surprise in a jar

Surprise in a Jar

Een super schattige winactie; Num Noms Surprise in a Jar. Ze zijn zo schattig en knuffelig dat je ze allemaal wel wilt verzamelen! Houd je van schattig en knuffelig? Doe dan mee met de winactie.

Num noms

Wie kent ze niet de schattige Num Noms? Ook in dit huis vol stoere mannen vinden ze de Num Noms zo schattig, dat het niet eens meer uitmaakt dat het roze is! De lichtgevende Num Noms waren hier een succes en Deon vond ze erg cool.

Num Noms zijn een mix van schattigheid en een snufje verrassing. Ze bestaan uit 2 delen. Nums zijn geurige en flexibele figuurtjes met een heel eigen persoonlijkheid en vormen de buitenkant van de Num Noms. Een Nom is een lief figuurtje met geparfumeerde nagellak of geurige glitter lipgloss met smaak of een lichtgevende Nom.

Num Noms Surprise in a Jar

Num Noms Surprise in a Jar zijn een stuk groter dan de normale Num Noms, maar nog steeds erg schattig. De Num Noms in a Jar zijn geparfumeerd en ruiken heerlijk! De weckpot waar de pluche knuffel in zit kan ook gebruikt worden als spaarvarken of pot om je Num Noms-verzameling in te bewaren.

num noms, num noms surprise in a jar

Knuffelige winactie

Maak kans op een schattige Num Nom Surprise in a Jar ‘Raspberry Creme’. Meedoen is simpel:

  • Reageer hieronder of op de Facebookpagina van Batboy en vertel voor wie jij deze schattige Num Nom wilt winnen.

mamablog, batboy, num noms jar, num noms surprise in a jar

De winactie loopt van 13.10.2017 t/m 19.10.2017. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

 

20 gedachten over “Surprise in a Jar”

  1. Dat is echt iets voor mijn dochter Eliza. Beanie Boo’s, Lola ballen, Hatchimals, Num nom. Ze is er dol op. Super cute en cuty zijn kreten die ik dan hoor.

  2. Enorm cute! Mijn meestal schattige nichtje kan ik hier vast en zeker blij mee maken, en ik k blijf natuurlijk wel graag haar lievelingstante 😉

  3. Wij kennen ze helemaal nog niet, Num Noms. Lijkt me leuk om te winnen, dan kunnen we kennismaken! Ik zou eerst kijken wat mijn zoontje er van vindt en anders geven we hem aan ons nichtje.

  4. Wauw wat leuk ik doe graag mee voor mijn dochtertje jill ze is bijna jarig ze word 4 jaar dit zou ze geweldig vinden

    Liefs

    Volg je op alle page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *