rubiks cube

Trakteren op school? Maak deze Rubiks Cubes traktaties!

Trakteren op school is een feestje, maar niet altijd even makkelijk om iets te bedenken. Mijn 8 jarige is helemaal verslaafd aan Rubiks Cubes en het was dan ook snel duidelijk welke traktatie ik voor hem zou gaan maken, namelijk deze grappige mini Rubiks Cubes traktaties!

Trakteren op school

Iets trakteren op school waar aandacht aan is gegeven is natuurlijk erg leuk, maar het is best lastig om steeds maar weer iets te verzinnen. Daarbij heb je misschien ook niet heel veel tijd om traktaties te gaan maken, want dat kan soms nog wel een aardige klus zijn. Heb je weinig tijd en moet het niet te ingewikkeld worden? Deze traktaties zijn super eenvoudig te maken en klaar binnen no-time!

Rubiks cubes traktaties

Als je net als onze 8 jarige helemaal verslaafd bent aan Rubiks Cubes dan is het niet zo moeilijk om daar een passende traktatie bij te vinden. Met een paar mini Rubiks Cubes en wat lekkere snoepjes heb je een geweldig leuke traktatie voor school, kinderdagverblijf of om uit te delen na je kinderfeestje, want een cadeautje mét wat lekkers erbij is natuurlijk een ideale combinatie.

Benodigdheden

trakteren, rubiks cubes

 • Mini Rubiks Cube (te koop bij Action).
 • Zelfklevende wiebeloogjes.
 • Mini hamburger snoepjes.
 • Lange dunne Fruittella of mini rolletjes Mentos.
 • Plakband.

Zo maak je ze

Plak de wiebeloogjes op de doosjes van de hamburgers en het hoofdje is al klaar. Gebruik de kant van de opening van het doosje (waar het lipje zit) om daar het plakband aan te bevestigen en plak hem vast aan de Rubiks Cube. Daarna bevestig je de armen aan de zijkanten en klaar. Super eenvoudig en snel te maken voor een geweldig eindresultaat!

rubiks cube traktatie

trakteren, traktatie

Een zeer geslaagde traktatie!

rubiks cube, trakteren

 

Maak ook deze leuke krokodillen uitnodigingen, ideaal wanneer je een zwemfeestje geeft!

 

Vind jij het ook leuk om lekker creatief bezig te zijn om traktaties te maken? Wat is de leukste traktatie die jij ooit heb gemaakt?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
 1. rachel schreef:

  wat een heerlijk uitgebreide traktatie!! dat is gewoon dubbel feest voor die kids 😀

 2. Gea schreef:

  Wat een leuk idee. Ik heb dit keer leuke cadeau zakjes gekocht en daar een appel, snoepjes en koekjes in gedaan.

 3. Wat zijn ze leuk! Goed bedacht 😊 ik hou wel van traktaties met speelgoed erin ipv een berg snoep.

  Onze school doet geen traktaties meer (traktaties werden steeds uitgebreider, snoep- en afvalvermindering, iedereen gelijk etc) en ik stiekem ben ik daar blij om. Vergat het vaak waardoor ik last minute de supermarkt in moest racen. Nu krijgen ze op school een cadeautje van de juf en wordt voor ze gezongen. Fijn alternatief – al is de bijkomstigheid dat ik nu dus helemáál vergeet te trakteren bij sportclubs haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.