Fotoboek saal digital

Online een fotoboek maken

Tegenwoordig kun je heel gemakkelijk foto’s digitaal in een boek ‘plakken’. Zelf geef ik de voorkeur aan foto’s met de hand in een album plakken, maar dat is wel veel werk. Ik mocht van Saal Digital een fotoalbum maken en ging ermee aan de slag. Is het wat om online een fotoboek te maken en wat heeft jouw voorkeur?

Foto’s in een album plakken

Zoals ik al zei plak ik de foto’s van mijn kinderen in ieder hun eigen fotoalbum. Het is wel ontzettend veel werk, maar ik vind het leuk om te doen.

Bij Saal Digital maakte ik een fotoboek voor mijn moeder met al haar kleinkinderen erin.

Fotoboek Saal Digital

Nog niet eerder heb ik een fotoboek online gemaakt en was wel nieuwsgierig of dat wel iets voor mij is?

Ik koos voor een softcover fotoboek van 19x19cm. Hiervoor betaal je € 19,95 exclusief €4,95 verzendkosten.

Je kan kiezen uit verschillende lay-outs, maar ik heb het heel simpel gehouden en heb op elke bladzijde één grote foto ingevoegd.

fotoboek saal digital, mamablog, batboy

Het fotoboek telt 28 pagina’s en binnen een mum van tijd was het boek vol. Het plaatsen van de foto’s ging snel en eenvoudig.

Kwaliteit

De kwaliteit van het papier is erg mooi en voelt stevig aan. De foto’s zijn scherp en eigenlijk heb ik er niks op aan te merken.

batboy, mamablog, fotoboek saal digital

Toch gaat mijn voorkeur uit naar foto’s plakken met de hand. Hoewel dit boek erg mooi is vind ik het wel prijzig (Deon heeft bijvoorbeeld al 3 volle fotoalbums). Dan zou ik het alleen maken voor speciale gelegenheden.

Met de hand echte foto’s plakken heeft ook iets persoonlijks en ik plak er van alles bij zoals; ballonnen, bladeren of leuke stickers. Het is veel werk vooral als je 3 albums moet plakken, maar op een regenachtige dag ga ik er lekker voor zitten.

Fotoboek saal digital

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking. 

Plak jij zelf je foto’s in een album of maak je toch liever online een fotoboek?

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 5 Comments
 1. Nathalie schreef:

  Ik maak ze bijna altijd online, het enige boek dat ik met de hand geplakt heb is mijn trouwboek.

 2. Ik maak altijd online een foto-boek!
  Spaart zoveel tijd!
  Ik vind ook echt dat je er wel tijd in moet steken, want albums kijk je wel! Op de computer niet zo hè!

 3. Het ziet er wel leuk uit zo’n fotoboek, maar ik vind zelf plakken toch leuker. Helaas moet ik dan eerst alles uitprinten en voor ik dat gedaan heb heb ik meestal sneller een fotoboek in elkaar gedraaid.

 4. Maaike schreef:

  Ik maak ook altijd fotoalbums. Ik maak dan inderdaad online een boek. Je kunt dar ook veel creativiteit in kwijt, bijvoorbeeld door dingen in te scannen. Qua geld scheelt het niet heel veel denk ik. Als je de kostprijs van een mooi album plus kosten van de afdrukken vergelijkt met een digitaal album.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.