potlood surprise

Zo maak je een MEGA potlood surprise

Een potlood van 150 cm, hoe cool is dat? Dit is geen gewoon potlood, maar een potlood surprise vol cadeautjes! Moet jij nog een Sinterklaas surprise maken? Lees dan snel verder en maak ook zo’n mega surprise!

Potlood surprise maken

Moet je een Sinterklaas surprise maken voor iemand die van tekenen houd? Maak dan een mega potlood surprise! Ik zag er wel een beetje tegenop om met de Sinterklaas surprises voor school aan de slag te gaan, maar het resultaat is super geworden!

Benodigdheden

  • Kartonnen koker
  • Inpakpapier of verf
  • Papieren bekertje
  • Aluminiumfolie
  • Lege fles
  • Karton
  • Zwarte stift

Zo maak je een mega potlood

Hoe groter de kartonnen koker, hoe leuker. De koker die wij hebben gebruikt is maar liefst 150cm lang en van mooi dik, stevig karton. Wij kozen ervoor om een geel potlood te maken, omdat dit favoriete kleur is van degene voor wie de surprise is. Je kunt ervoor kiezen om de koker te verven, maar je kan het ook inpakken met inpakpapier of, wat wij hebben gedaan, inpakken met een papieren tafelkleed. Bij Action kocht ik een grote rol papieren tafelkleed en dit is ideaal om de koker mee in te pakken.

potlood surprise

Aan de achterkant een papieren bekertje, dit is de gum. Werk het af met aluminiumfolie.

potlood, surprise

Om de punt van het potlood te maken heb je een lege fles nodig die je doormidden knipt. Knip uit karton een halve cirkel en rol deze tot een punt. Het ziet er nu een beetje uit als een feestmuts. Deze plak je met dubbelzijdig tape vast aan de fles.

Maak op dezelfde manier een kleinere punt en kleur hem in met zwarte stift. Deze schuif je in het uiteinde van de grote punt en is dus de stift van het potlood. Maak het af door een schulprand te knippen uit hetzelfde papier waarmee je het potlood hebt bekleed.

potlood surprise

Het resultaat

Deze mega potlood surprise lijkt net een echt! We hebben hem gevuld met proppen papier en de cadeautjes natuurlijk.

potlood surprise

Wat voor een surprise maak jij?

 

 

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.