letters, woorden, zinnen en verhaaltjes vertellen te laten oefenen met deze kaartjes. Zo stimuleer je de taalontwikkeling van de kinderen op een leuke manier.

 12. coco schreef:

  Wat gaaf ik doe graag mee

 13. Elle schreef:

  Zelf gebruik ik al een poos een Correctbook, ideaal voor mijn werk. Deze flashcards lijken me superleuk voor mijn jongste in groep 2

 14. Gabrielle schreef:

  Zo handig, ik kan zo’n notitieboek dat je kan uitwissel wel gebruiken! Ik kras nu volop in mijn boekjes haha 😉

 15. Simone schreef:

  Dit had ik vroeger op school moeten hebben. Ik kon er niet tegen als ik een foutje maakte, dus schreef ik de hele pagina opnieuw, haha.

 16. anita kempenaers schreef:

  doe zeer graag mee voor mijn kleinzoontje ziet momenteel in het eerste leerjaar en kan nog wat oefening gebruiken, zien er zeer handige kaartjes uit

 17. Feinette schreef:

  Wat een ontzettende handige kaartjes! 🙂 Lijkt mij heel erg handig voor mijn werk, onderwijs.
  En voor mijn oppaskindjes, kunnen ze ook to-do lijstjes maken voor school!

 18. Jasmina schreef:

  Oow wat handig zeg! Ik wist niet eens dat dit bestond

 19. Natasja schreef:

  Ook handig om notities op te maken of een taaklijstje zo kan zoonlief wegvegen wat hij die dag al heeft gedaan. En ik heb nog veel meer ideeën in mijn hoofd inderdaad oefenen met huiswerk, spelletje van maken bv memorie, een lieve boodschap erop zetten en zo kan ik wel even doorgaan. Echt superhandig en fijn dat je alles weer kan uitwissen en op nieuw kan gebruiken scheelt een hoop papier wat wij erg fijn zouden vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.