tiptoi, starter set, geluiden prentenboek

Tiptoi voor kinderen vanaf 3 jaar

Nu is het de beurt aan de kleintjes vanaf 3 jaar, want Ravensburger heeft speciaal voor deze leeftijdsgroep twee nieuwe tiptoi producten. Sten heeft de tiptoi Starter Set ‘Mijn geluiden prentenboek’ getest en dit is een erg leerzaam én leuk prentenboek voor jonge kinderen.

Tiptoi

Wij waren al erg enthousiast over de tiptoi starter set ‘Mijn grote wereldatlas‘ voor kinderen vanaf 5 jaar. Nu heeft Ravensburger speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar twee nieuwe tiptoi producten:

Al mijn dieren

Wat eten konijnen? En waar woont de vos? Samen met tiptoi ‘Al mijn dieren’ leren kinderen de getallen van één tot en met 10 en wordt de dierenkennis getest. Bij ‘Al mijn dieren’ is in tegenstelling tot een Starter Set geen stift bijgevoegd.

Starter Set

Wij ontvingen de Starter Set ‘Mijn geluiden prentenboek’ en Sten was dol enthousiast! Eigenlijk was hij een beetje jaloers op Deon, maar deze was nog iets te moeilijk voor hem. Nu heeft hij een eigen prentenboek en hij vind het super leuk.

Tip: Tiptoi Nijntje prenten- en geluidenboek

De Starter Set bevat:

  • Een stift (geen batterijen bijgeleverd)
  • Prentenboek
  • USB-snoer

Het prentenboek

Het prentenboek gaat over de familie Hofman en staat vol met verhaaltjes, liedjes en zoekopdrachten.

starter set, mamablog, batboy

Er is heel veel te ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen in de keuken, de speelkamer of in de tuin.

De stift is makkelijk vast te houden en als je niet meer speelt schakelt de stift zich na 10 minuten automatisch uit. Erg handig, want dat uitschakelen vergeet Sten meestal.

starter set, batboy, mamablog

Het onderwerp van dit boek is erg leuk, want dit is natuurlijk heel herkenbaar en staat vol met vrolijk gekleurde prenten. Op deze manier leert je kindje spelenderwijs meer woorden. Het word makkelijk vertelt en is dus goed te begrijpen.

batboy, mamablog, starter set

Sten kan er geen genoeg van krijgen en omdat er zoveel te ontdekken is heb je ook heel lang speelplezier. Ik vind deze Starter Set echt een aanrader voor jonge kinderen. Het is eenvoudig te bedienen en de kwaliteit van het boek is ook erg goed. Het motiveert tot spelen en leren.

Heb je al een tiptoi stift? Dit prentenboek is ook los verkrijgbaar. Erg leuk om te geven als verjaardagscadeau!

Lees ook:

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.