verjaardag, mamablog, batboy

Feestje

Hoewel ik goed was voorbereid op de verjaardag, ging er toch nog van alles mis. Hoe ons feestje verliep lees je hier.

Verjaardagstaart van Toy Story

Gelukkig belde de bakker mij om te zeggen dat het toch ging lukken om zijn naam en leeftijd op de verjaardagstaart te zetten. Samen met Deon ben ik naar de bakker gegaan om zijn taart op te halen. Super spannend vond hij het.

Natuurlijk mocht hij nog niet zien hoe zijn verjaardagstaart van Toy Story eruit ziet dus heeft hij zich netjes omgedraaid. De taart zag er mooi uit en tevreden gingen we weer naar huis. Deon wilde die avond maar al te graag naar bed, want dan was het eerder morgen.

Ballonnen

’s Avonds hebben we de slingers opgehangen. Het cadeautje wat Sten zou geven moest ik nog inpakken, maar daar begon het al. De plakband was op! Ik wist zeker dat ik nog ergens plakband had, maar waar die ‘ergens’ was?

Opeens schoot mij te binnen dat ik nog washi tape had liggen en heb daar het cadeautje mee ingepakt. Toen ben ik begonnen met de snoepzakjes ( ook dan maar met washi tape ) en de ballonnen opblazen. De Peppa ballonnen gingen wel makkelijk, maar die Turtle ballonnen was ook weer zo’n drama er kwam gewoon geen lucht in! Ik was er wel helemaal duizelig van, maar het is uiteindelijk wel gelukt.

Ballon, feestje, batboy, peppa, turtles , verjaardag voorbereiden, verjaardagstaart van Toy Story

Voor alle kindjes een ballon als ze weer naar huis gaan

Het sleuteltje

”Het kaartje zat erin en het kistje op slot”

Toen dat allemaal gedaan was moest ik alleen nog even het kaartje voor Deon schrijven. Ik wilde het kaartje uit het kistje pakken, maar toen ik het sleuteltje wilde omdraaien knapte het sleuteltje?! Het kaartje zat erin en het kistje op slot! Hoe krijg ik dat nu open?

Ik moest erom lachen, maar kon eigenlijk wel janken! Dan het kistje maar kapot maken, anders zou ik het kaartje nooit meer kunnen pakken. Uitgerekend nu moet het sleuteltje knappen, waarom?


Sleutel, batboy, verjaardag

Sleuteltje gebroken

Nieuwe fiets

Eindelijk was het voor Deon morgen en toen hij beneden kwam stonden alle cadeautjes op tafel.

fiets, verjaardag, batboy, cadeau

Volare Black Cruiser

Hij heeft van ons een fiets gekregen. De ‘Volare Black Cruiser’. Ik heb de fiets op internet bij Bart Smit besteld. Het is echt een super stoere fiets en ook best zwaar. We zijn meteen een rondje gaan fietsen en hij fietste er zo mee weg. Hij ging super snel!

Efteling boom

Omdat Deon helemaal weg is van De Efteling heb ik ook nog ‘De Sprookjesboom’ voor hem besteld. Het is een echte plant ( ficus ) dus moet hij hem wel goed verzorgen. Deon vind hem echt geweldig. Zo’n sprookjesboom is voor elk kind leuk!

sprookjesboom, efteling, plant, verjaardag, batboy, cadeau

De Sprookjesboom van de Efteling.

Toen alle cadeautjes waren uitgepakt konden we taart eten. Ik heb nog extra kleine poppetjes gekocht en deze op de verjaardagstaart van Toy Story gedaan. Een super leuke én lekkere taart voor het feestje!

Toy Story, taart, feest, batboy, verjaardag voorbereiden , verjaardagstaart van toy story

De verjaardagstaart van Toy Story

Kaarsjes, uitblazen, batboy, verjaardag voorbereiden

Kaarsjes uitblazen

Het feestje kan beginnen

Na alle 4 de kaarsjes in één keer te hebben uitgeblazen konden we beginnen aan de heerlijke slagroomtaart en dan is het wachten op de rest van de cadeautjes. Deon stond voor het raam naar buiten te kijken en maar wachten wanneer de visite zou komen. En wachten duurt altijd lang, maar eindelijk is het dan toch nog 14.00 uur geworden en kon het feestje echt beginnen!

De rest van de dag liep alles gesmeerd en was ik niet gestrest. Deon is ontzettend verwend en kan niet wachten tot hij 5 word!

Heb jij dat ook wel eens gehad, dat je dacht dat alles goed ging, maar plotseling toch nog een onverwacht probleem kreeg?

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 6 Comments
 1. Nathalie schreef:

  Wat een mooie taart, en fijn dat alles nog goed is gekomen. Ik vind een verjaardag ook altijd veel stress. Ook een volwassen verjaardag!

 2. Ziet er fijn uit.

  Pech van de sleutel, wel ….

  Die sprookjesboom is zo geweldig. Mijn dochtertje zou dat ook geweldig vinden…
  Ze is ook bijna jarig. 😊

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Wat een leuke fiets! En de taart vind ik ook prachtig.

  Fijn dat het een geslaagde dag was.

 4. […] een sleuteltje wat afknapt van het kistje waar de verjaardagskaart in zit ( lees hier […]

 5. […] Zal het gelukt zijn bij de bakker? Dat lees hier. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.