gel, batboy, taft, swarzkopf, kapsel, haar, haren, stevige gel, gel van swarzkopf, gel van taft, mannen gel, mannen, mannen kapsel

Gel voor stoere kapsels bij jongens

Heeft jouw kindje slap haar en blijft er geen gel goed zitten? Wij hebben een gel gevonden die de hele dag goed blijft, namelijk van Taft.

Taft gel

Deon heeft erg slap haar. Wanneer ik hem ’s morgens gel in zijn haar doe en ik haal hem ’s middags weer op van school heeft hij zijn haar net zo plat als toen hij uit bed kwam.

Een tube is niet handig

Wij gebruikten eerst altijd de gel van Swarzkopf Taft nr 4 of nr 5 megasterk (150 ml). Het nadeel vind ik dat het in een tube zit. Er blijft altijd nog zoveel in de tube wat je er niet uit krijgt.

Meestal knip ik de tube wel doormidden zodat ik er alles kan uithalen. Maar bij nr 5 is de tube van heel hard plastic dat doorknippen lastig is.

Bij Sten blijft deze redelijk goed zitten, omdat hij best stug haar heeft, maar ook hij heeft het zo weer plat. Deon heeft slap haar en na een paar uur is er van zijn kapsel niks meer over. Zelfs niet wanneer ik er ook nog extra haarlak in spuit. Dus niet echt mega sterk.

jongens kapsel, haar, swarzkopf, haren, gel, taft gel, jongens gel, slap haar, batboy, welke gel

Taft gel nr 4

Sterke gel

Tijd dus om eens een andere te proberen. Ook deze is weer van Taft; Taft Titan Power Gel nr 6. Hier zit 250 ml in en het zit in een pot. Je kan hier dus alles uithalen, wat voor mij sowieso al een pluspunt is.

Hij ruikt erg lekker en je hebt er maar een heel klein beetje van nodig. Sten zijn kapsel blijft echt de hele dag goed zitten. Ook als hij tussen de middag naar bed gaat en weer uit bed komt zit het nog steeds. Misschien wel een beetje verwilderd, maar met een beetje water erbij zit het zo weer in model.

Ook bij Deon blijft het goed zitten, zelfs wanneer hij zijn pet op heeft en wanneer ik hem van school haal heeft hij zijn haar nog net zo zitten als hoe ik hem bracht. Deze gel is dus uitstekend voor als je slap haar hebt.

Taft, titane, taft titane, gel, taft gel, batboy, swarzkopf, jongens gel, mannen gel, kapsel, haar, haren, power gel, welke gel

Taft Titane

Deze gel was in de aanbieding bij Etos (2 voor € 6,-) en ik was eigenlijk ook wel nieuwsgierig hoe de Taft V12 zou bevallen.

Lees ook: Ons kindje 6 jaar.

taft, swarzkopf, gel, batboy, jongens, mannen, kapsel, kapsels, haren, taft gel, gel van taft, kinderen met gel, gel in je haar

Taft speed Hold V12

De Taft V12 vind ik echt heerlijk ruiken. Het ruikt een beetje naar ‘mannen douchegel’. Een heerlijke aftershave lucht!

taft gel, swarzkopf, gel van swarzkopf, jongens kapsel, gel, haar, haren, batboy, gel voor jongens, mannen gel, taft v12,

Toen mijn mannen aangekleed waren heb ik de gel bij hun aangebracht en zijn we lekker op stap gegaan.

gel, haar, batboy, taft, swarzkopf, kapsel, jongens kapsels, jongens kapsel, gel in haar, taft gel

Deon is klaar voor vertrek

gel, batboy, taft, swarzkopf, kapsel, haar, haren, stevige gel, gel van swarzkopf, gel van taft, mannen gel, mannen, mannen kapsel

En ook Sten is klaar voor vertrek.

De verschillen

Ze hebben er met hun kapsel de hele dag goed bijgelopen! Ik kan niet zeggen dat ik echt verschil merk tussen de Taft Titane en de Taft V12, maar ik weet wel dat deze potten van Taft bij ons in de badkamer blijven staan, want sterk zijn ze wel!

 

Welke gel gebruik jij voor je kind(eren)?

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. volgmama schreef:

    Zo’n goedkope pot gele gel haha. Maar helaas blijft hun kapsel daarmee niet de hele dag goed zitten.

  2. Yvonne schreef:

    Ja mijn boys hebben zeker gel nodig in hun haar! Slappe hap… Ze zijn er inmiddels vandoor met mijn gel. En tegenwoordig spuit ik er nog wat haarlak bij in. Nu blijft het bijna de hele dag zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.