kraamschudden, alternatieven, kraamvisite, baby, geboorte, beschuit met muisjes, batboy, kinderen

Alternatieven voor beschuit met muisjes

Wij hebben onze kraamvisite beschuit met muisjes gegeven. Vind je dit afgezaagd en wil je je visite graag iets anders en originelers voorschotelen dan heb ik hier een aantal leuke alternatieven voor je.

Alternatieven voor beschuit met muisjes

In het Oosten was het een traditie om bij de geboorte een Twentse Krentenwegge mee te nemen als men ging kraamschudden. Bij de geboorte van onze jongens hebben wij onze kraamvisite getrakteerd op beschuit met muisjes.

Niet iedereen houd van beschuit met muisjes of misschien wil je graag iets anders trakteren. Daarom hier een paar leuke en lekkere alternatieven.

Muizen

Komen er ook kinderen op kraamvisite en wil je iets speciaals voor hun op tafel zetten? Wat dacht je bijvoorbeeld van deze grappige muizen? Ze zijn gemaakt van eierkoeken en helemaal niet moeilijk om te maken. Ze zijn snel klaar en het staat ook nog eens gezellig. Onze jongens vinden ze in ieder geval erg lekker!

eierkoek, beschuit, muis, muizen, batboy, school, trakteren, kraamschudden, babyshower

Muisjes met …..

Lianne van Zoetekauw heeft ontzettend veel lekkere alternatieven op haar blog staan. Van monchoutaart met muisjes tot Kraam Rocky Road. Echt om van te watertanden! Voor welke zou jij gaan?

alternatieven, mamablog, batboy, beschuit

Joyce wilde niet voor de traditionele beschuit met muisjes gaan. Zij kozen voor lekkere hapjes en zo zijn de geboorte Brookies ontstaan. Volgens Joyce moet je deze echt proberen en dat gaan wij dan binnenkort ook maar eens doen, want ik vind ze er ook erg lekker uitzien.

alternatieven, mamablog, batboy, beschuit

Ook deelt ze nog een aantal andere hapjes op Joy from Joyce die je gezellig op tafel kan zetten voor je kraamvisite.

alternatieven, mamablog, batboy, beschuit

Op Thuisleven vind je maar liefst 10 alternatieven om op tafel te zetten of om je kindje te laten trakteren op school.

beschuit, mamablog, batboy

Mahwish deelt 4 alternatieven op Mammie Mammie. Van simpele cakejes tot Muisjes taart.

Beschuit, mamablog

Marjo deelt op Mar-JoYa een geboortetraktatie. Deze leuke traktatie is makkelijk om te maken en erg origineel om je kindje te laten trakteren op school.

alternatieven, mamablog, batboy, beschuit

Ga jij voor de traditionele beschuit met muisjes of iets anders?

Lees ook:

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Femke schreef:

    Die muizen zijn echt tof! Heel leuk idee! 😀

  2. ingrid schreef:

    wat een leuke ideetjes. al vind ik het meer iets voor een kraamfeest. bij gewoon kraamvisite vind ik beschuitje wel passen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.