kale, mannen, stoer, kaal, kapper

Leuke weetjes over kale mannen

Veel vrouwen vinden kale mannen stoer en sexy en ook ik kan er wel een paar opnoemen. Echter hoort mijn man nu ook een beetje in dit rijtje en ik zeg een beetje, want stoer en sexy vind ik hem nu niet, maar kaal is hij wel. Doordat de kappers zo lang gesloten waren is er hier iemand thuis zelf maar voor kapper gaan spelen en daar ben ik alles behalve blij mee. Gelukkig kwam hij zelf met dé perfecte oplossing.

Weer naar de kapper

De jongens hebben dikke matten in de nek, haar in de ogen en mijn uitgroei is ook niet meer om aan te zien. Het word nu ook wel echt tijd. Zelf durf ik niet voor kapper te gaan spelen, want dan maak ik het alleen maar erger dus daar waag ik mij niet aan. Gelukkig heb ik het ook niet gedaan, want de kappers mogen eindelijk weer open. Daar ben ik erg blij mee en de jongens ook.

Kale mannen

Er is helemaal niks mis met kale mannen. Bij sommige mannen is het heel sexy of juist stoer, denk maar eens aan Vin Diesel of Dwayne Johnson. Het moet je wel staan, want niet iedereen heeft er het hoofd voor om kaal te zijn. Nick heeft mooi haar, weliswaar ook een mat nu, maar goed aangezien we toch in Duitsland wonen lopen de mannen niet voor gek. Ooit heeft hij al zijn haren eens geschoren en dat was erg lelijk, dat mocht hij nooit meer doen.

Naast dat kale mannen stoer en/of sexy kunnen zijn, zijn er nog meer leuke weetjes over kale mannen:

 • Het hoofd is lekker zacht.
 • Ze zijn dominanter.
 • Lijken sterker én mannelijker.
 • Hebben meer testosteron.
 • Géén grijze haren.
 • Je bespaart geld op shampoo én de kapper.
 • Volgens oude volksstammen brengt het aanraken van een kaal hoofd geluk.
 • Ze zijn sneller klaar in de badkamer.
 • Kale mannen worden 5 cm langer ingeschat.

Echter werd ik op een ochtend wakker gemaakt door een kale man en ik schrok me kapot! Ik sprong meteen uit bed en vroeg of hij wel helemaal goed bij zijn hoofd was. Eerlijk waar ik kon er niet om lachen, echt niet! Al zijn mooie haren zomaar in één keer weg. Kwaad liep ik naar beneden en dronk vier bakken koffie om van de schrik bij te komen.

Het groeit wel weer aan

Een poosje later kwam Nick beneden, maar ik kon gewoon niet naar hem kijken, laat staan erom lachen. Blijkbaar ben ik de enige die er niet om kan lachen, maar goed ik moet er ook elke dag naar kijken en hij heeft er gewoon geen hoofd voor. Als ik bij de kapper een stuk van mijn haar laat knippen, vind hij het niet leuk en oh zo zonde, maar met een tondeuse over je hoofd gaan moet maar kunnen? Ok, hij is niet helemaal kaal, je ziet nog net een laagje, maar dat is net zo erg.

Tuurlijk groeit het wel weer aan, maar dat zit er morgen nog niet aan en volgende week ook niet. ”Dan draag ik thuis wel een pet”, zei Nick en dat vond ik nog niet eens zo’n gek idee. Elke dag als hij uit zijn werk komt zet hij zijn pet op en het staat hem nog sexy ook 😉 .

Maar ik heb wel mooi even € 17,00 bespaart”, zei hij met een lachend gezicht.

Ben jij ook blij dat je weer naar de kapper kan of heb je zelf voor kapper gespeeld? 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 7 Comments
 1. Lodi schreef:

  Ik kan me voorstellen dat je je rot geschrokken bent zeg, wauw. Hier knip ik mijn man altijd zelf (met de tondeuse dan) en mijn kinderen deed ik vroeger ook, dus deze keer heb ik hun ook maar weet gedaan, kunnen ze volgende keer weer naar de kapper toe. Het is niet dat ze geen haren meer op hun hoofd hebben hoor, het laagste wat ik ga met de tondeuse is stand 9

 2. rachel schreef:

  Ja!! aanstaande woensdag staat er een afspraak bij mijn kapstertje 😀 ooohh ik ben zo gelukkig haha en mijn man ook, en nee die is niet kaal maar moet wel nodig geknipt worden!

 3. Nicole Orriëns schreef:

  Mijn man heeft amper haar en scheert zichzelf met een tondeuze. Zelf heb ik schouderlang haar, dat vrij lang meekan zonder kapper : 0

 4. Frederique schreef:

  Nee, ik heb het ook niet zelf aangedurfd. De jongens hebben hier ook van die dikke matten in de nek en mijn jongste heeft het ook voor zijn ogen vallen. Mijn uitgroei….pffff laten we het daar niet eens over hebben. Ik heb geen man dus dat scheelt haha ps. ik moest erg lachen om het plaatje

 5. Oh ik vind kaal echt 3x niks haha. Mijn vriend heeft zijn haar nu in deze periode gemillimeterd en daar moest ik al zo erg aan wennen haha.

 6. Sherry schreef:

  Ik ga zelden naar de kappers ze lichten mensen heel vaak op. Ik ben mijn eigen kapper, tenzij ik geknipt moet worden dan vraag ik mijn kennissen wel. Leuk artikel.

 7. Marie de Jonge schreef:

  Geen haar hebben heeft natuurlijk veel voordelen, omdat het bezoeken aan de kapper bespaart. Daarnaast ben je ook sneller de deur uit in de ochtend. Wel geloof ik dat veel mannen graag een volle haardos hebben, maar het scheren omdat het haar dunner wordt. Gelukkig kan je daar tegenwoordig ook wat aan doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.