mamablog, batboy, dol op auto's

Gênant moment

Heeft jouw kindje weleens heel hard iets in het openbaar geroepen en dat alle ogen op jou zijn gericht? Dit overkwam mij voor een tijdje geleden en ik schaamde me best, dit was erg gênant. 

Dol op auto’s

Een tijdje geleden waren we op een rommelmarkt en Sten zijn missie was auto’s zoeken. Hij is dol op auto’s en weet ook precies welke hij heeft. Zijn voorkeur gaat uit naar auto’s waarvan de deuren open kunnen en het liefst moeten ze ook nog een trekhaak hebben. Wanneer er geen auto’s te vinden zijn rent hij zo naar de volgende kraam en zoeken zijn ogen auto’s.

Hij is dan zo gefixeerd op auto’s dat hij gewoon nergens anders meer aan kan denken. Op eigen houtje loopt hij verder zonder om te kijken waar papa en mama zijn.

een gênant moment, batboy, mamablog

Opzoek naar mama

Sten rende voor ons uit en Nick had hem al een paar keer geroepen, maar daar gaf hij geen gehoor aan. Gelukkig had Nick hem goed in zijn vizier en ging erachteraan (voordat hij uit het zicht zou zijn). Hij pakte Sten bij zijn hand en zei dat hij bij ons moest blijven.

Ik stond met Deon en Brent bij een kraampje en hoorde in de verte een huilend kindje ”mama, mama” roepen. De mensen om ons heen bleven allemaal stil staan en keken naar het huilende kindje dat al rennend opzoek was naar zijn moeder.

”Wie is je vader dan?”

Sten rende zo hard dat hij zelfs mij voorbij rende en ik kon hem nog net bij zijn arm pakken. ”Hier ben ik Sten, wat is er aan de hand?”. De mensen stonden als het ware als een kring om ons heen en wachtten gespannen af wat Sten zou gaan zeggen. ”Papa heeft mij zeer gedaan” en hij huilde heel hard. Twee mannen zeiden: ”Wie is je vader dan?” en daar kwam de boeman aan.

Een gênant moment

Ik schaamde me best, omdat alle mensen zo naar ons keken. ”Ik ben de vader, zei een stem, zijn er nog meer gegadigden?”. Iedereen moest lachen en toen ze wisten dat er niks aan de hand was liepen de mensen weer vrolijk verder over de rommelmarkt. Al voelde ik nog wel wat ogen op ons gericht. Het was best even een gênant moment.

Zijn auto’s had hij trouwens wel 😉 .

Heb jij weleens zo’n gênant moment meegemaakt?

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 11 Comments
 1. Haha, dit valt nog wel mee maar zeker herkenbaar. Als ze ouder worden dan floepen ze er hele andere woorden uit 😉

 2. Natalie schreef:

  Mijn mama vertelde ooit dat ik dit ook al ooit eens heb gedaan en dat toen een half strand in Spanje naar me op zoek was haha! Gelukkig wel helemaal goed gekomen :p

 3. Nicole Orriëns schreef:

  Ja, dat soort momenten heb je wel eens met kinderen omdat ze zo recht voor z’n raap zijn : ) Ergens heeft het wel iets, maar het kan soms pijnlijk zijn.

 4. Layla schreef:

  Genoeg maar ik kan er zo snel niet 1 bedenken. Zo fijn moment als het bij andere mensen gebeurd.

 5. Charel schreef:

  Oh wat erg haha! Geweldig soms die kinderen hoor.

 6. Ellen schreef:

  Hahaha wat je allemaal al niet meemaakt!

 7. Roelina schreef:

  Genoeg genante momenten, ik kan me voorstellen hoe jij je voelde. Zeker omdat het niet waar is, wat moeten anderen wel niet denken? Aan de andere kant: schijt aan! Je ziet die mensen hoogstwaarschijnlijk nooit weer.

 8. Patricia schreef:

  De oppas heeft vroeger met mij wel eens een gênant moment meegemaakt. Ik liep als klein kind namelijk langs het tijdschriftenrek en zag blijkbaar een mannenmagazine voorbij komen, want volgens mijn oppas riep ik heel hard door de winkel heen: Kijk! Blote tieten!

 9. Vera schreef:

  hahaha wat je allemaal wel niet mee maakt! Wel heerlijk om te lezen.

 10. ach zo gênant is het toch ook weer niet. Het kan nog veel erger! Maar ja zulke momenten horen er nou eenmaal ook bij. Maar wel heerlijk om te lezen hoe je het allemaal verwoord.

 11. Oma Will schreef:

  Oh, ja hoor!
  We stonden een keer met onze dochter bij een dierenverblijf te kijken met een hele kring mensen om ons heen.
  Mijn dochter( 4 jaar) stond helemaal vooraan aan een hek .
  Toen ze plotseling achterom keek en luid riep: “Mama heb je je tampon wel in”. Nou je kunt je wel voorstellen wat ik voelde.
  Ja, ik werd helemaal rood en iedereen keek achterom naar mij . Mompel, mompel hoorde ik overal om mij heen.
  Gelukkig kon ik nog net zogenaamd rustig uitbrengen: “Ja, hoor schat “. gênanter kan niet, toch!!
  Later lette ik wel op wat ik zei, als zij in de buurt was.
  Want zoiets moest mij nooit meer gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.