bumbo, mamablog, batboy

Bumbo babysitter

De Bumbo babysitter is een stoeltje voor baby’s vanaf 3 maand ( mits  hun nekje sterk genoeg is ) tot ongeveer 14 maand.

Bumbo stoeltje

Mijn schoonzusje mocht even op Brent passen en toen kreeg ik een super leuke foto toegestuurd van Brent zittend in een stoeltje. Ik vond het zo’n grappig gezicht, rechtop in een stoeltje. Mijn schoonzusje heeft het stoeltje nog niet nodig en dus mag ik hem zolang gebruiken.

Vanaf 3 maand

De Bumbo babysitter is voor baby’s vanaf 3 maand, maar ik persoonlijk vind dat nog te vroeg. Brent zijn nekje is nu echt stevig genoeg en met 3 maand had hij hier nog echt niet in kunnen zitten.

Het stoeltje is zacht, licht van gewicht en makkelijk schoon te maken. Ook is er een tafelblad bij ( deze is apart verkrijgbaar ).

De Bumbo babysitter kost zo rond de € 50,- en het tafelblad ongeveer € 16,50. De zitting van het stoeltje is lager dan de beenopeningen en je kindje zit dan zeg maar in een soort kuiltje.

bumbo babysitter, bumbo, babysitter, batboy, baby, stoeltje, bumbo stoeltje

Bumbo babysitter met tafelblad

Thuis heb ik het stoeltje in de box gezet en hij heeft zich uitstekend vermaakt.

bumbo babysitter,

Het tafelblad is niet handig

Zo kan hij eventjes rechtop zitten met genoeg steun in zijn rug en hij zit er stevig in, alleen vind alleen het tafelblad niet handig. Als hij in het stoeltje zit kan ik het tafelblad er slecht aanmaken en als het tafelblad al aan het stoeltje zit krijg ik Brent er niet in.

Hij vind het erg leuk, even wat anders dan op je rug of buik liggen. Ik zet hem niet heel lang in het stoeltje, maar zo kan hij wel even leuk met iets anders spelen en het is een leuke afwisseling voor je kindje.

Ook leuk om te lezen: Je kindje 5 maand.

Ken of heb jij het Bumbo stoeltje? Wat is jouw ervaring hiermee? Zou jij er zelf één aanschaffen? 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Nathalie schreef:

    Wij hebben hem ook gehad bij de laatste. Ideaal vond ik hem!

  2. Yvonne schreef:

    Wij hebben hem nooit gehad, maar ziet er handig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.