batboy, mamablog sans online, vila blouse

Vila blouse met drukke print

Bij Sans Online mocht ik weer iets shoppen. Ik besloot om eens iets te bestellen wat ik eigenlijk nooit zou kopen. Benieuwd of het staat en of ik er blij mee ben? Ik laat je mijn Vila blouse zien!

Sans online

Bij Sans online shop je eenvoudig je kleding van verschillende merken. Niet alleen dameskleding, maar ook voor herenkleding kun je hier terecht. Heel handig, want mannen houden toch al niet zo van shoppen en dan is het erg handig om bijvoorbeeld een jeans online te bestellen.

Doe eens gek

Toch besloot ik weer lekker egoïstisch te zijn en shopte voor mijzelf. Het is niet de eerste keer dat ik iets bij Sans online bestel. Voor mijn laatste outfit had ik ook even twijfels of ik iets voor Nick zou bestellen, maar omdat mijn kledingkast best aangevuld kan worden heb ik wéér iets voor mijzelf besteld.

Ik besloot om eens iets te bestellen wat ik anders nooit zou kopen of aan zou trekken. Waarom? Omdat ik eens iets anders wil dan de saaie standaard shirtjes die ik in mijn kast heb hangen en misschien staat het wel ontzettend leuk als ik het aan heb?

Wat heb ik besteld?

Ik bestelde een cognac kleurige lederen riem van Pieces, want van riemen kun je nooit teveel hebben. De riem was ook nog eens in de sale!

vila blouse, mamablog, batboy
Lederen riem Pieces € 10,-

Normaal zou ik niet voor een drukke print gaan, maar toch viel mijn oog op een blouse van Vila.

mamablog, batboy, vila blouse
Vila blouse € 29,99

Vila blouse

De blouse is gemaakt van 100% polyester en heeft een ronde hals. Aan de achterkant zit een klein knoopje.

Zoals je ziet heeft de blouse een drukke print met bloemen en luipaarden. Iets waar ik normaal niet voor zou kiezen, maar soms moet je het gewoon eerst aanzien. De blouse zit erg fijn en ik vond het meteen heel erg leuk staan. Het is eens een keer iets anders dan wat ik normaal draag.

vila blouse, mamablog, batboy

Heb jij weleens iets besteld wat je eigenlijk niks vond, maar toen je het eenmaal aanhad dat het toch wel erg leuk stond? En wat vind jij van mijn blouse?

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat opgestuurde producten. 

 

 

 

19 gedachten over “Vila blouse met drukke print”

  1. Deze blouse zou ik ook zeker niet meteen kiezen, maar als k zie hoe leuk het je staat denk ik ‘ waarom eigenlijk niet’. Soms moetje kleding echt aan zien om het resultaat te kunnen zien. Staat je erg leuk!

  2. Staat je echt heel goed! Heb ook weleens iets aangedaan dat ik normaal nooit zou kopen en dat bleek ook een schot in de roos. Grappig hoe je jezelf dan toch weer kan verrassen!

  3. Het staat je ontzettend goed! Ik vind het ook vaak lastig om eens wat anders te proberen, maar shoppen (off- of online) met vriendinnen helpt dan zeker om eens een andere kijk op dingen te krijgen

  4. Aaaah geweldig die luipaarden!!! Die vielen mij eerst niet eens op. Ik ben dol op luipaarden en dito printjes. Dus heb ik inmiddels twee jurken, een broek en een zomerjas (trenchcoat) met leopard-print 😉 Ik vind het geweldig en het staat je trouwens erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *