budget, saaie zondag, goedkoop dagje uit

Budget uitjes op zondag

Geen zin in een saaie zondag, maar geen idee wat te doen? Deze uitjes zijn ideaal om samen met je gezin te doen en zijn ook nog eens budget proof!

Budget uitjes

Op zondag gaan we altijd iets doen met ons gezin. Nick is vrij en dan gaan we er graag op uit. Het is niet altijd even makkelijk om te bedenken waar we naartoe willen gaan en het moet ook niet al te duur zijn.

Deze leuke budget uitjes zijn perfect voor een saaie zondag.

Kabouterpad

Wat super leuk is om te doen, is een Kabouterpad. Wij gingen onlangs naar het Sallandse Heuvelrug. Helemaal in stijl met een knapzak opzoek naar kabouters.

kabouterpad, mamablog, batboy

Kinderboerderij

Eendjes voeren, bokjes aaien en in de knuffelweide. Naar de kinderboerderij is een super leuk budget uitje.

kinderboerderij, mamablog, batboy

Speeltuin

Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de speeltuin. Wij gingen onlangs naar De Molenberg in Reutum en de jongens vonden het erg gezellig.

We hadden mazzel met het weer en zaten heerlijk in het zonnetje. In tegenstelling tot speeltuin De Morskieft in Reutum is de entree van deze speeltuin gratis.

Zwembad

Lekker op zondag een dagje naar het zwembad. Kinderen en water is een perfecte combinatie en van zwemmen worden ze ook lekker moe 😉 .

Bos

Geen kabouterpad in de buurt? Ga lekker wandelen in het bos. Natuurpark Berg & Bos is een echte aanrader. Neem een picknickmand mee en ga lekker in het park picknicken.

*Tip gebruik een anti-teek spray.

mamablog, batboy, natuurpark, berg en bos

Locomotief

Een ritje in een echte stoomlocomotief. Een super leuke ervaring en de locomotief heeft veel indruk gemaakt bij de jongens.

stoomlocomotief

Vlindertuin

Emsflower in Emsbüren is ook echt een aanrader. Naast een overdekte speeltuin en vlindertuin is er ook nog een tropische tuin waar je dieren, bloemen en planten kan bezichtigen.

De vlindertuin is niet heel groot, maar zeker de moeite waard. De omgeving is prachtig en er zijn wel meer dan 1000 kleurrijke vlinders te vinden.

de vlindertuin, batboy, mamablog, emsflower

Museum

Misschien denk je bij het woord museum wel aan saai? Het artillerie mueum in Apeldoorn is dat helemaal niet. Kinderen worden geschminkt en mogen zich verkleden als een echte soldaat.

mamablog, batboy, museum, nederlands artillerie museum

Kasteel

Het kasteel in Bad Bentheim is ook een echte aanrader en is het hele jaar geopend. Hoe gaaf is het om ook echt in het kasteel te lopen? Trek een prinsessen of ridder outfit aan en je dag kan niet meer stuk!

kasteel bentheim

Blotevoetenpad

Wat dacht je ervan om met je blote voeten door modderpoeltjes en het bos te struinen en je één te voelen met de natuur? Een geweldige ervaring voor jou en je kind(eren) om samen het blotevoetenpad te bewandelen. In Nederland en Duitsland zijn er genoeg mooie blotevoetenpaden in jouw buurt voor een geweldig dagje uit!

Is het warm en ben je opzoek naar verkoelende uitjes? Dan zijn deze uitjes perfect bij warm weer.

 

 

Wat doe jij meestal op zondag en wat is jouw favoriete budget uitje?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Lisanne Bons schreef:

    Ik vind de Dierense speeltuin in Dieren echt heel leuk. Voor 3.50 euro entree ook wel budget, toch?
    En de ezelboerderij is hier ook favoriet (een euro entree).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.