herfst, herfst drankjes, warme chocolademelk

6x De lekkerste herfst drankjes

De herfst komt steeds dichterbij. Tijd om lekker met een dekentje op de bank te zitten en een kop warme chocolademelk te drinken. Hier vind je de lekkerste recepten om je eigen herfst drankjes te maken.

6x De lekkerste herfst drankjes om de herfst mee door te komen

Bij herfst denk ik altijd aan warme chocolademelk met een lekkere toef slagroom en verschillende toppings zoals bijvoorbeeld mini marshmallows, stukjes stroopwafel, speculaas of chocoladesaus. Ben je niet zo van de chocolademelk of wil je eens een keer iets anders? Om inspiratie op te doen vind je hier de lekkerste warme en koude herfst drankjes.

herfst drankjes

Roze chocolademelk

Omdat chocolademelk niet altijd bruin hoeft te zijn heeft Petra van Petraruns deze red velvet chocolademelk gemaakt. Lekker genieten op de bank met een mok roze warme chocolademelk.

herfst drankjes

Witte chocolademelk

Ben je een echte zoetekauw? Dan is warme witte chocolademelk echt iets voor jou! Bij Danielle van Choccheck kun je kiezen uit verschillende varianten zoals met speculaas of gezouten karamel. Deze wil je allemaal proberen!

Vegan chocolademelk

Chocolademelk die vegan, gluten- en lactosevrij is. Deze vegan-chocolademelk bevat 85% pure cacao en is zo makkelijk te maken dat je volgens Luuk van Luukskitchen nooit meer anders wilt.

Koude herfst drankjes

Ok, eerlijk is eerlijk de warme dranken zijn ideaal voor de killere dagen en warme chocolademelk staat bij mij wel op nummer één, maar deze koude drankjes zijn ook erg lekker en is zeker net zo genieten!

Spoetnik

Spoetnik kan je in een roze of bruine variant maken. De kids vinden het heerlijk, want zo snel als het is gemaakt, zo snel is het glas ook weer leeg.

Apple pie milkshake

Een appeltaart milkshake? Ik heb hem nog nooit gehad, maar het klinkt heerlijk. Joost van Eetman twijfelde even om zijn overheerlijke appeltaart punt in de blender te vermalen, maar durfde het toch aan. Lekker met een punt appeltaart of Apfelschnitten erbij en smullen maar. Denk dat je dan de rest van de dag geen eten meer hoeft 😉 .

Mocktail

Een mocktail is een cocktail, maar dan zonder alcohol. Deze appel ginger ale mocktail van Hanneke van Culinea kan heel goed tijdens de feestdagen.

Welke ga jij het eerst maken?

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.