tweedehands kinderkleding, mamablog, batboy

Tweedehands kinderkleding kopen

De jongens hebben allemaal zo’n groeispurt gekregen dat ik wéér moet gaan shoppen (heel vervelend 😉 ). Kinderkleding is niet goedkoop en als iedereen iets nodig heeft ben je helemaal veel geld kwijt. Ik shopte dit outfit op de rommelmarkt voor maar € 4,50 en dat is nou eens leuk shoppen! Koop jij weleens tweedehands kinderkleding of liever niet?

Kleding voor jongens

Eigenlijk hebben ze alle 3 nieuwe kleding, schoenen én een winterjas nodig en dat is best een uitgave. Op zich kan Sten nog wel even wachten, want bijna al Deon zijn kleding kan ik zo doorschuiven. De meeste kleding van Deon is alweer te klein en hij mag nu wel maatje 122 hebben.

Brent is ook opeens zo groot geworden en hij heeft dringend wat nodig. Afgelopen week liep ik samen met mijn moeder en Deon op een rommelmarkt en daar scoorde ik een leuk outfit.

batboy, mamablog, tweedehands kleding,

Rommelmarkt

Deon is (net als ik) dol op rommelmarkten en hij gaat dan ook graag mee. Vorig jaar vond ik hem nog te jong om op zo’n grote rommelmarkt te lopen (bijna 3 uren), maar nu mag hij mee als hij dat wil.

Daar zegt hij geen nee tegen en gaat graag mee. Hij is opzoek naar gemene engerds, Star Wars, LEGO of ‘wapens’. Ik heb niet echt een doel, maar vind het gewoon super leuk om rond te snuffelen. Spelletjes kopen we sowieso niet meer, maar er zijn genoeg andere leuke dingen.

Tweedehands kinderkleding

De rommelmarkt viel helaas een beetje tegen, want bijna al het speelgoed was roze. Gelukkig hebben we uiteindelijk wel wat bij elkaar kunnen sprokkelen.

Lees ook: 

Op een kraampje zag ik een leuke broek voor Brent van Blue Rebel. Ze vroeg er €3,- voor en dus nam ik hem mee. Een kraampje verder zag ik een leuke longsleeve met Mickey Mouse van H&M voor maar €1,50.

Het outfit heeft me maar €4,50 gekost en staat hem super leuk!

tweedehands kinderkleding, mamablog, batboy

Stoer op zijn kamer

Voor Deon scoorde ik iets stoers voor op zijn slaapkamer namelijk een (nep) schedel van een bizon. Hij vind het helemaal te gek en de klok van Toy Story moest eraf. ”Dat is toch niks mama, want het is wel een beetje voor kleine kinderen”. ”Mag Sten de klok dan hebben?”. Ik had gedacht dat hij nee zou zeggen, maar hij zei: ”Ja, ik hoef dat toch niet meer op mijn kamer.

tweedehands kinderkleding, mamablog, batboy

Koop jij weleens tweedehands kinderkleding of koop je liever alles nieuw?

 

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 6 Comments
 1. Nathalie schreef:

  Wat is hij lief voor zijn broertje met de klok. Outfit is erg leuk!

 2. Gerdi schreef:

  Wat een leuk setje! en dat voor die prijs..

 3. Roelina Jut schreef:

  Wauw, die schedel is super stoer! Ik koop sinds kort veel kleding via MP. Wel nog vaak nieuw maar ook wel tweedehands. Scheelt zo gigantisch veel. Vooral de duurdere merken shop ik niet meer nieuw in de winkel. Zonde!

 4. Nicole schreef:

  Ik kon jaren alles van de oudste doorschuiven naar de jongste. Alleen is de jongste harder aan het groeien dan de oudste en hoewel ze bijna twee jaar schelen zit er nog amper 3 cm tussen. En dat betekent voor beiden bijna alles dezelfde maat. Dus alles dubbel aanschaffen. Koop geregeld tweedehands kleding in lokale verkoopgroepen op FB. Vaak supergoede kleding voor maar een paar euro. Dat scheelt dan toch een behoorlijke slok op de borrel.

  • Batboy schreef:

   Jeetje dan heeft je jongste wel een enorme groeispurt! Dat is wel een beetje balen, want dat doorschuiven vind ik ook wel heel erg handig. Hier kan het gelukkig nog, maar vaak zijn de broeken het niet meer waard om door te schuiven. Scheelt zeker en meestal is het nog zo goed als nieuw. Heb nog nooit iets op een verkoophoek gekocht, maar dat is ook wel een idee. Op MP heb ik ook wel eens iets gekocht, maar het nadeel daarvan vind ik dat je niet kan zien ( als je het laat opsturen) hoe de kwaliteit is. Ik heb het liever toch eerst in de hand.

 5. Dyonne Bakker schreef:

  Ah wat leuk! Ook fijn dat je zo iets goedkoops kan scoren! Heel erg leuk met die Mickey Mouse 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.