eng, mamablog, batboy

Eng in de Julianatoren

Op alle openingsdagen in oktober is het een beetje griezelig bij pretpark Julianatoren, want dan is het hele park versierd in Halloweenstijl. We begonnen met het griezeldoolhof en het loopspookhuis, maar er was er één bij die het heel eng vond.

Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren

Het is één van de populairste evenementen bij Kinderpretpark Julianatoren; Halloween. Tijdens de herfstvakantie kun je komen griezelen tijdens dit jaarlijkse, terugkerend event van het Apeldoornse pretpark.

Ook dol op Halloween? Kom dan van 5 t/m 28 oktober 2018 naar de Julianatoren. Mijn jongens stonden te springen, want Halloween vinden ze helemaal te gek.

Voordat je in het park bent kun je al direct genieten van de Halloweensfeer, want bij de parkeerplaatsen staat het griezeldoolhof en het loopspookhuis.

eng, mamablog, batboy

Griezeldoolhof

Het doolhof is gemaakt van stro en hier lopen echte griezels! Tijdens deze tocht moet je opzoek naar het laatste geheime ingrediënt voor de toverdrank.

De tocht kan beginnen (als je langs Dracula durft te lopen), maar Deon nam direct een sprintje.

eng, mamablog, batboy

eng, batboy, mamablog

Van de griezels krijg je een letter (als je durft te vragen tenminste), maar samen durven de jongens het wel.

eng, mamablog, batboy

Het griezeldoolhof is erg mooi gemaakt en alhoewel de jongens zich stoer voordoen vinden ze het toch wel een beetje eng!

eng, mamablog, batboy

eng, mamablog, batboy

Loopspookhuis

Naast het griezeldoolhof staat het loopspookhuis, maar helaas was dat voor Deon geen succes.

eng, mamablog, batboy

Om in het loopspookhuis te komen moet je eerst een soort parcours afleggen. Eenmaal boven wacht er een man in een zwart gewaad voor de deur en mag je naar binnen.

Deon vond het opeens heel erg eng. We hebben er als het ware doorheen gerend en stonden weer als eerste buiten. Het viel heel erg mee hoor, maar ik denk dat Deon het zo eng vind, omdat je niet weet wat je daar tegen gaat komen.

eng, mamablog, batboy

Eng

Het park is prachtig versierd en helemaal in stijl, echt de moeite waard om Julianatoren in de herfstvakantie te bezoeken. Als je verkleed komt en je Halloween outfit showt op de Griezelcatwalk, maak je ook nog eens kans op mooie prijzen!

Het enige wat wel eng was, was het grote schilderij in het restaurant. Op het eerste gezicht lijkt er niks mis te zijn met dit schilderij, maar al snel komt daar verandering in.

eng, batboy, mamablog

De gewone man en vrouw veranderen opeens in een echte enge griezel! Persoonlijk vind ik dit niet geschikt voor kinderogen, want ze zien er wel heel erg eng uit.

eng, batboy, mamablog

Favoriet

Alhoewel Deon het wel eng vond in het griezeldoolhof, was dit tóch zijn favoriete attractie.

De favoriete attracties van Sten zijn het spookhuis en de achtbaan. Deon heeft deze overgeslagen, maar durfde wel naar het Juul & Julia theater waar een spookshow te zien was: ‘De spoken van Griezelstijn’. 

eng, mamablog, batboy

Voor de kleintjes is er ook genoeg te beleven en er zijn veel attracties waar Brent ook in mag. De jongens hebben zich super vermaakt en wij uiteraard ook!

eng, mamablog, batboy

eng, batboy, mamablog

 

Ben jij al eens met Halloween in de Julianatoren geweest?

Lees ook:

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 4 Comments
 1. Rory schreef:

  Sterker nog, ik ben er nog nooit geweest (ai). H. is wel met Mila een keertje gegaan, maar speelpark Oud Valkeveen blijft favoriet. Ze hebben dan ook een seizoensabonnement en bij ons vandaan is het maar een minuutje of 20/25 rijden. Als ik dit zo lees lijkt Julianatoren mij toch ook wel heel leuk. Al is dit nog te spannend voor ons meisje van 6 vermoed ik…

 2. Nicole Orriëns schreef:

  Oh wauw, die Dracula ziet er ook echt wel eng uit! Leuk dat zo’n park die sfeer oproept!

 3. Inge schreef:

  Ik ben er samen met mijn zoon van 7 jaar op vrijdag 5 oktober 2018 geweest, eerste dag dat hij open was in halloween stijl.
  We gingen er heen om een gezellige ontspannen middag te hebben, maar helaas heeft mijn zoon dit schilderij meteen in het begin van de middag gezien en heeft er nu nog last van 🙁
  Ik adviseer elke ouder om niet dat restaurant in te gaan met kinderen, want ook ik vind dit absoluut niet voor kinderogen bestemd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.