sans online

Shoppen bij Sans Online

Ben je opzoek naar nieuwe kleding voor jezelf, maar heb je geen tijd om te shoppen in de stad? Bij Sans-online shop je heel gemakkelijk online voor onder andere leuke gilets, stoere boyfriend jeans, jumpsuits, jassen, jurken, positiekleding en nog veel meer.

Online shoppen

Eigenlijk bestel ik nooit iets online. Ik wil graag meteen zien hoe het staat en of het wel goed zit en wanneer je iets online besteld heb je kans dat het te klein uitvalt of dat het er anders uitziet dan op de foto.

Maar ik heb echt geen tijd om de stad in te gaan en rustig te gaan shoppen. Ik heb weleens een poging gedaan met 3 kinderen, maar dat was echt een drama! Ze beginnen te jengelen, hebben honger of willen speelgoed en dan kan je echt niet rustig voor jezelf gaan shoppen en dan ook nog verschillende setjes gaan passen. Ik ben echt wel toe aan nieuwe kleding en ik bestelde wat bij Sans Online.

Sans Online

Bij Sans Online kan je terecht voor dames- en herenkleding van verschillende merken. De damesmerken zijn onder andere: Vero Moda, Only, 10 Days, Esprit, EDC, Garcia, Mac, Object, Pieces en Sandwich.

Ik bestelde mijn kleding en bij het bezorgen kan je kiezen tussen 3 opties:

  1. Thuisbezorgd door DHL
  2. Afhalen DHL Parcelshop
  3. Zelfde dag thuisbezorgt door Parcel.nl

Ik wilde het graag laten thuis bezorgen. De kosten daarvan zijn € 1,50 en dan heb je het de volgende dag in huis. Bij een bestelling van € 150,- of meer betaal je geen verzendkosten. Maar je kan er ook voor kiezen om het dezelfde dag nog te laten bezorgen en daarvan zijn de kosten € 1,95 erg handig als je een feestje hebt! Ik wilde het graag dezelfde dag laten bezorgen en ’s avond rond 21.00 uur kwam mijn pakketje aan.

Wat heb ik geshopt?

  • Trui met sterren van Only         € 19,95
  • Zwart vest van Only                      € 34,99
  • Shirt ”C’est la vie” van Only      € 16,95
  • Groen shirt van Vero Moda        € 14,95
  • Zwarte trui van Only                      € 26,99

sans online, shoppen, kleding, batboy, online shoppen, trui, gillets, jeans, dames mode, mode, winkelen, vero moda

Dit shirt van Only zit echt heerlijk. Het is gemaakt van 100% viscose en deze stof draagt echt super fijn! Ik vind de combinatie blauw met goud erg mooi. Het shirt is lekker lang en ik vind het leuk om het te combineren met spijkerstof.

sans online, shoppen, dames kleding, batboy, online shoppen, kleding, vera moda, only

vero moda, sans online, shoppen, mode, batboy, only, winkelen kleding, vrouwen

Dit is mijn favoriete setje. Deze trui met 3 kwart mouw van Only is gemaakt van 95% polyester en 5% elasthan. Hij voelt super zacht aan en zit lekker los. Ik heb hem gecombineerd met het zwarte vest van Only die bestaat uit 80% polyester en 20% viscose. Het vest heeft geen zakken, want ik ben geneigd om dan heel snel mijn handen erin te stoppen en dan ben ik bang dat het vest gaat uitstaan. Het vest is lekker lang en valt ruim over je heupen.

sans online, shoppen, batboy, online shoppen, truien, vero moda, only, dames, kleding

Het groene shirt draagt ook erg fijn (100% viscose) en loopt van onder rond. De achterkant is heel iets langer.

sans online, batboy, dameskleding, dames, kleding, internet, shoppen, groen, vero moda

 

De zwarte trui (80% viscose, 20% katoen) draagt ook heel fijn, maar ik vind hem iets aan de korte kant en aan de zijkant zitten twee splitten, waar ik niet zo van houd. Dit stond niet bij de beschrijving, anders had ik hem niet besteld. De achterkant van de trui is iets langer. Maar omdat ik de trui verder wel erg fijn vind zitten en ik weinig zwart heb, heb ik de trui wel gehouden.

only, sans online, batboy, shoppen, online shoppen, dames, kleding, dameskleding

Tevreden met mijn aankopen

Ik ben erg tevreden met mijn aankopen en ik vind het ideaal dat je het ook nog dezelfde dag kan laten thuis bezorgen. Ik was altijd een beetje huiverig om kleding online te shoppen, maar het is me heel erg meegevallen. De maten vallen niet te klein of te groot uit, want dat vind ik altijd het lastigste van online bestellen, dat je niet weet hoe het uitvalt. Ik ben blij en mijn garderobekast is weer een beetje aangevuld. Ik heb ook nog iets leuks nodig voor de feestdagen dus ga ik zeker weer een kijkje nemen bij Sans Online.

Lees ook: 

Bestel jij weleens kleding online? Waarom wel of waarom niet?

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
  1. Volgmama schreef:

    Ik bestel voor de kids wel eens online maar voor mezelf vrij weinig. Vind de shirt met de tekst erg leuk!

  2. Yvonne schreef:

    Ik heb toevallig gisteren een aantal laarzen online besteld. Ik kom er gewoon momenteel niet aan toe en als ik wel even een schoenenwinkel induik… is het niet wat ik zoek.

    Ik ben benieuwd of ze ook echt zijn wat ik zoek of zo weer retour kunnen.

  3. Ik bestel heel veel online! Vooral omdat het inderdaad met kids niet handig is om voor jezelf te winkelen, of omdat het in de winkel is uitverkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.