batboy, mamablog, morskieft

Morskieft speeltuin

Op Hemelvaartsdag zijn we naar de speeltuin De Morskieft in Reutum geweest. Deon had maar één doel voor ogen en het was niet de speeltuin zelf.

De Morskieft

Vorig jaar zomer zijn we naar de speeltuin De Morskieft in Reutum geweest. De speeltuin is mooi groot en je hebt daar ook een binnen speelplaats. Er staan automaten waar een euro in moet en dan krijg je ‘iets’. Deon heeft toen een euro in zo’n automaat gedaan en kreeg een klein blikje met een hondje erin en die moest natuurlijk mee.

Super lekker weer gisteren dus heb ik Deon verteld dat we naar de speeltuin gaan. ”Die speeltuin waar je dat hondje hebt mama?”. Dat hij dat nog weet dacht ik. ”En waar we dat smurfenijs hebben gekocht?”. ”Ja, die speeltuin, daar gaan we heen”. Deon kon niet wachten en hij bleef het maar over ‘dat hondje’ hebben.

speeltuin, batboy, morskieft, jongens, auto, automaat, hondjes

De hondjes

Het was natuurlijk super druk dus eerst maar eens even een tafeltje zoeken. Ondertussen bleef Deon maar vragen naar ‘het hondje’. Toen we een tafeltje gevonden hadden zijn we eerst maar naar de automaten gegaan om een hondje te halen.

Hij wist nog precies waar ze stonden en hij rende er meteen naartoe. Er stonden heel veel automaten, maar geen automaat waar hondjes in zitten. Ik probeerde nog iets anders aan te wijzen, maar ja dat was het natuurlijk niet. Toch deed hij maar een euro in de leukste automaat die erbij stond.

automaat, speeltuin, batboy

Hij doet wel of hij het leuk vind, maar ondertussen baalt hij natuurlijk wel. Vond het wel een beetje sneu, hij had zich er zo op verheugd en nu waren er geen hondjes alleen een stomme koe met vleugels!

Lekker buiten spelen

Maar goed we zijn niet voor niks naar de speeltuin gegaan dus op naar buiten en lekker spelen.

speeltuin de morskieft, batboy, spelen

Deon en Sten in de speeltuin

Sten vermaakt zich ook super goed. We hadden een tafeltje waar je niet echt goed zicht hebt op de kinderen dus moesten we steeds achter hem aan rennen, want je zal je kind maar kwijt raken in die drukte!

Sten, batboy, speeltuin de morskieft

Daar loopt hij wel

Op onderzoek uit

Sten weet niet dat ik hem stiekem in de gaten houd. Het maakt hem ook niet uit. Hij loopt gewoon overal naartoe en gaat zelf op onderzoek uit.

Binnen zijn ook botsauto’s en dat vind Deon super gaaf. Het was niet heel prettig om naast Deon te zitten, want dat sturen van hem lijkt natuurlijk nergens op, maar ja het zijn ook niet voor niks botsauto’s. Maar daar bij de botsauto’s stonden ook automaten en wat zat daar in? Het waren de hondjes!!

automaat, batboy, speeltuin, hondjes, morskieft

Gelukkig, de hondjes zijn er nog

Super blij was hij natuurlijk, want hij ging eigenlijk voor die hondjes naar de speeltuin. Toen hij eindelijk een hondje had was het tijd voor ijs.

ijsje, batboy, speeltuin, morskieft

Even een ijsje eten

Hij wist niet hoe snel hij het ijsje moest opeten, want nu hij zijn hondje had kon het spelen voor hem echt beginnen.Na lekker nog wat uurtjes in de speeltuin te hebben gespeeld was het tijd om naar huis te gaan.Deon wilde nog graag een keer naar de botsauto’s (en de automaat natuurlijk), maar de deur was op slot. Het was 17:30 uur en om 18:00 uur zou de deur weer open gaan.

speeltuin de morskieft, hondjes, batboy, botsauto, automaat

Wat jammer de deur is dicht

Vriendelijk personeel

Deon keek weer zo beteuterd. Toen zei ik: ” Dan vraag je maar aan die mevrouw of ze de deur vast voor je open wil doen”. Normaal zou Deon dat niet doen dat durft hij niet, maar hij wilde blijkbaar zo graag naar de automaat. Hij liep naar binnen ( ik natuurlijk stiekem mee ) en vroeg heel netjes of de deur open mocht en liet zijn hondjes zien. Gelukkig waren ze zo aardig om de deur vast te openen.

hondjes, automaat, batboy, speeltuin, speeltuin de morskieft

De automaat zat niet meer zo heel vol dus hebben we net zo lang gedraaid totdat de automaat leeg was!

hondjes, batboy, speeltuin, morskieft, automaat, speeltuin de morskieft

Zijn verzameling hondjes

Nog even snel iets drinken en de hondjes bekijken en dan is het toch echt tijd om naar huis te gaan. Speeltuin De Morskieft is echt een aanrader en komen er zeker nog eens terug.

Lees ook:

Waar zijn jullie geweest met Hemelvaartsdag?

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 4 Comments
  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Wat fijn dat hij toch nog zijn hondje heeft gekregen. Grappig wat er bij kinderen blijft hangen van zo’n speeltuinbezoek!

  2. Birgit schreef:

    Gelukkig heeft hij nog zijn hondjes! Ik ken die speeltuin helemaal niet. Misschien voor ons ook een keer leuk!

  3. Nathalie schreef:

    Ik ben er ook nog nooit geweest, lijkt me een leuke speeltuin! Wij waren gisteren in Giethoorn met familiedag.

  4. […] hadden mazzel met het weer en zaten heerlijk in het zonnetje. In tegenstelling tot speeltuin De Morskieft in Reutum is de entree van deze speeltuin […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.