zwart wit speelmat

Een stoere zwart wit speelmat van Batman

Voor de speelkamer was ik nog opzoek naar een speelmat. Ik kreeg van veel mensen een tip en daar heb ik gebruik van gemaakt. Ik bestelde deze stoere zwart wit speelmat voor nog geen € 25,- !

Speelkamer

Ik was opzoek naar een speelmat voor in de speelkamer wat ook eens leuk staat. Het liefst natuurlijk wel in de stijl van de kamer (zwart/wit). Ik kreeg van een aantal mensen een tip en toen ik hem zag was ik meteen verkocht!

Zwart wit speelmat Batman

Deze stoere zwart wit speelmat heb ik besteld via AliExpress. Het sprak mij meteen aan vanwege de ‘kleur’ en Batman.

Je kan kiezen tussen een pakket met het masker of de vleermuis. Zoals jullie misschien wel weten ben ik heel erg slecht in kiezen (en 10 stukken is ook niet echt een mat) dus bestelde ik er 2.

Per pakket (10 stuks) betaalde ik € 12,11. In totaal was ik maar € 23,28 kwijt en ik betaalde geen verzendkosten.

puzzel speelkleed, speelkleed, puzzel, zwart wit speelmat, batman, batboy, aliexpress, zwart/wit speelmat

Kwaliteit

Ik ontving de mat binnen 3 weken en was natuurlijk erg benieuwd naar de kwaliteit en of het ook echt zo mooi is al op de foto.

De puzzelstukken zijn goed verpakt overgekomen en we hebben ze direct in elkaar gezet. De maskers en vleermuizen kan je eruit halen en in de maskers zitten gaatjes zodat je ze ook echt als masker kan gebruiken!

De puzzelstukken ( van foam ) zijn iets minder dan een cm dik.  Op de kwaliteit is niks op aan te merken.

De speelmat is met 20 stukken precies groot genoeg voor ons. Hij is ( zoals wij de puzzel hebben gelegd ) ongeveer 120 cm lang en 150 cm breed.

puzzel speelmat, speelkleed, foam, kwaliteit, zwart wit speelmat, aliexpress, zwart/wit speelmat, batboy,zwart/wit, speelkleed, vloerkleed, batman, batboy, kindren, spelen, aliexpress

Handig

Voor baby’s is een speelmat ideaal wanneer ze beginnen met rollen of gewoon lekker liggen en spelen met een babygym.

Ook voor buiten is het erg handig om daar een zwembad op te zetten of als extra bescherming onder bijvoorbeeld de glijbaan.

zwart wit speelmat

Waar gebruik jij een speelmat voor? En wat vind jij van deze?

Lees ook: Monochrome outfit voor je baby

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 6 Comments
 1. Nathalie schreef:

  Wat een mooie! Wij hebben er 1 met cijfers. Die ligt nu bij mijn zoon in de kamer als hinkelblok 🙂

 2. Leonie van Mil schreef:

  Wat leuk! Ik wist niet eens dat je er zoveel variaties in had. Wij hebben ook een speelmat, maar dan gewoon met kleurtjes en cijfers. 😉

 3. Gerdi schreef:

  Wat een toffe speelmat! Lekker stoer..

 4. Charèl schreef:

  Wat stoer! En de kwaliteit valt mij zeker niet tegen! Heel leuk!

 5. Ellen Laureyssens schreef:

  Oooh mai geweldig! Fijn om te weten dat het bestaat! Wij hadden als geboortethema batboy inclusief kaartjes en suikerbonen. Uiteraard wordt onze held ook ondergedompeld in batman dus de speelmat zou erg van pas komen 😄.

  • Batboy schreef:

   Wat een gaaf geboortethema! Dan is deze speelmat ook echt iets voor jullie batboy 😀. Je maakt me wel nieuwsgierig naar de suikerbonen en de kaartjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.