batboy, mamablog, bugatti

Levensgrote Bugatti Chiron

Ben jij een echte LEGO fan? Ga dan in de herfstvakantie naar het grootste LEGO evenement ter wereld  dat plaatst vindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier zijn onder meer de langste LEGO-treinbaan ter wereld (4 km lang) en er is een levensgrote én bestuurbare LEGO Bugatti Chiron. Eén groot LEGO paradijs dus!

Dagje uit in de herfstvakantie

Kinderen van alle leeftijden kunnen zich vermaken tijdens de ‘for kids only’ activiteiten. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld een auditie doen voor een stemrol in The LEGO Movie (verschijnt februari 2019), karten op een Go Kart Racing circuit, bijkomen in de LEGO bioscoop of de interactieve klimmuur beklimmen en er zijn meer dan 5,8 miljoen LEGO stenen om mee te spelen!

Er is niet alleen veel te zien in dit LEGO paradijs van 35.000m², maar ook veel te leren. Zo kunnen kinderen met behulp van LEGO Boost hun eerste stappen zetten in computer-coderen en hun eigen LEGO robot tot leven wekken of meedoen aan bouwwedstrijden.

batboy, mamablog, bugatti

Bugatti Chiron

Welke auto liefhebber kent de Bugatti Chiron niet? Liefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens LEGO World, want daar staat de allereerste grootschalige en beweegbare replica die is ontwikkeld met behulp van meer dan een miljoen LEGO Technic elementen.

Voor de bouw zijn 339 soorten LEGO Technic elementen gebruikt en meer dan 13.000 werkuren ingezet! Deze primeur mag je als LEGO en autoliefhebber dus zeker niet missen.

Wil je ook de trotse eigenaar worden van deze iconische, krachtigste en snelste sportwagen?  Dat kan, want de Bugatti Chiron (schaal 1:8) is nu bij Intertoys en online te koop .

bugatti, mamablog, batboy

De Lego Technic-set is verpakt in een luxueuze doos inclusief een verzamelbrochure met uitgebreide bouwinstructies. De Bugatti Chiron LEGO bestaat uit 3.559 onderdelen en is bedoeld voor 16 jaar en ouder.

bugatti, batboy, mamablog

bugatti, mamablog, batboy

Ben jij niet zo LEGO technisch? Bekijk hem dan bij LEGO World en kijk je ogen uit!

Algemene informatie

Tickets voor LEGO World zijn via de website te bestellen.

  • LEGO World is van 18 t/m 24 oktober te bezoeken van 10:00 uur tot 17:00 uur in de jaarbeurs in Utrecht.
  • Een dagticket kost €19,50 per persoon.
  • Ticket aan de kassa kost € 25,00
  • Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis

NB. Het is raadzaam om je tickets vooraf te kopen, omdat er een maximaal aantal bezoekers is.

Winnen

Voor een nog grotere belevenis geeft LEGO 2×4 tickets weg! Vanaf dinsdag 16 t/m donderdag 18 oktober 2018 rijd er een speciale LEGO Technic Bugatti truck door het land.

Lees ook: Het grootste kinderevenement van Noord Nederland.

Tijdens deze tour worden er wedstrijdformulieren met kennis- en schiftingsvragen uitgedeeld, om kans te maken op de tickets. De truck kan op meerdere plekken worden gespot:

  • Zondag 14 oktober van 12:00 uur tot 17:00 uur bij Intertoys in Venray.
  • Dinsdag 16 oktober van 12:00 uur tot 18:00 uur bij Intertoys XL in Breda.
  • Woensdag 17 oktober van 12:00 uur tot 17:30 uur bij Intertoys Dordrecht.
  • Donderdag 18 oktober van 10:00 uur tot 17:00 uur bij LEGO World Utrecht.

Lees ook:

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.