jongens kapsels, kort kapsel, kapsels voor jongens, lang of kort

Welk kapsel past bij je kindje?

Er zijn zoveel leuke kapsels voor jongens, maar welk kapsel past het beste bij je kindje?

Kapsels voor jongens

Het is best lastig om het juiste kapsel te zoeken en daarbij speelt het haartype natuurlijk ook een rol. Deon heeft dun en slap haar, Sten zijn haar is wat dikker en Brent heeft heel stug bijna stro achtig haar.

Lang of kort?

Ga je voor een kapsel met halflang haar of kies je voor een kort kapsel? Niet elke jongen vind het leuk en prettig om zijn haar wat langer te hebben. Het gaat voor de ogen zitten en dat vind niet iedereen fijn. Er gaat natuurlijk meer tijd zitten in de styling dan wanneer je kiest voor een kort kapsel zoals stekeltjes. Heb je niet zoveel tijd om het haar te stylen dan zou ik kiezen voor een lekkere korte coupe.

Ik persoonlijk vind het wel leuk om er aandacht aan te besteden, maar de jongens zijn best ongeduldig dus té lang moet het ook weer niet duren. Maar er zijn nog wel meer leuke korte kapsels voor jongens die wel een beetje styling nodig hebben. Wat dacht je van opgeschoren (wat je nu heel veel ziet), hanenkam of een kuif ?

Toen Deon zo rond een jaar was had hij een hanenkam. Nu hebben de jongens vaak een kuif. In het blog Gel voor stoere kapsels lees je welke gel bij ons favoriet is.

Naar de kapper

Op het moment ben ik over het kapsel van Sten nog niet zo tevreden. Het is echt een drama wanneer hij in de stoel van de kapper moet gaan zitten dus is knippen bij hem best lastig. Ik ben er nog niet echt uit welk kapsel, maar deze worden het sowieso niet 😉 dat was gewoon voor de gein. Ik laat het eerst nog even groeien, want op het moment is het een beetje te kort.

Bij Deon vind ik het wel iets lastiger, omdat zijn haar zo slap is. Zijn haar begint nu een beetje te lang te worden, vooral bij de oren en in de nek. Ook al wonen we in Duitsland een mat is dus echt not done dus wordt het tijd om naar de kapper te gaan.

jongens kapsels, kapsels voor jongens, lang of kort, naar de kapper

Allemaal hetzelfde

Mijn jongens hebben nu bijna allemaal hetzelfde kapsel. Niet te lang, de achterkant mooi kort, vrij bij de oren en de pony op de juiste lengte zodat er met gel een soort kuif gemaakt kan worden.

Welk kapsel heeft jouw kindje?

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 1 Comment
  1. Gerdi schreef:

    Haha wat een leuk gezicht al die vershillende kapsels! Hier groeit het haar van de jongste helaas nog niet zo hard, dus we moeten nog even wachten met de stoere kapsels…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.