tiptoi, nijntje, tiptoi nijntje

Wat is er zo leuk aan tiptoi?

Onlangs heeft Ravensburger een tiptoi Nijntje geluiden- en prentenboek uitgebracht voor kinderen van 3 tot 4 jaar. Tiptoi is erg populair bij kinderen, maar wat is er nu zo leuk aan? 

Wat vinden kinderen nu zo leuk aan tiptoi?

Tiptoi is voor kinderen vanaf 3 tot 10 jaar. Op elk niveau en interesse biedt tiptoi een passend boek, spel of speelfiguur met tal van ontdekkingsmogelijkheden. De speciale stift zorgt ervoor dat alle vragen worden beantwoord en brengt je boek of speelfiguur tot leven! Je kan met de speciale stift op elk plaatje drukken en je krijgt overal antwoord op. Welk kind vind een pratend boek nu niet leuk?

Spelenderwijs leren is het leukste wat er is en daar helpt tiptoi graag een handje bij. Zo is voor kinderen Mijn grote wereldatlas erg interessant en leerzaam, maar er zijn nog tal van andere uitdagende en leerzame boeken zoals bijvoorbeeld over het lichaam, eerste letters of leer een andere taal. De stift is gemakkelijk in de hand te houden ook voor kleine handjes en schakelt zich na 1 minuut automatisch uit. Wat ideaal is, want kinderen vergeten nogal vaak iets uit te zetten. Zo heb je er langer plezier van en lopen de batterijen niet uit.

Tiptoi Nijntje geluiden- en prentenboek

Dit jaar heeft Nijntje haar 65ste verjaardag bereikt en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom heeft Ravensburger een tiptoi Nijntje starterset uitgebracht. Dit geluiden- en prentenboek staat helemaal in het teken van Nijntje en haar vriendjes. Hoe leuk is dat!

Het boek zit vol met verhaaltjes, spelletjes, geluiden en liedjes en je kan nu vast wel raden welk liedje de hele dag in mijn hoofd zit 😉 . Je beleeft met Nijntje en haar vriendjes avonturen bij haar thuis, op het strand, in de speeltuin, op safari en in de sneeuw.

nijntje, tiptoi

Brent is 4 jaar en red zich prima met het boek en de tiptoi stift. Naast het welbekende liedje vind hij de zoekopdrachten het leukste om te doen.

Nijntje, tiptoi nijntje

Tiptoi Nijntje is een aanrader net zoals de andere producten van tiptoi. Het is leuk, leerzaam en kinderen zijn er best een tijdje zoet mee. Nijntje spreekt kinderen erg aan en dat maakt dit prenten- en geluidenboek extra leuk. Het is ook ideaal om mee te nemen tijdens een lange autorit wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 7 Comments
 1. Marsha schreef:

  Wat leuk zeg! Mijn zoontje van bijna twee heeft ook zo’n soort boekje. Maar ik denk dat hij er nog net iets te jong voor is.

 2. rachel schreef:

  ik ben helemaal uit die boekjes op soms dingen van mijn neefjes en nichtjes maar deze vind ik weer een leuke

 3. Nicole Orriëns schreef:

  Het lijkt me erg leuk, en echt iets wat kinderen waarderen ook. En dat het dan nog leerzaam is ook, is mooi meegenomen.

 4. Cynthia schreef:

  mijn dochter is ook helemaal gek van tiptoi! Leuk hè?

 5. Manon schreef:

  Dit had ik als kind ook zo leuk gevonden denk ik.

 6. Tania schreef:

  Hoe leuk! Denk dat mijn zoontje dit leuk zou vinden. Ga ik onthouden voor de aankomende feesten.

 7. Tuinweetjes schreef:

  Wat een leuk interactief boekje dat zal mijn zoon vroeger ook leuk gevonden hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.