different, kleding ontwerpen, kinderkleding, jongenskleding, meisjeskleding, jongens, meisjes

Zelf je kleding ontwerpen

Ben jij opzoek naar een uniek jurkje of shirt? Misschien schuilt er in jouw zoon of dochter wel een ontwerp(st)er? Bij Different kan je kindje zijn eigen kleding ontwerpen en het wordt speciaal voor jou gemaakt.

Je eigen kleding ontwerpen

Hoe gaaf is het als jouw dochter de show steelt met haar eigen ontworpen jurk of je zoon met zijn eigen ontworpen shirt? Misschien heb jij ook wel een idee in je hoofd, maar ben je niet handig achter de naaimachine en kom je niet verder dan een schets? Je hoeft niet meer te zoeken naar een speciaal en uniek kledingstuk, want die kan je kindje (of jij) nu makkelijk zelf ontwerpen.

Different

Different is een project van Zazi Brands en is het eerste Fashion on Demand merk voor kinderen. Fashion on Demand betekend dat het pas wordt gemaakt als er vraag naar is.

batboy, different, kleding, kleding ontwerpen, jurk, shirt, kinderen, kinderkleding, zazi, uniek

Eenvoudige stappen

Met een paar eenvoudige stappen ontwerp je zo je eigen unieke kledingstuk:

 • Kies een model uit en selecteer de maat.
 • Download en print je tekening.
 • Laat je creatieve geest zijn gang gaan. Gebruik viltstiften en/of verf. Je kan zelfs een foto op je kledingstuk laten zetten. Maak het zoals jij het wilt.
 • Maak een scan of foto van het resultaat.
 • Betaal je artikel in de shop en upload je bestanden.
 • Nu moet je geduld hebben, want jouw ontwerp wordt gemaakt in India en daar in elkaar gezet. Met 3 weken krijg je jouw kledingstuk thuis gestuurd.

Voor meer uitleg klik hier voor de uitgebreide handleiding.

different, zazi brands, zazi, kinderen, batboy, kinderkleding, mode, fashion,kleding ontwerpen,ontwerp, handleiding, jurk, stappenplan, jongenskleding, meisjeskleding

Kosten

De prijs vind ik meevallen voor zo’n uniek kledingstuk, want je hebt al een shirt vanaf € 34,95 en een jurkje vanaf € 49,95.

Ook erg leuk om te geven én te krijgen zijn de cadeaukaarten van Different.

different, batboy, zazi, zazi brands, fashion, kleding, kleding ontwerpen, kosten, kledingstuk, jongenskleding, meisjeskleding, giftcard, kado, cadeaukaart, kadokaart, cadeau

Tips

Heb je nog niet eerder ontworpen en zou je niet weten hoe je moet beginnen? Klik dan hier om naar de tips & tricks van Different te gaan.

kleding, ontwerpen, zazi, kinderkleding, jurkjes, jurk, tips, batboy, different, kleding ontwerpen, jongens, meisjes, tips

Mijn handen jeuken

Ik vind dit een super gaaf concept en mijn handen jeuken om voor mijn jongens een uniek shirt te ontwerpen. Ik vind het trouwens ook wel erg leuk als Deon zijn eigen shirt gaat ontwerpen. Die kindertekeningen vind ik altijd zo ontzettend leuk!

Bekijk hier ons eigen ontwerp.

Wat vind jij van zo’n uniek kledingstuk?

Lees ook:

*De foto’s zijn verkregen via pers

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 6 Comments
 1. Mirjam schreef:

  Wat gaaf! Ik wacht nog even met het gebruiken van Fiene’s tekeningen haha, anders krijgt ze een jurk met krassen 😉

 2. Superleuk! Heel origineel!

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Dit is werkelijk leuk zeg! Wat een bijzonder idee!

 4. Wat super leuk, ik hou er ook wel van iets unieks te hebben. En niet dat nog 3 andere kids het ook aan hebben. En de jurkjes zijn erg leuk zeg!

 5. Echt een heel leuk idee! En wat kun je er veel voor gebruiken zeg maar. Zo heb je echt een uniek kledingstuk!

 6. Charel schreef:

  Wat gaaf! Leuk bedacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.