blog

Blog Batboy bestaat 1 jaar!

Hieperdepiep hoera Batboy bestaat 1 jaar! Dat laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan en daarom hebben wij een leuke winactie op de blog!

Een jaar bloggen

Het is alweer een jaar geleden dat ik mijn eerste blog schreef. Ik mocht voor Volgmama een gastblog schrijven en wist al precies waarover, namelijk één van de eerste dingen waar je aan denkt wanneer je zwanger bent: Een naam bedenken voor je kindje.

Ik had nog eigenlijk geen flauw benul van hoe het bloggen precies werkt, maar schrijven heb ik altijd leuk gevonden. Mijn eerste blog ging online en vanaf die dag ben ik niet meer gestopt met bloggen.

Blog Batboy

Het was niet moeilijk om over een onderwerp na te denken, maar eerder de naam (daar heb ik wel vaker moeite mee 😉 ). Het moest een stoere naam zijn en met mijn jongens te maken hebben.

Deon en Sten waren helemaal fan van Batman en zo kwam ik op de naam Batboy.  Omdat het bloggen al snel een serieuze hobby werd moest daar natuurlijk ook een eigen, origineel logo bij. Tekenen is niet mijn sterkste punt, maar ik had wel een idee.

Ik gaf de opdracht aan vrienden en familie om een logo te ontwerpen en kreeg veel leuke ontwerpen toegestuurd, maar de leukste die er voor mij direct uitsprong was van mijn oom. Mijn broer heeft het ontwerp uitgewerkt en zo is het logo van Batboy ontstaan.

mamablog, batboy, 1 jaar bloggen, winactie, blog
Het logo van Batboy.nl

Win een Philips Disney Living Colors tafellamp

Ik ben er trots op dat Batboy een jaar bestaat en dat is mede dankzij jullie. Om dit te vieren kan je meedoen met de winactie en kans maken op deze super gave tafellamp van Planes.

Deze lamp is makkelijk te bedienen en speciaal voor kinderen ontworpen.

Je schakelt de lamp in en kiest uit één van de 64 kleuren. Door de kleurencirkel met een veegbeweging aan te raken kies je eenvoudig weer een andere kleur om de slaapkamer kleurrijk om te toveren. Super gezellig om samen in deze mooie kleuren een verhaaltje voor het slapen gaan te vertellen.

Wanneer je 5 seconden op de aan/uit knop drukt geeft de lamp automatisch het hele kleurenspectrum weer. De kleuren worden op een natuurlijke manier gemengd en zo wordt er een ontspannen sfeer gecreëerd.

batboy, een jaar bloggen, win een philips disney livingcolor tafellamp, blog

Wat moet je doen?

 • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of op de Facebookpagina van Batboy dat je mee doet met de winactie.
 • Delen wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht.

De winactie loopt van 14.04.2017 t/m  21.04.2017. Wanneer er een winnaar is wordt dit op de Facebookpagina van Batboy bekend gemaakt.

Helaas deze actie is gesloten.

 

 

 

 

 

58 gedachten over “Blog Batboy bestaat 1 jaar!”

 1. Van harte gefeliciteerd met je eerste lustrum ! Deze stoere lamp zouden mijn jongens (en ik :)) geweldig vinden, ik doe daarom graag mee.

 2. Gefeliciteerd! Gave bloq heb je.
  Dat wordt een feestje met zo’n lamp opnde kamer. Ik heb zelf geen kind maar mn neefje zou hier helemaal gek van zijn! Dat wordt
  Niet meer huilen bij het naar bed gaan haha.

 3. leuk blog om te lezen! en die lamp ooooh wat is die gaaf! voor mijn jongste van 2 die net de film heeft ontdekt en er verslaafd aan is. hopelijk blijf je nog vele jaren bloggen!

 4. Allereerst gefeliciteerd met het eerste jaar! Dat is een feestje waard. Ik maak natuurlijk graag kans op deze leuke prijs. Ik wens je nog heel veel succes de komende jaren!

 5. Wauw, een jaar alweer! Ontzettend leuk zeg! Gefeliciteerd met dit jubileum 🙂 En wat leuk dat je logo is ontworpen door je oom, creatieve familie dan! Ik doe graag mee met je winactie, er loopt een klein mannetje bij ons in huis die erg fan is van Planes, dus ik zou het graag voor hem willen winnen.

 6. Hartelijk gefeliciteerd! Wat zou deze lamp leuk staan op de kamer van onze tweeling Lucas en Eva. Of beneden bij hun speelhoekje, net zo vrolijk 😍

 7. Van harte gefeliciteerd! En hop naar het volgende jaar. Mijn zoontje heeft een planes kamer, daar mag deze lamp eiegenlijk niet ontbreken, dus ik doe heel graag mee!

 8. De eerste mijlpaal is daar.Op naar de volgende,gefeliciteerd.
  Ik doe graag mee aan deze leuke actie ,een supergaaf lichtpunt
  daar word ik zelf nog wel vrolijk van.Ik denk dat het kleine mannetje zijn ogen er niet vanaf kan houden.

 9. Van harte gefeliciteerd! Doe graag mee voor deze leuke lamp! Ook super leuk en handig om de kleuren mee te leren…Zo word het naar bed gaan nog veel gezelliger:)

 10. Wat leuk! Gefeliciteerd!
  Mijn zoon van 1,5 jaar is gek van vliegtuigen en ander vervoer. Zelfs als de wasmachine centrifugeert roept hij: vliegtuig! Omdat hij ook onrustig slaapt, zou deze lamp geweldig zijn 😀

 11. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  Wat een grappige lamp- zo mooi voor onze kleinzoon!
  Ook al ligt hij vaak in het ziekenhuis en moet hij vaak rusten het gaat redelijk goed met hem en dat maakt mij zo ontzettend blij!
  Deze lamp zou zomaar prachtig zijn voor hem maar ik gun het vooral en zeker nog ziekere kinderen. Ze kunnen terwijl zij rusten heerlijk fantaseren terwijl het licht zacht schijnt!

 12. hoi topper ik doe graag mee met de actie en wil je dan ook van harte feliciteren met deze mijlpaal die je bereikt hebt

 13. Supergaaf! Wij zijn recent verhuisd en ik ben nog volop bezig met de inrichting van de kamer van mijn zoon (en de rest van het huis, haha). Deze Planes lamp zou hij helemaal geweldig vinden. Stoer is ‘ie! Ik doe mee!

 14. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal.
  Hopelijk nog heel veel jaren er bij.
  Ik doe graag mee met deze winactie van deze leuke lamp, maar heb geen Facebook.
  Mijn kleinzoon gaat uit zijn dak als oma deze coole lamp wint.

 15. Van harte gefeliciteerd! Wat schrijf je leuk!
  Ik doe graag mee voor zoonlief die dol op planes is. ☺ hij heeft al een mooi planes bed haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *