achtbaan

Stoere papa in de achtbaan

Afgelopen zondag was het heerlijk weer en zijn wij voor de derde keer naar Frikandellenland gegaan. Sten vind de achtbaan geweldig en gaat graag samen met papa. Zo op het eerste gezicht zag ik niks aan deze foto, maar toen ik ging inzoomen zag ik iets heel anders dan een stoere papa.

Dagje uit

Wanneer het mooi weer is moet je er ook direct van genieten. Wij zijn heerlijk een dagje uit geweest naar Frikandellenland  en deze keer hadden we voor de verandering eens geluk met het weer.

Als je er nog nooit bent geweest kan ik het je zeker aanraden. Het park is niet heel groot, maar de kinderen kunnen zich er de hele dag vermaken. Je moet het een beetje zien als een grote kermis, alleen dan véél voordeliger (vanaf 3 jaar betaal je € 13,-).

Niet bang

Sten is nergens bang voor en gaat graag overal in, in tegenstelling tot zijn broer. Deon houd meer van rustige attracties, behalve de botsauto’s dat vind hij echt geweldig.

Brent heeft zich ook erg vermaakt en hij had zoveel plezier in de draaimolen!

dagje uit, niet bang

Van het spookhuis kon Sten geen genoeg krijgen en ook de achtbaan is bij hem favoriet. De achtbaan gaat een heel klein rondje, niet over de kop, maar redelijk hard. Een keer samen met mama en ook met papa. De laatste keer had Nick een ‘nare’ ervaring met één van de attracties en sloeg hij deze over, maar de achtbaan daar ging hij wel in.

Angsthaas in de achtbaan

Ik maakte een paar foto’s van de stoere mannen in de achtbaan. Toen ik de foto’s aan het inzoomen was zag ik opeens geen stoere papa meer, maar meer een bang gezicht. Hij vertelde mij dat dat een ‘moment opname’ is (oh ja 😉 ), maar goed de foto liegt er niet om. Hij is er trouwens ook maar één keer in geweest.

En Sten vond het geweldig!

angsthaas, dagje uit, niet bang, achtbaan

Houd je maar goed vast papa!

 

Ga jij graag met je kinderen in de wat wildere attracties of laat je dat aan je partner over?

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
  1. Gerdi schreef:

    In dit park liggen ontzettend veel jeugdherinneringen! Waarschijnlijk gaan we binnenkort met de familie weer een dagje.. Zelf ben ik wel van de wilde attracties en Benthe is ook niet bang dus we hebben al heel wat achtbanen gezien!

  2. Mijn kids gaan er samen in. En met Milan ga ik rustig mee de achtbaan in…. Ik zie mijn man dit nog niet doen, die maakt de foto wel.

  3. Charel schreef:

    Ah wat leuk! Wat een gezelligheid zo samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.