waterkan, mamablog, batboy

Waterkan met kraantje

Zelf je eigen drinken schenken zo vaak als je maar wilt ( en het is gewoon water ). Een echte summer musthave; deze waterkan met kraantje van Action.

Waterkan met kraantje

Laatst hadden wij een kinderfeestje en in de keuken stond een waterkan met een kraantje .Toen Deon dat eenmaal door had,  had hij  ‘opeens’ zoveel dorst! Hij vond het erg leuk om zijn eigen drinken in te schenken.

Ik besloot om zelf ook zo’n waterkan te kopen bij Action. Er zijn 2 verschillende varianten ; Een plastic en een glazen kan. Ik was even in dubio, maar heb toch gekozen voor de glazen kan.

waterkan, mamablog, batboy

Heerlijk zelf inschenken

Om de haverklap dorst

Met dit warme weer hebben kinderen om de haverklap dorst! En dus is zo’n kan met kraantje echt ideaal, want wat is nou leuker dan zelf je eigen drinken schenken?

Eerst heb ik het gevuld met water en later pas met ranja.

Drinken, inschenken, batboy, limonade, dorst, kraantje, action, summer musthave, water kan met kraantje, om de haverklap dorst

Je eigen drinken inschenken

Summer musthave

Water vind Deon echt niks, maar met deze waterkan vind hij het opeens echt heerlijk!

Echt een ‘Summer Must Have’ vind ik . Vul de kan met water of ranja en een paar ijsblokjes en je kinderen kunnen zelf hun bekertje vullen.

Gelukkig werd het later op de dag iets warmer en hebben we de kan gevuld met ranja.

heerlijk, ranja, kan, action, drinken, schenken, buiten, kinderen, batboy

Heerlijk!

Veel drinken

Veel drinken is belangrijk als je in de zon zit ( te spelen ). Door de hitte raak je namelijk veel vocht kwijt en met drinken binnen handbereik pak je eerder iets te drinken. Dus een waterkan met kraantje is ideaal om op tafel te zetten voor je kind(eren).

Wat drinken jouw kinderen bij warm weer?

Lees ook:

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 7 Comments
 1. Nathalie schreef:

  Hier ook veel ranja. Wij hebben ook zo’n kan.

 2. Shannon Sheila schreef:

  Goed idee voor als je slechte drinkers hebt! Het is dat er hier thuis al voornamelijk water wordt gedronken, anders had ik dit zeker uitgeprobeerd 😉

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Als het aan mij ligt water. Als het aan hen ligt cola of zo…

 4. Vooral water en aangelegd diksap 😊

 5. Marlie schreef:

  Leuke kan! Ik heb de plastic variant, waarbij het eeuwen duurt voor het bekertje vol is. Doet het kraantje van de glazen kan het beter?

 6. Leonie van Mil schreef:

  Wat ontzettend leuk! En ook een goed idee. Ik ga hem onthouden voor als mijn kleine een slechte drinker gaat worden. Ideaal natuurlijk om het ze zelf in te laten schenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.